Streamingnyt

Forhøret 2

- serien med Trine Dyrholm i hovedrollen har premiere i dag

Anden sæson af ‘Forhøret’ har premiere den 29. august. Det sammen med en trailer forsmag på det intense krimi-drama, der har Trine Dyrholm i hovedrollen.

Christoffer Boe har skrevet og instrueret serien, som produceres af Miso Film. Alle afsnit er klar her på premieredatoen.

Forhøret 2 – det handler den om

“En mor skal ikke lægge sit barn i graven”, siger Susanne (Trine Dyrholm) i begyndelsen af traileren til Forhøret 2, som Viaplay frigiver i dag. Og det er netop den tragiske historie fra første sæson, hvor psykologen Susanne mistede sin datter, der danner afsæt for handlingen i 2. sæson. For midt i sin magtesløshed får Susanne pludselig mulighed for at redde en anden ung kvindes liv – men det viser sig ikke at være uden store personlige omkostninger.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Det har været utrolig spændende at få lov at fortsætte fortællingen fra første sæson af ‘Forhøret’, og nu gøre det til Susannes historie. Det bliver både en personlig rejse fuld af sorgbearbejdelse og nye erkendelser og samtidig en krimi-gåde, som skal løses, hvilket skaber spænding på flere planer. Derudover har det været meget inspirerende at møde alle de fantastiske skuespillere, som medvirker i denne sæson” siger Trine Dyrholm.

Handlingen i ’Forhøret 2’ tager fart, da Susanne forsøger at komme sig over tabet og sorgen og genoptager sit arbejde som praktiserende psykolog. Da hun lægger en klient i hypnose i forbindelse med et banalt rygestop, åbner hun en dør ind til hans underbevidsthed. Manden afslører under hypnosen, at han har slået en række unge kvinder ihjel for penge – og at han allerede har bestilling på et nyt offer. Hans afsløring får Susanne til at kaste sig ud i en livsfarlig rejse gennem en kynisk underverden for at forhindre, at en ung uskyldig pige bliver dræbt. Men ingen er uskyldig – heller ikke Susanne.

Trine Dyrholm akkompagneres af en perlerække af danske skuespillere så som Ulrich Thomsen, Dar Salim, Danica Curcic, Søren Malling, Fanny Leander Bornedal, Olaf Johannessen samt svenske Pernilla August.

’Forhøret 2’ er skrevet og instrueret af Christoffer Boe med Anna Juul som medforfatter. Den produceres af Jonas Allen og Peter Bose fra Miso Film og distribueres af Fremantle.

Forhøret |  Sæson 2 | Official Trailer | A Viaplay Original
Forhøret | Sæson 2 | Official Trailer | A Viaplay Original
29 aug 2021
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Forhøret 2 Viaplay STREAM NU HER
Dansk, Krimi Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button