StreamingnytTV Streaming premierer

Home Invasion

- ny Viaplay original blander komik og science fiction

Internationale stjerner, sci-fi comedy og svenske Johan Glans. Det er nogle af ingredienserne i den nye Viaplay originalserie ‘Home Invasion’, der får premiere på Viaplay d. 20. juni.

”’Home Invasion’ blander komik og science fiction og tager hele tiden nye drejninger”, siger Johan Glans.

Home Invasion – det handler den om

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den nye internationale sci-fi-komedie ‘Home Invasion’ handler om familien Family – en tilsyneladende helt normal familie, der i virkeligheden er rumvæsner, hvis mål er at forsøge at passe ind blandt menneskene.

Al Family (Johan Glans), Val Family (Nishi Munshi) og Jamie Family (Jadah Marie) sendes til Jorden af deres onde leder Casie, spillet af den internationale stjerne Morena Baccarin (Deadpool, Firefly m.m.), for at hjælpe hende med at invadere planeten.

Familiens sande væsen afsløres imidlertid, da to tyve (Ross Philips og Leo Oliva) bryder ind i deres hjem. Indbrudstyvene indser, at de bliver nødt til at samarbejde med rumvæsnerne for at stoppe invasionen, og familien Family, som er begyndt at føle sig hjemme på jorden, begynder at fortryde og vender sig imod deres onde leder. Både for at redde planeten – og det nyfundne venskab.

”Denne serie er en personlig favorit, som jeg er meget glad for og stolt af. ‘Home Invasion’ er en utrolig sjov blanding af komik og science fiction med mange uventede drejninger. Manuskriptet er nok det mest fantasifulde og opfindsomme, jeg har læst”, siger Johan Glans.

‘Home Invasion’ består af seks episoder, der alle bliver frigivet på Viaplay søndag den 20. juni.

Andre navne på rollelisten inkluderer John Noble, Paul Blackthorne, Marilyn Cutts og Luke Dimyan.

”Jeg er jo den eneste svenske skuespiller. Alle de andre skuespillere og instruktøren er amerikanere, og det var selvfølgelig lidt nervepirrende den første dag. Flere af de andre, såsom Morena Baccarin og John Noble, har været med i Blockbusters som ’Deadpool’ og ’Ringenes Herre’. Men jeg følte mig hurtigt hjemme i min rolle, og optagelserne var utrolig sjove”, siger Johan Glans.

‘Home invasion’ er produceret af Brain Academy (Swedish Dicks m.m.) med Melanie DiPietro, Leo Oliva og Peter Settman som Executive Producers. Serien er skrevet til TV af Corey Scott og instrueres af Don Bitters (House of Cards, The Maze Runner), som også er ansvarlig for de visuelle effekter.

Home Invasion | Teaser | A Viaplay Original
Home Invasion | Teaser | A Viaplay Original
20 jun 2021
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Home Invasion Viaplay STREAM HER
Komedie, Scifi Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Nent Group presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

Back to top button