TV Streaming premierer

Fixi i Playland – Sæson 3

Nu er Viaplays egen børnemaskot Fixi tilbage i en ny sæson af Fixi i Playland. I løbet af ti episoder følger vi det modige egern, der begiver sig ud på spændende eventyr for at redde sin ven Elis. Serien har sæsonpremiere på Viaplay d. 1. maj.

Igennem de tidligere sæsoner har seerne kunnet følge Fixi og drone-vennen Elis’ eventyr i landet bagved Viaplay, Playland. Her sørger det festlige makkerpar for, at film og serier kommer ud som planlagt, de stopper filmbugs fra at skabe forstyrrelser og begiver sig ud på utallige eventyr.

I den tredje sæson sættes Fixis mod og innovative evner virkelig på prøve, da Elis rammes af en ond trylleformular. For at redde sin ven må Fixi rejse tilbage i tiden, og hun bygger derfor en tidsmaskine af en bil og et bagud-tikkende ur. Men noget går galt, og Fixi kommer ved et uheld lidt for langt tilbage i tiden, mere præcist 80 millioner år – til dinosaurernes tid.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Inden Fixi vender snuden hjemad, beslutter hun sig for at lære de forskellige dinosaurarter lidt bedre at kende, og hun viser blandt andet en T-Rex, hvordan man børster tænder. Da hun endelig er hjemme igen, fejres det med filmhygge og talentjagt.

”Fixi i Playland er en af ??Viaplays store original-satsninger til børn, og serien har fået en meget positiv modtagelse af vores yngre seere. Vi er nu glade for at kunne indfri forventningerne til en tredje sæson”, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

Den populære svenske vært og skuespiller, Sara Edwardsson, har medvirket til at skabe og skrive ??manuskriptet til serien.

”Når jeg skriver manuskriptet til Fixi i Playland, er det helt naturligt for mig, at vise en stærk og modig pige, der inspirerer til at interessere sig for teknologi og matematik. Men det, seerne møder, er naturligvis først og fremmest hendes humor, nysgerrighed og eventyrlyst. Sæson tre indeholder også en del dans og sang, noget der altid tryller sig med ind i de produktioner, jeg arbejder med. Endelig byder serien også på en smule nostalgi for dem, der har set eventyrfilm i 80’erne”, siger Sara Edwardsson.

Fixi i Playland er produceret af NENT Animation og henvender sig primært til børn i alderen fem -otte år.

1 maj 2021
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Fixi i Playland – Sæson 3 Viaplay STREAM HER
Børn Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

Back to top button