TV Streaming premierer

Bless the Mess

Xee har snart premiere på den helt nye amerikanske komedie Bless This Mess. Serien handler om det nygifte par, Rio og Mike, der beslutter sig for at prøve et mere enkelt liv.

Hovedrollerne spilles af Dax Shepard, der blandt andet er kendt fra Parenthood og Lake Bell, der har skrevet Bless This Mess. Sidstnævnte kender seerne måske også fra serien Boston Legal og fra filmene “No strings attached” med Ashton Kutcher samt “No escape” med Owen Wilson.

I serien er det nygifte par på jagt efter et mere simpelt og enkelt liv fremfor storbyens hektiske hverdag, og valget falder på en nedslidt farm i Nebraska. Men så snart de er flyttet ind, må de begge indse, at det at være landmænd ikke er helt så nemt, som de havde regnet med.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Virkeligheden som landmand indebærer nemlig blandt andet konstant research om, hvordan de kan revitatilisere den jord, de har købt – og hvordan man lægger en plan for, hvordan karrieren som landmænd kan gøres rentabel. Samtidig skal de lære deres nye naboer at kende, og så lærer de også på den hårde måde, at man aldrig kan regne med vejret, uanset hvilke planer, der er lagt.

Bless This Mess beskrives som en skøn komedie, der med stor humor ser på drømmen om et enklere liv for to storbyboere, hvis forudsætninger ikke helt lever op til den drøm, de begge har.

Xee lægger ud med sæson 1. Sæson 2 er også produceret og vil blive vist på Xee, umiddelbart efter sæson 1 er afsluttet. Serien kan naturligvis også streames – hvert afsnit er tilgængeligt dagen efter, det har været vist på Xees tv-kanal.

Bless This Mess Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV
Bless This Mess Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV
8 feb 2020 00:00
Xee Xee

Bless the Mess Xee YouSee
Komedie Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button