Streamingnyt

Nyt på Dplay i juli 2020

Selv om det er sommer så kan du se frem til nyt indhold på  [Dplay] I juli stifter vi bekendtskab med små nye liv i ‘De unge mødre’, mens vi på den anden ende af skalaen ser, hvordan ‘Dødens Detektiver’ hjælper med politiets opklaringsarbejde. Og så er der også en stor portion kærlighed i luften.

 

Filtrér oversigten

onsdag 1. juli
5ee87bb25a0ec thumbnail
1 jul 2020
00:00

Dødens Detektiver

Dokumentar
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Hvert år begås omkring 50 drab i Danmark. Drabene begås på alle tænkelige og utænkelige måder. Når drabene skal opklares, er der dog én ting, der er fælles for dem alle, ifølge retsmediciner Hans Petter Hougen. ”Et lig sladrer altid. Det fortæller altid en historie. Min opgave er at finde ud af, hvad den historie er.” I 'Dødens Detektiver’ tager vi udgangspunkt i retsmediciner Hans Petter Hougens arbejde og kommer helt tæt på, når han fortæller detaljeret om obduktionerne af de dræbte, og hvordan han finder de afgørende detaljer, som liget fortæller, og videregiver dem til politiet som led i opklaringsarbejdet.

fredag 3. juli
5ee20b7bf19ff thumbnail
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

For Sveriges største YouTubere er der kun ét gear – og det er i fuld fart fremad! Glæd jer til den nye og 3. sæson af ’Familien Lundell’ lander på Dplay. Vi følger den farverige familie, der sammen med deres datter Lunabelle svømmer i både tv-optagelser, bogudgivelser og gallapremierer. Vi kommer helt tæt på deres hektiske liv og er med, når de skal balancere karrierer og et ganske almindeligt familieliv fyldt med kærlighed, gråd og latter.

Svensk reportageserie fra 2019.

søndag 5. juli
5ee23ad7c1e72 thumbnail
5 jul 2020
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

For 30. gang er der sæsonpremiere på ’De unge mødre’. Igennem 15 år har mødrene inviteret os indenfor, og de har delt ærligt ud af både op- og nedture i deres liv, og de udfordringer, der følger med, når man er ung mor i Danmark.

Vi er med, når frygten for at miste er stor, når livet gør ondt, men også i de små glimt af lykke i hverdagen. Igennem både medgang og modgang er det uden tvivl den ubetingede kærlighed til deres børn, der bærer dem igennem.

I denne sæson følger vi både gamle kendinge, men også nye medvirkende. Vi skal byde velkommen til Cæcilie, der er 24 år gammel og allerede mor til tre – Sophia på fire og tvillingerne Mynthe og Valdemar på halvandet år. Cæcilie elsker rollen som mor, men hun har også sine udfordringer, når der skal deles ud af opmærksomhed til tre børn.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Majbrit fra Ringe tager et stort skridt, når hun vil lære datteren Ella Viola at sove på sit eget værelse. Sandra går igennem den sværeste periode i sit liv. Hun er gravid og venter sit andet barn, og er i gang med en forældreevneundersøgelse, der skal afgøre, om hun får lov til at beholde sit ufødte barn. Samtidigt kæmper hun for at være en god mor for datteren Mynthe.

Som altid kører Lunas liv på fuldt tryk. Hun har skrevet en bog om sit forhold til sin ekskæreste, og hvordan det har præget hendes liv negativt i flere år. Og så knokler hun videre på sit universitetsstudie samtidig med, at hun forsøger at få hverdagen som enlig mor til tre børn til at gå op.

Maria har i længere tid været sygemeldt fra skolen, fordi hun lider af angst. Hun har dog fået det lidt bedre, og nu forsøger hun at komme lidt ud, fordi hun har dårlig samvittighed overfor sønnen Vincent. Nanna-Johanne har ikke været helt ærlig om sit forhold og ægteskab med sin eksmand. Hun har skrevet dagbog om forholdet, og hun fortæller nu om, hvad der egentligt var årsagen til, at de blev skilt.

Og så er glædeligt gensyn med Nanna, der endelig har den kernefamilie, hun altid har drømt om. Der er dog et lille skår i glæden, da datteren Maluccas samvær med sin far Ditlev, har ændret sig. Og sidst men ikke mindst bliver Sabrina mor for anden gang.

5ee0e567650f3 thumbnail
5 jul 2020
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Gør jer klar til fest, for nu er der endelig premiere på den helt nye og 8. sæson af ”Ex on the Beach – Sverige”. Men alt er ikke som det plejer, for denne gang er det Sveriges største og bedste realitystjerner, der indtager villaen i det sexede Brasilien! Og ikke nok med det, for der går ikke længe, før den første ex træder op af det krystalklare vand for enten at spolere festlighederne – eller tage dem til helt nye højder.

Svensk realityserie fra 2020.

søndag 26. juli
5ee21bdf37025 thumbnail
26 jul 2020
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Hvor langt er du villig til at gå for kærligheden? Fans af det populære ’90 Day Fiancé’ har igen grund til at glæde sig, når vi slår dørene op for en helt ny sæson af ’90 Day Fiancé: The Other Way’. Håbefulde amerikanere, der har fundet frem til deres eneste ene online, gør sig nu klar til at forlade deres hjem og forfølge kærligheden. Kulturelle forskelle, skeptiske svigerfamilier og hjemve er blot få af de udfordringer, de skal bestå. Vil deres forhold holde, så de kan blive gift – eller må den ene halvdel vende skuffet tilbage til USA?

tirsdag 28. juli
5ee75a577caa5 thumbnail
28 jul 2020
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

I denne nye serie kommer vi helt tæt på de vovede fiskere, der satser alt for at fange monstrøse vandkæmper. I den ikoniske fiskerby Gloucester i Massachusetts er de fleste både ved at være færdige for sæsonen. Men to besætninger kæmper stadig bravt for at fange de enorme tunfisk, der skal sikre deres familieforetagender gennem vinteren. Vandet bliver farligere, fiskene større og risikoen højere. Tunfiskene, der kan veje flere hundrede kilo, skal hales ind på den gammeldags manér, og det resulterer i den ultimative kamp mellem mennesket og dyret.

Amr. dokumentarserie fra 2020.

Kilde: Discovery Networks

creativeref:1100l97140

I samme kategori

Back to top button