TV Streaming premierer

Atlanta’s Missing and Murdered: The Lost Children

Atlanta’s Missing and Murdered: The Lost Children er en ny true crime-dokumentarserie  får premiere 6. april på HBO Nordic.

I mellem 1979 og 1981 blev Atlanta terroriseret af mord på op mod 30 unge afroamerikanere, mens politiet var for langsomme til at skride ind. I februar 1982 blev den 23-årige klubejer, Wayne Williams, fundet skyldig i drabet på to voksne: 28-årige Nathaniel Cater og 21-årige Jimmy Ray Payne, og anklagemyndigheden var herefter hurtig til også at knytte Williams til drabene på ti børn. Dagen efter Williams fik to livstidsdomme, blev de fleste af de øvrige sager lukket og henført til Williams uden nogensinde at komme for retten.

Ofrenes familiemedlemmer og mange andre i Atlanta-samfundet var hele tiden i tvivl om Williams’ skyld til trods for, at flere forskelige omstændigheder knyttede ofrene til ham. I foråret 2019 blev sagen genåbnet af politiet i Atlanta efter pres fra byens borgmester, Keisha Lance Bottoms, med håb om, at ny DNA-teknologi kunne medvirke til at opklare sagerne.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Via fotos, interviews med ofrenes efterladte, retsdokumenter og andet materiale bringer serien nye beviser frem i lyset og giver et barskt indblik i et af USAs mørkeste kapitler, der var fyldt med racemæssige spændinger og politiske sammenstød. Dokumentaren peger på en række skiftende mistænkte, og de fordomme og uudforskede spor, der kan have påvirket den oprindelige efterforskning.

Atlanta’s Missing and Murdered: The Lost Children (2020) | Official Trailer | HBO
Atlanta’s Missing and Murdered: The Lost Children (2020) | Official Trailer | HBO
6 apr 2020
HBO Max Logo

Atlanta’s Missing and Murdered: The Lost Children HBO Max
Dokumentar

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button