TV-Nyt

Pengene på bordet! – Nyt gameshow på TV 2

pengenepaabordet tv2
Claus Elming er vært i TV 2s nye gameshow “Pengene på bordet!”.
(Foto: Magnus Glans / TV 2)

Forestil dig at stå med to millioner kroner i kolde kontanter. Penge, der kan gøre dine drømme til virkelighed. Det eneste, du skal, før du kan putte pengene i lommen, er at svare rigtigt på otte spørgsmål – og blive enig med din makker om, hvad svarene er!

Det lyder nemmere, end det er – men ikke desto mindre er det virkeligheden for deltagerne i TV 2s nye gameshow “Pengene på bordet!”, der netop nu optages i Stockholm med premiere på TV 2 i 2013. Masser af par har meldt sig til det nervepirrende show, og hvert par, der spiller med, får fra start to millioner kroner i knitrende, sprøde kontanter. Men før millionerne kan veksles til drømme for deltagerne, skal de altså blive enige om, hvad de korrekte svar på otte spørgsmål er – i kategorier, der kræver både nutidig og almen viden.

Pulsen kommer op
I ti programmer møder vi en række par fra hele Danmark, der på hver deres måde har en relation som søskende, ægtefæller, ekskærester eller noget helt fjerde. Ens for alle par er, at de skal forsøge at beholde de kolde kontanter gennem otte spørgsmålsrunder. I hver runde har de 60 sekunder til sammen at finde det korrekte svar. Har parret satset pengene på det rigtige svar, kan de tage pengene med til næste spørgsmål. Har de satset forkert, forsvinder pengene. Og dét kommer der en masse godt tv ud af:

– “Pengene på bordet!” er meget mere underholdning, end det er quiz. Jeg glæder mig til, at seerne kan følge vores deltageres reaktioner, for det er nerverne uden på tøjet, neglebidende spændende og ikke mindst et super sjovt program. Det er drama, det er dristigt, det er drømmejagt, siger TV 2-redaktør Pelle Hvenegaard.

Erfaren herre som vært
Det bliver den erfarne vært Claus Elming, der skal styre både deltagere og publikum i “Pengene på bordet!” – en udfordring, han ser meget frem til:

– Jeg kender programmet fra USA og synes, det er et super intenst program, fordi det er interessant at se, hvordan folk reagerer, når de pludselig har to millioner kroner i hånden – og kan tabe dem, siger Claus Elming, som seerne kender som vært på store sports- og underholdnings-programmer som bl.a. Wimbledon, VM i ishockey, NFL og “Vild med dans”.

– Ud over det helt rette glimt i øjet har Claus Elming også den evne, at han kan gøre folk trygge og få det bedste frem i dem, og det er vigtigt i “Pengene på bordet!”, hvor der står meget på spil for deltagerne. Så jeg er rigtig glad for, at Claus har taget imod den udfordring, det er at være vært på vores spritnye gameshow, siger Pelle Hvenegaard.

“Pengene på bordet!” produceres af Endemol Danmark og optages i sommeren 2012 i Stockholm. “Pengene på bordet!” er udviklet af Endemol UK og er allerede en stor succes i flere lande blandt andet USA, Holland og Storbritannien på Channel 4 og kører også i lande som Indien og Rusland.

Pengene på bordet har premiere på TV 2 fra 17. marts 2013

Kilde TV 2

I samme kategori

Back to top button