Streamingnyt

Nyt på HBO Nordic i februar 2020

HBO Nordic har i februar blandt andet premiere på nye sæsoner af serierne Kidding og High Maintenance
tirsdag 4. februar
*HBO Nordic
Bio McMillions.151939
4 feb 2020
00:00
Læs omtale

Den usandsynlige sande historie om et stort svindelnummer, der var knyttet til McDonalds tilbage i 1990’erne, hvor restaurantens gæster havde mulighed for at vinde en million dollars, når de købte en menu. Problemet var, at der aldrig blev fundet nogen vindere af pengene, og at den person, som var ansat til at varetage spillet fra McDonalds’ side, var en svindler. Dokumentarserien er produceret af Mark Wahlbergs produktionsselskab Unrealistic Ideas.

lørdag 8. februar
*HBO Nordic
Bio HighMaintenance S4.151931
8 feb 2020
00:00
Læs omtale

High Maintenance følger pot-dealeren, The Guy (Ben Sinclair), der har en række meget forskellige kunder i New York. Komedieserien giver et underfundigt indblik i det, der finder sted bag newyorkernes lukkede døre, og samtidig binder den en masse neurotiske menneskers liv sammen på kryds og tværs.

mandag 10. februar
*HBO Nordic
Bio Kidding S2.153410
10 feb 2020
00:00
Læs omtale

Jim Carrey er tilbage i rollen som Jeff, også kaldet Mr. Pickles, der er en kendt tv-personlighed inden for børnefjernsyn. I første sæson så man den højt elskede tv-personligheds liv falde fra hinanden, og Jeff blev klar over, at hverken eventyr, fabler eller dukker kunne hjælpe ham gennem krisen. Nu skal han forsøge at genopfinde sig selv! Foruden Carrey er der også gensyn med Frank Langella, Catherine Keener og Judy Greer fra første sæson, og i den nye sæson gæsteoptræder blandt andre Ariana Grande.

*HBO Nordic
Bio MyBrilliantFriend S1.153446
Læs omtale

Serien handler om et unikt venskab, der starter tilbage i 1950, hvor Elena møder Raffaella Cerullo (med kælenavnet Lila) på skolen. De to piger vokser op i et farligt og fascinerede Napoli, og man følger dem i mere end 60 år af deres liv. Alt sammen fortalt af Elena, der opfatter Lila som den bedste veninde, hun nogensiden har haft, men også som en fjende. I hovedrollerne som Elena og Lila finder man Margherita Mazzucco og Gaia Girace. Baseret på den populære bogserie, Min geniale veninde, af Elena Ferrante.

onsdag 12. februar
*HBO Nordic
Bio AliCavett.161423
12 feb 2020
00:00
Læs omtale

Dokumentaren giver et unikt indblik i bokselegenden Muhammad Alis liv via klip fra hans tv-optrædener i Dick Cavetts populære talkshow. Ali medvirkede hos Cavett hele fjorten gange, og duoen blev kendt for deres provokerende debatter i bedste sendetid om blandt andet raceforhold. Instrueret af af Robert S. Bader.

fredag 14. februar
*HBO Nordic
Bio ZeroZeroZero Verson2.160717
14 feb 2020
00:00

Zero Zero Zero
Serie Drama
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Zero Zero Zero følger den internationale handel med kokain helt fra kartellerne, der står bag, over samarbejdet mellem latinamerikanske producenter og den italienske og russiske mafia, til pengemændene, der finansierer operationerne og bankerne, der vasker fortjenesten hvid. Serien er blandt andet instrueret af danske Janus Metz, der er i fornemt instruktørselskab med Leonardo Fasoli (Gomorrah) og Stefano Sollima (Sicario 2). Blandt de medvirkende er Andrea Riseborough (Bloodline), Dane DeHaan (The Amazing Spider-Man 2) og Gabriel Byrne (The Usual Suspects). Serien er baseret på bogen, Zero Zero Zero, af den italienske forfatter og journalist Roberto Saviano.

lørdag 15. februar
*HBO Nordic
Bio StrikeBack S7.162105
15 feb 2020
00:00
Læs omtale

Strike Back er en hæsblæsende thrillerserie med plot og temaer fra den virkelige verden. Serien fokuserer på to medlemmer af den tophemmelige antiterrorgruppe Section 20; Michael Stonebridge, en britisk sergent, og den vanærede Delta Force-agent Damian Scott, som blev hjemsendt i unåde umiddelbart før USA’s invasion af Irak.

Sæson 7 består af 10 episoder.

tirsdag 18. februar
*HBO Nordic
Bio LastWeekTonight.164811
18 feb 2020
00:00
Læs omtale

HBO’s ugentlige talkshow med den populære britiske vært, John Oliver, ved roret er tilbage med en ny sæson. Det Emmy-vindende show behandler med satirisk lune og en solid dosis provokation den forgangne uges begivenheder. I 2019 vandt showet 4 Emmys, blandt andet for Outstanding Variety Talk Series.

Sæson 7 består af 30 episoder.

onsdag 19. februar
*HBO Nordic
bad banks.104847.144747
19 feb 2020
00:00
Læs omtale

Bad Banks skildrer på fascinerende vis finansverdenens maskinrum. Det er et adrenalindrevet magtspil, der præges af manipulation, økonomiske interesser og politisk snusfornuft, personlige ambitioner og omskiftelige loyalitetsforhold. For at overleve denne magtkamp må man overgå sig selv og være villig til at overskride grænser.

*HBO Nordic
doc bio.144511
Læs omtale

Hvert år i Oakland, Californien, konkurrerer hundredevis af skoleelever i den såkaldte Martin Luther King Oratorical Festival, hvor det handler om at opføre publicerede og originale værker inden for poesi og taler. Filmen tegner et portræt af en række lidenskabelige unge mennesker, der med deres egne stemmer rejser vigtige, universelle spørgsmål. Dokumentaren er instrueret af Emmy-vinderen Amy Schatz, og Mahershala Ali er en af filmens producenter.

Kilde: HBO Nordic

I samme kategori

Back to top button