StreamingnytTV Streaming premierer

Dystopia

- Danske Jonathan Harboe med ny Viaplay originalserie

Hvad sker der på den gamle fabrik dybt inde i de svenske skove? Den 6. juni har Viaplay Originalen ’Dystopia’ premiere – en psykologisk gyserserie om en gruppe venner, der tager ud til en forladt fabrik for at arrangere et postapokalyptisk rollespil. I en af de centrale roller ses danske Jonathan Harboe bl.a. kendt fra serien ’Sjit Happens’ og kortfilmen ’For enden af regnbuen’.’Dystopia’ består af otte episoder.

Dystopia – det handler den om

Viaplays nye originalserie ’Dystopia’ handler om en gruppe unge, som skal arrangere et stort postapokalyptisk rollespil i Sverige, hvor ligesindede fra hele Europa er inviteret med. Fælles for deltagerne er, at de elsker at presse sig selv både mentalt og fysisk. Nu har de fundet en fabrik langt ude i de svenske skove, som af ukendte årsager blev forladt i 1980’erne under den kolde krig. Da vennerne ankommer til det isolerede sted, begynder der snart at ske uventede ting, der udløser mørke kræfter både indenfor og udenfor gruppen.

”’Dystopia’ er en psykologisk gyserserie i højt tempo med meget action, men også kærlighed, hvilket gør serien interessant. Spændingen mellem de romantisk skove og den ubehagelige gamle fabrik, hvor vi optager, skaber en meget stærk atmosfære i serien. Jeg er meget glad for at være med – det har faktisk været så sjovt, at jeg spurgte instruktøren, om jeg virkelig ville få betaling for min medvirken”, fortæller Jonathan Harboe.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I rollerne ses ud over Jonathan Harboe, Madeleine Martin (Breaking Surface, Udødelige), Happy Jankell (Jordskott, Delete me), Johan Hedenberg (Quick, Cryptid), Johan Hafezi (Jægerne), Maja Rung (Honour), Lola Zackow (Conspiracy of Silence), Erik Bolin (Alex, Tynd is), Sofia Pekkari (Cold Courage), Erika Cardenas Hedenberg (Partisan, Familien Löwander), Einar Bredefeldt (White Wall) og Christian Svensson (Gåsmamman, The Hundred Code).

’Dystopia’ er produceret af Jarowskij og er baseret på en original idé af instruktør Richard Jarnhed (Forbandet, Åreakuten) og producent Lotta Westberg (Forbandet, My Perfect Family), der også har taget indspilningsteamet fra ’Forbandets’ første sæson med sig til Lindesbergs skove.

Dystopia | Teaser | A Viaplay Original
Dystopia | Teaser | A Viaplay Original
6 jun 2021
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Dystopia (1:8) Viaplay STREAM HER
Gyser Serie
8 Afsnit

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Viaplay presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

Back to top button