Streamingnyt

Nyt på HBO Nordic i maj 2021

HBO Nordic byder på primært på nye sæsoner af serier i maj. Du får også en dokumentar i to dele, skabt af den Oscar-vindende dokumentarist, Alex Gibney.

Filtrér oversigten

mandag 3. maj
Pose Season 3 Trailer (HD) Final Season
Pose Season 3 Trailer (HD) Final Season
3 maj 2021
00:00

Pose – Sæson 3

Serie | Drama | Ny Sæson | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Tredje og sidste sæson af Pose får premiere 3. maj på HBO Nordic.  Pose handler om forskellige kultur- og samfundstyper i 1980- og 90’ernes New York, blandt andet den famøse ballroom-kultur. Serien har tv-historiens største antal LGBTQ-medvirkende i de bærende roller – og også flere bag kameraet – og er nu klar med tredje og sidste sæson.

I denne sæson er det blevet 1994, og ballroom-dagene føles som et fjernt minde for Blanca (Mj Rodriguez), der kæmper med at balancere livet som mor med et nyt job som assisterende sygeplejerske. Samtidig bliver AIDS den hyppigste dødsårsag for amerikanere i alderen 25 til 44 år, hvilket Pray Tell (Emmy-vinder Billy Porter) får helt tæt ind på livet. Oveni det hele må House of Evangelista-medlemmerne pludselig kæmpe for at bevare deres arv.

Blandt de medvirkende er Mj Rodriguez, Michaela Jaé, Dominique Jackson, Indya Moore, Hailie Sahar, Dyllón Burnside, Angel Bismark Curiel, Sandra Bernhard, Jason A. Rodriguez og Billy Porter.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Pose er skabt af Ryan Murphy, Brad Falchuk og Steven Canals, og det er Janet Mock, der har skrevet, produceret og instrueret flere episoder af serien. Fox 21 Television Studios og FX Productions er produktionsselskaberne bag.

På premieredagen frigives de første to episoder, og herefter kommer der én episode om ugen.

tirsdag 11. maj
crime.142006
11 maj 2021
00:00
Læs omtale

The Crime of the Century er en dokumentar i to dele, skabt af den Oscar-vindende dokumentarist, Alex Gibney. Dokumentaren undersøger Big Pharma og den såkaldte opioidkrise i USA. Filmen ser blandt andet på de politiske beslutninger, der muliggør overproduktion, hensynsløs distribution og misbrug af opioider. Efter at have udforsket omfanget af en af ??vor tids mest ødelæggende folkesundhedsproblemer i USA – med en halv million dødsfald som følge af overdoser i dette århundrede alene – afslører filmen, at USAs opioidepidemi ikke er en folkesundhedskrise, der er opstået ud af det blå.

torsdag 13. maj
13 maj 2021
00:00

Holy Father

Dokumentar
Læs omtale

Filmskaberen, Andrei Dascalescu, og hans kæreste, Paula, skal snart være forældre. Paula kæmper med fraværet af moderlige rollemodeller, og Andrei selv har et anstrengt forhold til sin far. Andreis far besluttede nemlig, da Andrei var seks år, at han ville leve resten af sit liv som munk på Athos-bjerget! Nu, hvor Andrei selv skal være far, sætter han sig for at finde ud af, hvorfor faderen forlod ham dengang, og han tager på besøg i klosteret ved Athos for at finde svar. Dokumentaren er rumænsk og produceret af HBO Europe.

mandag 24. maj
Black Monday Season 3 (2021) Official Teaser | SHOWTIME
Black Monday Season 3 (2021) Official Teaser | SHOWTIME
24 maj 2021
00:00

Black Monday – Sæson 3

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

Black Monday fører os tilbage til 19. oktober i 1987, også kaldet "Den Sorte Mandag", hvor det værste krak i Wall Streets historie fandt sted. Man har ikke vidst, hvem der forårsagede det … før nu. Det her er historien om en gruppe outsidere, der gik op imod den etablerede gruppe af rige, ældre mænd på Wall Street og endte med at styrte verdens største finansielle system i grus. Det er Oscar-nominerede Don Cheadle, der spiller hovedrollen som Mo Monroe, og blandt de øvrige medvirkende er Andrew Rannells, Paul Scheer og Regina Hall. Serien er skabt af Jordan Cahan og David Caspe.

