Anden bringer ud

Alt var udsolgt da Anders ”Anden” Matthesen i 2019 tog på turné med sit show ”Anden Bringer Ud”. Nu kan showet ses på Viaplay Reklame-link. Stilen var den klassiske og skarpe stand-up som omdrejningspunkt, sammensat af materiale som Anders Matthesen havde udviklet over et par år. Resultatet blev en lang række shows på spillesteder rundt om i hele Danmark med det formål at møde publikum lokalt på deres hjemmebane – heraf titlen; ’Anden bringer ud’

”Publikum var på toppen. De mente, at det var sjovere end alle andre shows, jeg har lavet. Jeg fik simpelthen så positive reaktioner. Det var fantastisk at opleve den helt intime kontakt med alle de glade mennesker. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg selv sidst havde haft det så sjovt på scenen. Hver aften var virkelig fantastisk. Der kom nye jokes og improvisationer til hver eneste aften, og jeg havde friheden til at forfølge den energi, der var i rummet. Det betød at ikke, to aftener er ens”, fortæller Anders Matthesen.

Opskriften på showet var den samme rundt om i landet: klassisk stand-up som omdrejningspunkt, én mand, én mikrofon og dagens t-shirt. Det eneste Anders medbragte var 100% nærvær og jokes, der fløj ud over scenekanten i et utroligt tempo – sådan som publikum elsker Matthesen mest.

”Der er ingen tvivl om at Anders ”Anden” Matthesens fabelagtige, nærværende og hylende morsomme stand-up show, ”Anden bringer ud”, er det perfekte match med Viaplay. Vi er derfor meget glade og stolte over at kunne vise dette hos os, og glæder os til at kunne tilbyde det til alle vores trofaste Viaplay kunder” siger Filippa Wallestam. EVP & Chief Content Officer, Nordic Entertainment Group.

Nu kan det anmelderroste stand-up show opleves hjemme i stuerne, når der er premiere på ”Anden Bringer ud”, 2. Påskedag, den 13. april 2020, kl. 21.00 på Viaplay Reklame-link og TV3.

13 apr 2020 21:00
TV3 Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Anden bringer ud TV3 Viaplay
Komedie Comedy / Talk

28 feb 2021 23:00
DR2

DR2 bringer kulturen ud DR2

2 mar 2021 22:15
DR2

DR2 bringer kulturen ud DR2

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button