Streamingnyt

Close to Me

- Viaplay original med Connie Nielsen og Christopher Eccleston i hovedrollerne

12. september er der premiere på Viaplay Originalen ‘Close to Me’. Den psykologiske thriller har de internationale stjerner Connie Nielsen og Christopher Eccleston i hovedrollerne. ’Close to Me’ serien er i seks dele.

’Close to Me’ er baseret på Amanda Reynolds bestseller af samme navn og er skrevet af Angela Pell (Snow Cake, Gifted) og instrueret af Michael Samuels (Man in an Orange Shirt, Any Human Heart). Gina Carter (See How They Run, Moone Boy) og Connie Nielsen er Executive Producere sammen med Robert Taylor og Ed Clarke fra The Development Partnership (TDP) og Dave Clarke fra NENT Studios UK. Executive Producer hos NENT Group er Josephine Zapata Genetay.

Close to Me – det handler den om

Var det virkelig en ulykke, Jo (Connie Nielsen) kom ud for, da hun faldt ned ad trappen i sit eget hjem, eller er der nogen, der vil hende ondt? Jo, som på grund af ulykken kæmper med hukommelsestab, begynder langsomt at indse, at noget ikke er som det skal være med den tilsyneladende idylliske tilværelse, hun lever i – og at hun ikke aner, hvem hun kan stole på. Faldt hun virkelig, eller blev hun skubbet? Og i så fald hvorfor? Spørgsmålene er mange, da Jo beslutter sig for at finde frem til sandheden.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– At spille Jo, en kvinde med en hjerneskade, der tvinges til at blive detektiv i sit eget liv, fik mig til at indse igen og igen, at modstandskraft og humor er nøglen til at overleve de øjeblikke, hvor livet udfordrer dig. Jos humor og styrke fik mig til at elske hende, selv når hun var sit værste jeg, siger Connie Nielsen.

Den internationale stjerne Christopher Eccleston (Doctor Who) spiller rollen som Jos tilsyneladende perfekte mand, som hun begynder at sætte spørgsmålstegn ved efter ulykken.

– Jeg tænker aldrig på en karakter, jeg spiller, jeg spiller dem, som de er skrevet. Rob er ejendomsmægler, men ingen er perfekte, siger Christopher Eccleston.

Close To Me | Official Trailer | A Viaplay Original
Close To Me | Official Trailer | A Viaplay Original
12 sep 2021
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Close to Me (1:6) Viaplay STREAM NU HER
Thriller Serie
6 Afsnit

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button