TV Streaming premierer

Hånd i hånd – sæson 2

Viaplay har 13. februar premiere på sæson 2 af deres danske originalserie Hånd i hånd.

I denne sæson møder vi igen Anders og Lise, et år efter de har valgt at blive skilt. Trods deres beslutning om at gå fra hinanden, ender de alligevel i seng sammen. Anders’ nye kæreste Marie er ude at rejse, så Lise og Anders er nødsaget til at finde svar på deres genopdagede følelser, inden Marie kommer hjem en uge senere. Lise og Anders vælger derfor at søge hjælp hos deres tidligere parterapeut. I terapien gennemgår de året, der er gået, hvor de har kæmpet med, hvem de hver især er blevet – uden hinanden. Hvad det har betydet for dating-livet. Hvordan de har tacklet misforståelser, nye familiemedlemmer og alt det, som nu engang følger med en skilsmissepakke.

Det store spørgsmål er om de tør satse på hinanden igen. Skal de give kærligheden en ny, men risikabel chance? Eller forblive de perfekte skilsmisseforældre for datteren, Alba?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Lise og Anders spilles af Esben Dalgaard (Hacker, Bedrag, Tinka 2) og Ditte Ylva Olsen (Dicte). Parterapeuten spilles af Rasmus Bjerg. Desuden medvirker Birthe Neumann, Peter Gantzler, Stephania Potalivo, Tommy Kenter, Peter Zandersen, Marie Boda og Neel Rønholt.

13 feb 2020
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Hånd i hånd – sæson 2 Viaplay
Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

Back to top button