In Treatment: Season 4 Official Teaser | HBO
In Treatment: Season 4 Official Teaser | HBO
24 maj 2021
00:00

In Treatment – Sæson 4

Serie | Drama | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Emmy-vinderen Uzo Aduba (Mrs. America, Orange is the New Black) indtager rollen som den observante og empatiske psykoterapeut, Dr. Brooke Taylor, i den nye og fjerde sæson af HBO-serien, In Treatment. Sæsonen består af 24 episoder, og der kommer to episoder ugentligt på HBO Nordic.

Fjerde sæson af In Treatment udspiller sig i Los Angeles og følger tre forskellige patienter, der alle går i terapi hos Dr. Brooke Taylor. Brooke hjælper dem med at finde fodfæste i deres liv, alt imens de kæmper med både en global pandemi, sociale og kulturelle forandringer og personlige udfordringer. Samtidig har Brooke sine egne problemer at slås med, og hun forsøger på bedste vis at navigere mellem job og privatliv.

Foruden Aduba medvirker også Anthony Ramos (In the Heights), John Benjamin Hickey (Jessica Jones) og Quintessa Swindell (Euphoria) som Brookes tre patienter, samt Liza Colón-Zayas (David Makes Man) som Brookes veninde, Rita, og svenske Joel Kinnaman (Suicide Squad, House of Cards) som Brookes on/off kæreste, Adam.

In Treatment er produceret af HBO Entertainment, og blandt seriens executive producers er Jennifer Schuur, Joshua Allen, Stephen Levinson, Mark Wahlberg, Melissa Bernstein og Hagai Levi. Serien er produceret i samarbejde med Leverage, Closest to the Hole Productions og Sheleg, og den er baseret på den israelske serie, Be‘Tipul, skabt af Hagai Levi sammen med Ori Sivan & Nir Bergman.

In Treatment fik premiere tilbage i 2008 på HBO og havde dengang Gabriel Byrne og Dianne Wiest i hovedrollerne. Serien vandt blandt andet to Emmy-priser.

Fjerde sæson af In Treatment får premiere 24. maj på HBO Nordic. Sæsonen består af 24 episoder (30 minutters varighed), og der kommer to episoder om ugen – én om mandagen og én om tirsdagen.

De tre første sæsoner af In Treatment kan også ses på HBO Nordic.

The Chi Season 3 (2020) Official Teaser | SHOWTIME
The Chi Season 3 (2020) Official Teaser | SHOWTIME
24 maj 2021
00:00

The Chi – sæson 3

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

The Chi er en coming-of-age dramaserie, der udspiller sig i det sydlige Chicago. I tredje sæson forsøger Emmett at overbevise familien om, at han ikke længere er en umotiveret teenager, men nu nærmere en rigtig forretningsmand. Samtidig er Ronnie usikker på, hvad hans formål i livet egentlig er, og han håber, at det ikke er for sent at ændre sig. Kevin, Kiesha og deres nygifte mødre, Nina og Dre, gennemgår en stor omvæltning i deres familie, og Jake bliver presset af broderen Trig på den ene side og Douda, hans magtfulde nye faderfigur, på den anden. Blandt de medvirkende er Jason Mitchell, Jacob Latimore, Alex Hibbert, Tiffany Boone og Ntare Guma Mbaho Mwine. Det er Emmy-vinder, Lena Waithe, der har skabt serien

onsdag 26. maj
mr inbetween.140354
26 maj 2021
00:00

Mr. Inbetween – Sæson 3

Serie | Komedie | Ny Sæson
Læs omtale

At balancere et nyt forhold med rollen som forælder og samtidig skulle håndtere besværlige venskaber og en syg bror, alt imens man forsørger sig selv, er vanskeligt for enhver. Men det er særligt vanskeligt, når man er lejemorder! Ray Shoesmiths (Damon Herriman) job består i at inddrive gæld, konfiskere stoffer og våben og nogle gange "håndtere folk" permanent. Foruden Herriman medvirker også Scott Ryan, Justin Rosniak, Brooke Satchwell, Nicholas Cassim og Chika Yasumura. Serien er skabt af Scott Ryan.

