Streamingnyt

Nyt på Discovery+ i maj 2021

Der er masser af dokumentarunderholdning på discovery+ i maj. Du får blandt ny krimidokumentar i Djævelens advokat.

Filtrér oversigten

mandag 3. maj
608a8eebe55ce thumbnail
3 maj 2021
00:00
Læs omtale

Lige siden den tidligere hertug og hertuginde af Sussex forlod det royale liv og flyttede til Los Angeles, har der været spændinger i luften. For mange spørgsmål forblev ubesvarede, da det nyligt uafhængige par byggede deres nye liv sammen. Men verden fik flere svar, end man nogensinde kunne have forestillet sig, efter et eksplosivt interview med Oprah rystede verden og efterlod den kongelige familie på randen af en katastrofe. Efter Harry og Meghans ‘tell all’-interview udforsker denne dokumentarfilm påstandene fra både parret og paladset for at se på, hvad der potentielt kan vente forude.

onsdag 5. maj
608923b3252f0 thumbnail
5 maj 2021
00:00

Djævelens advokat

Dokumentar | Krimi
Læs omtale

Hvert år ender flere end 30.000 overtrædelser af straffeloven med at en tiltalt kendes skyldig ved en dansk domstol. Spørger man danskerne, er dommene nærmest altid korrekte. Men den tillid er misforstået, mener Peter Secher, der er en af Danmarks mest efterspurgte forsvarsadvokater. Men hvad vil der egentlig ske, hvis en uvildig efterforskning efterprøver politiets arbejde og kigger under sten, der aldrig tidligere er vendt? Det forsøger Peter Secher at få svar på, når han for en stund forlader advokatgerningen for at efterforske tre spektakulære kriminalsager, hvor hele sandheden måske aldrig er kommet frem. I en serie på seks programmer på discovery+ drager han blandt andet til USA for at undersøge rygter om, at Peter Lundin har flere liv på samvittigheden end de fire, han allerede er dømt for at have taget. Og i Danmark undersøger Peter Secher sagen om Hediga Morad, som forsvandt sporløst i 2015 og hvis eksmand er kendt skyldig for drab – men noget tyder på, at politiet har overset helt grundlæggende spor i sagen. Endelig allierer Peter Secher sig med den tidligere betjent Sebastian Richelsen. Sammen forsøger de at koble uopklarede drab og overfald på kvinder sammen med en anden af de mest forhadte forbrydere i nyere Danmarkshistorie: Amagermanden.

mandag 10. maj
6089248b470c8 thumbnail
10 maj 2021
00:00

Super Soul

Dokumentar
Læs omtale

Baseret på den Emmy-prisvindende tv-serie 'Super Soul Sunday' fra Oprah Winrey Network kommer nu 'Super Soul' eksklusivt på discovery+. Den kritikerroste serie leverer rettidig, tankevækkende, øjenåbnende og inspirerende programmer designet til at hjælpe seerne med at vække den bedste version af sig selv og opdage en dybere forbindelse til verden omkring dem. Serien indeholder samtaler mellem Oprah Winfrey og toptænkere, forfattere, visionære og åndelige ledere, der udforsker temaer og emner såsom lykke, personlig udvikling, åndelighed og hvad det betyder at være i live i nutidens verden.

fredag 14. maj
Discovery Channel Presents "Expedition Back to the Future" Trailer
Discovery Channel Presents "Expedition Back to the Future" Trailer
14 maj 2021
00:00
Læs omtale

Josh Gates, ivrig opdagelsesrejsende og vært for Discovery Channel's 'Expedition Unknown', har brugt sin karriere på at rejse verden rundt og undersøge historiens største legender og mysterier. Nu tager han ud på sit livs rejse på jagt efter den mest ikoniske bil i Hollywoods historie – DeLorean Time Machine fra den klassiske sci-fi-trilogi 'Back to the Future'. Sammen med skuespillegenden Christopher Lloyd (Emmett "Doc" Brown fra filmen) rejser Josh gennem USA og en af filmverdenens største franchises på en episk søgen efter dette tidløse køretøj – alt sammen i håbet om at levere og donere bilen til The Michael J. Fox Foundation.

608929ef71303 thumbnail
14 maj 2021
00:00
Læs omtale

Over otte år har dokumentaristen Michael Rothman fulgt en gruppe unge, som har opdaget, at de er blevet undfanget af den samme sæddonor, og som har dannet en usandsynlig familie bestående af velkendte fremmede. Der er i øjeblikket 37 halvsøskende, og flere dukker hele tiden op. 'Future People' udforsker kompleksiteten ved alternativ undfangelse, mens den definerer en ny opfattelse af, hvad en moderne familie er.

søndag 16. maj
6089668499051 thumbnail
16 maj 2021
00:00

Citizen Penn

Dokumentar
Læs omtale

Den 12. januar 2010 ramte et ødelæggende 7,0 jordskælv Haiti, der ændrede landskabet og livet for millioner. Hjælpearbejdere fra hele verden kom til øen sammen med en usandsynlig leder – skuespiller og filmskaber Sean Penn. 'Citizen Penn' fortæller om det øjeblik, Penn ankommer til øen, og de ti år der er gået siden da, hvor Sean Penn har leveret materiale, bygget telte, skaffet medicin og opfordret sine magtfulde Hollywood-venner til at bidrage med økonomisk støtte. Instruktøren Don Hardy har fået en hidtil uset adgang til denne engang meget private skuespiller og filantrop, og giver et intimt blik på de udfordringer, man står over for, når én mand beslutter at gøre noget godt midt i al modgangen.

