Hamilton

C More skyder 2020 i gang med intens spænding og hæsblæsende action, når der blændes op for streamingtjenestens største internationale satsning nogensinde – thrillerserien Hamilton med Jakob Oftebro i titelrollen.

I kølvandet på en række bombesprængninger og cyberangreb i Stockholm kæmper den svenske efterretningstjeneste (SÄPO) for at finde ud af, hvem som står bag. Carl Hamilton, som netop er vendt hjem til Sverige efter mange års hemmelig uddannelse i USA, indgår nu i den hemmelige specialenhed OP5. Samtidig kommer han under mistanke af SÄPO-agenten Kristin Ek (Nina Zanjani), som beslutter sig for ikke at slippe ham af syne. Plaget af sin fortid kommer Hamilton snart under mistanke, ikke bare for at stå bag terrorhandlingerne men også for at være dobbeltagent for CIA.

Udover Jakob Oftebro og Nina Zanjani så medvirker også Katia Winter, Krister Henriksson, Thomas Hanzon, Jörgen Thorsson, Suzanne Reuter, Peter Andersson og Annika Hallin i serien.

Jan Guillous succesromaner om den svenske agent er blandt de mest succesfulde bogserier nogensinde i Sverige og er tidligere blevet filmatiseret med blandt andre Stellan Skarsgård, Peter Stormare og Mikael Persbrandt i hovedrollen som Carl Hamilton. Seriens handling er derimod en helt ny historie skrevet af Petter S Rosenlund.

Hamilton består af 9 episoder og får premiere den 1. januar. Herefter udkommer der nye episoder hver onsdag.

C MORE | Hamilton
C MORE | Hamilton
1 jan 2020
C More Play

Hamilton C More
Thriller Serie

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

t?a=1428693185&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1Annonce

Back to top button