Omtale – Tilføj til kalender

The Third Day

The Third Day er skabt af Felix Barrett og Dennis Kelly og er en ny thriller-serie på seks episoder opdelt i tre “Summer”-episoder og tre “Winter”-episoder.

“Summer” følger Jude Laws karakter, Sam, der bliver drevet til en mystisk ø ud for den britiske kyst. Isoleret fra fastlandet er Sam ikke i stand til at forlade den idylliske og farligt fortryllende verden, han har opdaget, og de mystiske ritualer hos øens beboere sender ham på en mental rejse, hvor oplevelser med tab og traumer fra hans fortid leder til en chokerende afsløring om øen. “Summer” er skrevet af Dennis Kelly og instrueret af Marc Munden.

“Winter” udfolder sig over de sidste tre episoder og følger Helen, (Naomie Harris), der er en viljestærk outsider, som også akommer til øen. Helen søger svar på en række spørgsmål, og hendes ankomst sætter gang i nogle begivenheder, hvor det bliver svært at skelne mellem fantasi og kendsgerning. “Winter” er skrevet af Kit De Waal, Dean O’Loughlin og Dennis Kelly og instrueret af Philippa Lowthorpe.

Foruden Jude Law og Naomie Harris medvirker blandt andre Katherine Waterston, Emily Watson og Paddy Considine.Tilføj The Third Day til din personlige kalender her:
15-09-2020 09:00:00 Europe/Paris The Third Day

The Third Day er skabt af Felix Barrett og Dennis Kelly og er en ny thriller-serie på seks episoder opdelt i tre “Summer”-episoder og tre “Winter”-episoder. “Summer” følger Jude Laws karakter, Sam, der bliver drevet til en mystisk ø ud for den britiske[…..]

HBO Nordic
Back to top button