tirsdag 18. maj
60896413d3b65 thumbnail
18 maj 2021
00:00
Læs omtale

Nye ægteskaber, kølige separationer og meget mere er i vente i den splinternye sæson af '90 Day Fiancé: Happily Ever After?'. Her skal vi mødes nogen af de uforglemmelige par fra tidligere sæsoner, og vi følger disse par, hvor de sidst slap, mens de nu er på vej videre ind i det næste kapitel af deres forhold. Der er mange smertefulde virkeligheder og uventede forhindringer forude, når de fortsætter med at navigere i kulturelle forskelle, svigerforældre og meget mere på tværs af landegrænser. I den nye sæson møder vi bl.a. Angela og Michael, Kalani og Asuelu, Elizabeth og Andrei og Tiffany og Ronald fra tidligere sæsoner af ’90 Day’-universet.

torsdag 20. maj
608aba9a2a578 thumbnail
20 maj 2021
00:00

Bendtner & Philine – Sæson 2

Reality | Ny Sæson
Læs omtale

Vi møder Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff, hvor sidste sæson slap. Parret er gået fra hinanden, og tiden hver for sig har givet dem begge tid til at få tænkt længe og grundigt over deres forhold. Mens Philine har fuld gang i influencermøder og en masse andet arbejde, har Nicklas fået tid til at tænke over, hvad den fremtidige karriere skal byde på. Overvejelserne om, hvorvidt fodbolden skal lægges på hylden, kommer pludselig helt tæt på. Men kan det celebre par finde melodien igen?

6089280bc58fb thumbnail
20 maj 2021
00:00

Queen of Meth

Dokumentar
Læs omtale

Denne chokerende dokumentar skinner et krystalblåt lys over Lori Arnolds liv og forbrydelser og tager seerne med på en dybt personlig rejse, der afslører, hvordan en af Amerikas mest berygtede og uventede narkobaroner forvandlede afhængighed til en stærkt indbringende virksomhed. Den tidligere narkodronning tager seerne med til hendes hjemby Ottumwa, Iowa, hvor hun i seks år kørte et enormt multistatisk meth-imperium og spillede en nøglerolle i starten af Midtvestens ødelæggende methamfetamin-epidemi. Det her er historien om den virkelige – og kvindelige – Walter White fra 'Breaking Bad'.

søndag 23. maj
Prince Charming DK discovery+
23 maj 2021
00:00
Læs omtale

12 bejlere med vidt forskellige personligheder, der leder efter den eneste ene, har i tre uger været indlogeret på en stor herregård. Her har de deltaget i et følelsesmæssigt intenst udskilningsløb i datingprogrammet ‘Prince Charming – DK’, for når man bor dør om dør med sine konkurrenter, kan der opstå gnidninger og store følelser, når alt sættes ind for at vinde Prince Charmings opmærksomhed. Der er garanti for en tur rundt i hele følelsesregistret, hvor der ikke bliver sparet på hverken grin og gråd undervejs.

Prince Charming, som bejlerne har skullet “kæmpe” om, er den 34-årige Jonas Løvik, der gik ind i programmet med håbet om at finde den eneste ene. Manden, som han vil dele resten af livet med.

– Det har været en fed oplevelse, og jeg er sikker på, at programmet viser, at ingen homoseksuelle er ens. Det er på tide, at der kommer et program, der sætter fokus på, at vi er helt normale mennesker, som bare tænder på personer af vores eget køn. Og jeg kan allerede sige nu, at oplevelsen virkelig kom under huden på os, siger Jonas Løvik.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

‘Prince Charming – DK’ har premiere søndag 23. maj på discovery+. I første program uddeles der slips til de bejlere, som Prince Charming vil lære bedre at kende. De efterfølgende slipse-ceremonier afsluttes på nervepirrende vis, når Prince Charming beder om at få slipset tilbage fra de bejlere, der ikke længere er med i kampen om at blive hans eneste ene. Det helt store spørgsmål er naturligvis, om vores ‘Prince Charming’ ender med at finde kærligheden.

Jonas Løvik er uddannet skolelærer, men har brugt flere år hos som steward og som cabin crew instructor. Jonas er en eventyrlysten mand, der elsker at rejse, men er nået et sted i livet, hvor han har brug for at slå rødder – forhåbentlig sammen med sin store kærlighed.

– Jeg er utroligt stolt over, at vi er lykkes med at lave et datingprogram, der afspejler, hvordan kærlighed også kan se ud i 2021, og som kan vise, at kærlighed er universel uanset de konstellationer, den opstår i. ‘Prince Charming – DK’ kommer i forlængelse af vores andre store realityprogrammer som ‘Ex on the beach’ og ‘Singletown’, og seerne vil kunne se, at følelserne og dramaet er lige så intenst, når kærligheden opstår mellem to af samme køn. Jeg håber derfor, at programmet vil appellere til rigtig mange af de realityseere, vi allerede har godt fat i, men forhåbentlig også kan være en øjenåbner for andre, der får lyst til at kigge med, siger Discovery Danmarks programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup.

Kilde: Discovery Networks presse

Image Bestil Discovery+ her – Reklame

I samme kategori

Back to top button