TV Streaming premierer

Enten/Eller

Xee kaster sig for første gang ud i en romantisk dramaserie, når der er premiere på den nye YouSee Original, ‘ENTEN/ELLER’, om umulig kærlighed i et ungdomspolitisk miljø.

Serien er en kærlighedshistorie om to unge, passionerede ungdomspolitikere fra hver deres politiske fløj, der forelsker sig i hinanden. Hovedrollerne spilles af Nikolaj Dencker Schmidt (‘Håbet’, TV2 Charlie og ‘CURSED’, Netflix, der har premiere i 2020) og Emilie Kruse (‘You & Me Forever’ og ‘Dicte’, TV2).

Enten Eller Xee Troels
Foto: Andreas Omvik

Troels Lyby spiller den liberale spidskandidat, Claus, mens Pernille Højmark spiller Williams mor, Lissi.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Seriens to hovedpersoner er nemlig hinandens diametrale modsætninger. Maja er socialist, veganer og har et stort og altomfavnende hjerte, mens William er den ultraliberale kapitalist, der lever et stringent og seriøst liv som ungdomspolitiker og CBS-studerende. De arbejder på højtryk for hvert deres parti i valgkampen, der netop er blevet skudt i gang, og mødes for første gang tilfældigt under en vild og vidunderlig bytur. Det ender med et one-night-stand, sommerfugle i maven og en lurende fornemmelse af forelskelse. Men det viser sig hurtigt, at de tilhører hver deres politiske fløj, og det er ikke tilfældigt, at den umulige kærlighedshistorie foregår i et politisk miljø.

Serien er skabt, udviklet og skrevet af producer- og showrunnerteamet Christian Vangsgaard og Malthe Koch – der tidligere har været med til at producere tv-serien ’Perfekte steder’ – sammen med instruktør og manuskriptforfatter Martin Winther, der har instrueret alle 8 afsnit i første sæson. ENTEN/ELLER’ er Kamikaze Film CPHs første store tv-serie produktion.

Seriens første sæson er på 8 afsnit á 22-25 min.

ENTEN/ELLER
ENTEN/ELLER
23 feb 2020 00:00
Xee Xee

Enten/Eller Xee YouSee
Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
20 maj 2022 05:25
DR1

Enten/Eller (4) See

21 maj 2022 05:25
DR1

Enten/Eller (5) See

24 maj 2022 05:25
DR1

Enten/Eller (6) See

25 maj 2022 05:25
DR1

Enten/Eller (7) See

26 maj 2022 05:25
DR1

Enten/Eller (8) See

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button