TV Streaming premierer

Bendtner & Philine

Nicklas Bendtner, og topmodellen, Philine Roepstorff åbner op og fortæller danskerne om deres stormende forelskelse og ikke mindst forholdets mange op- og nedture i en ny, hudløs ærlig reportageserie der har premiere 12. marts på Dplay.

 
Det ombejlede kærestepar er ikke bange for at vise deres luksuriøse livsstil, der både byder på eksotiske rejser og dyre biler, frem på de sociale medier. Her følger tusindvis af danskere med i parrets ekstravagante liv, men i den nye reportageserie om Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff bliver seerne taget med helt ind bag de perfekte Instagram-billeder. ’Bendtner & Philine’ er ikke en poleret glansbilledefortælling, men derimod et hidtil uset indblik i parrets liv – som det udspiller sig helt uden filter.

– Danskerne har i mange år fulgt Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff på og uden for banen. Derfor er vi enormt beærede over, at vi nu kan vise et glimt af parrets hverdag bag facaden. Fra starten af har de haft et ønske om at vise en anden side af dem selv, og det er netop det, som seerne får i denne serie, siger Discovery Networks Danmarks programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

For parret har det fra starten af været en af præmisserne for at stå frem, som de nu gør. Om parrets overvejelser inden optagelserne, siger Nicklas Bendtner:

– Vi overvejede længe, om vores forhold var stærkt nok til at klare al den opmærksomhed, der selvfølgelig følger med, når man siger ja til at lade et kamerahold komme helt tæt på. Vi var godt klar over, at det ikke ville blive en glansbilledefortælling med os som hovedpersoner. Men det har vi heller aldrig været interesseret i, siger Nicklas Bendtner.

Åbner op for at mane klichéer og fordomme til jorden

I ’Bendtner & Philine’ kastes seerne direkte ind i orkanens øje og er blandt andet med på sidelinjen, når den tidligere landsholdsangriber skal tage store beslutninger på fodboldfronten. Men vi er også med, når bølgerne går højt derhjemme, og parforholdet for alvor bliver sat på prøve, og en grædefærdig Philine deler et sårbart øjeblik for åben skærm.

Serien skildrer dermed heller ikke kun parrets kendisliv i sus og dus, men viser også når livet gør ondt og sætter fokus på de udfordringer, der følger med, når man er et kendt par, som alle har noget at sige om. Ved at åbne mere op om privatlivet, håber parret nu at kunne tage bladet fra munden og selv fortælle deres historie:

– Både Philine og jeg er vant til at være i mediernes søgelys. Der bliver skrevet mange historier om os, og vi oplever ofte, at det kun er den halve sandhed, der kommer frem. Det er en kæmpe del af vores liv at have det sjovt i hinandens selskab, og selvom vi kan være både uvenner og skændtes højlydt, så har vi en kemi og en intern humor, som vi er stolte af og gerne vil vise frem for hele Danmark, da den i meget høj grad definerer, hvem vi er som par og som individer, siger Nicklas Bendtner.

Philine supplerer:

– Jeg er altid blevet opdraget med, at ”den der lever stille, lever godt”, men det er bare ikke en reel mulighed, når man er det par, vi er. Derfor kom vi frem til, at vi lige så godt kunne tage bladet fra munden og fortælle vores egen historie i stedet for at lade sladderbladene gøre det. Vi vil gerne mane nogle af de klicheer og fordomme, der altid vil være om en fodboldspiller og hans modelkæreste, til jorden. Og så vil vi give seerne et indblik i den sjove, kantede og til tider svære kærlighed, der altid vil være grundstenen i vores forhold.

Reportageserien ’Bendtner & Philine’ kan streames eksklusivt på Dplay fra i dag, torsdag d. 12. marts 2020.

12 mar 2020
Discovery+

Bendtner & Philine discovery+
Reality

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image Bestil Discovery+ her – Reklame

Back to top button