torsdag 27. maj
https://www.youtube.com/watch?v=HRXVQ77ehRQ
27 maj 2021
00:00
Læs omtale

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer vender tilbage til seriens kendte omgivelser på “Stage 24” i Warner Bros’ studier i Burbank, hvor de sammen ser tilbage på og fejrer den ikoniske komedieserie.

Friends: The Reunion (103 minutter) får premiere 27. maj på HBO Nordic.

Foruden de seks venner kommer reunion-afsnittet til at have en imponerende række af gæster, blandt andre David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon og Malala Yousafzai.

Ben Winston har instrueret og executive produceret sammen med seriens originale executive producers, Kevin Bright, Marta Kauffman og David Crane. Det er Warner Bros. Unscripted Television i samarbejde med Warner Horizon, Fulwell 73 Productions og Bright/Kauffman/Crane Productions, der står bag. Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry og Schwimmer fungerer også alle som executive producers.

Med utallige Emmy- og Golden Globe-nomineringer og statuetter i bagagen er Venner en af vor tids mest ikoniske og skattede komedieserier. Serien kørte på TV fra september 1994 til maj 2004 og består af 236 episoder fordelt på 10 sæsoner.

 

søndag 30. maj
Oslo: Official Teaser | HBO
Oslo: Official Teaser | HBO
30 maj 2021
00:00

Oslo

Film | Drama
Læs omtale

Den nye HBO-film, Oslo, er baseret på en sand historie om forhandlingerne, der ledte til Oslo-aftalen i august, 1993. Filmen følger de hemmelige “back-channel”-samtaler, usandsynlige venskaber og store heltemod i en lille engageret gruppe, bestående af både israelere, palæstinensere og det norske par, Mona Juul (Ruth Wilson) og Terje Rød-Larsen (Andrew Scott).

Golden Globe-vinder Ruth Wilson er kendt fra blandt andet The Affair og His Dark Materials, og Emmy-nominerede Andrew Scott vil de fleste kende fra Fleabag.

Foruden de to medvirker også blandt andre finske Tobias Zilliacus (Beartown), Salim Daw (Fauda), Waleed Zuaiter (Ramy), Jeff Wilbusch (Unorthodox), Igal Naor (Fauda), Dov Glickman (Stockholm), Rotem Keinan (Fauda), Itzik Cohen (Fauda) og Sasson Gabay (Sirens).

Oslo er skrevet og executive produceret af Tony-vinder, J.T. Rogers, som også stod bag teaterstykket af samme navn. Det er Bartlett Sher (South Pacific), der har instrueret, og han fungerer også som executive producer sammen med Oscar-nominerede Marc Platt (La La Land) samt Jared LeBoff og Adam Siegel fra Marc Platt Productions. Oscar-nominerede Kristie Macosko Krieger (The Post, Bridge of Spies) og Oscar-vinder Steven Spielberg (Schindler’s List, Saving Private Ryan) er executive producers fra DreamWorks Pictures, imens David Litvak er executive producer fra Bold Films.

Film der kommer 1. maj

 • Bastille Day
 • A Bigger Splash
 • Finding Your Feet
 • Hope Gap
 • Love, Rosie
 • A Most Wanted Man
 • The Program
 • Sense Of An Ending
 • Ondskab
 • Kill Your Darlings
 • The Journey
Kilde: HBO Nordic presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button