Streamingnyt

Nyt på C More i oktober 2020

Oktober byder på nye serier og film på C More. Se blandt andet den danske familiefilm Gooseboy.

Filtrér oversigten

fredag 2. oktober
C More Play
120 22
2 okt 2020
00:00
Læs omtale

Efterfølgende til gyserhittet "Happy Death Day," hvor den studerende Tree (Jessica Rothe) formåede at bryde tidssløjfen, der fik hende til at gennemleve den samme dag igen og igen – en dag, der altid endte med, at hun blev myrdet af en galning iført babymaske. Denne gang er det vennen Ryan (Phi Vu), der lider samme skæbne, og desperat har brug for hjælp til at bryde den infame tidssløjfe

lørdag 3. oktober
C More Play
120 15
3 okt 2020
00:00
Læs omtale

Countrylegenden Jackson Maine (Bradley Cooper) har succes, men slås med alkoholproblemer. Da han ser Ally (Lady Gaga) optræde på en bar, tager hans liv imidlertid en drejning. Han lover at gøre det spirende talent til en stjerne, og snart slår det gnister. Denne nye version af den klassiske "A Star Is Born" – filmet to gange før – blev nomineret til hele otte Oscars og vandt for hitsangen Shallow.

mandag 5. oktober
C More Play
Gooseboy C More
5 okt 2020
00:00
Læs omtale

Dansk familiefilm om drengen Viggo, der mest af alt elsker at spille computerspil – men så en dag får han noget helt andet at tænke på. En gås styrter ned på hans altan – en talende gås vel at mærke. Gåsen er desperat efter at indhente sine venner, men har skadet sin vinge. Nu må Viggo hjælpe sin nye ven og drager afsted på en fantastisk rejse – langt mere krævende, end han havde forestillet sig.

tirsdag 6. oktober
C More Play
120 23
6 okt 2020
00:00
Læs omtale

Da David får mulighed for at købe en gammel forladt sejlbåd fundet af kystvagten, ser han en mulighed for at give familien en frisk start. Sammen med sin kone og døtrene Lindsey og Mary planlægger han en tur til Bermuda. Vennen Mike og Lindseys kæreste Tommy er også med. Alle er glade for at komme af sted, men snart begynder der at ske mærkelige ting om bord på båden – kan den være hjemsøgt?

lørdag 10. oktober
C More Play
120 18
10 okt 2020
00:00
Læs omtale

Romantisk komediedrama om New York'eren Rachel Chu, der følges med kæresten Nick Young til hans hjemby Singapore, da hans bedste ven skal giftes. Først da hun er der, opdager Rachel, at Nick kommer fra en meget fornem og ekstremt velhavende familie, og at hun måske ikke lever op til de forventninger, familien har til hans fremtidige kone. "Crazy Rich Asians" er baseret på Kevin Kwans bestseller.

søndag 11. oktober
C More Play
120 20
11 okt 2020
00:00
Læs omtale

I 70'ernes svenske forstad Sävbyholm er 12-årige Juha klassens klovn. Han gør alt for at passe ind i skolens sociale hakkeorden, og humor er hans våben. Som voksen er Juha en kendt komiker, som en aften bliver kontaktet af en tidligere klassekammerat. Snart er Juha tilbage i Sävbyholm for at tage et opgør med sin fortid. Svensk drama baseret på Jonas Gardells anmelderroste selvbiografiske roman.

mandag 12. oktober
C More Play
The-Nest BBC
Seriepremiere
12 okt 2020
00:00
Læs omtale

Fra den 12. oktober kan du streame den psykologiske BBC-thrillerserie The Nest. Et barnløst par møder en potentiel rugemor, men er parret villig til at betale prisen for ønskebarnet?

Der er to afsnit klar på premieredatoen

C More Play
120 25
12 okt 2020
00:00
Læs omtale

To samboende par, der finder hverdagen en smule kedelig, beslutter sig for at mødes. Det ser alle frem til en spændende oplevelse, men har de nu også tænkt det hele helt igennem? Græsset er måske alligevel ikke altid grønnere på den anden side af hækken.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
tirsdag 13. oktober
C More Play
120 19
13 okt 2020
00:00
Læs omtale

Da Maria og hendes søn forsvinder fra deres gård i det nordlige Dakota, retter mistanken sig hurtigt mod den dybt religiøse familiefar Jackson. På trods af sin mistanke er FBI-agent Daria Francis dog helt uforberedt på de uhyrlige hemmeligheder, der gemmer sig i hans faldefærdige hus. På rollelisten ses bl.a. Amanda Schull (12 Monkeys), Milo Ventimiglia (This Is Us), Jonathan Frakes (Star Trek).

torsdag 15. oktober
C More Play
Sofia Herlin Dronningerne C More
Seriepremiere
15 okt 2020
00:00
Læs omtale

Den populære Broen-skuespiller Sofia Helin er vært på den nye historiske dokumentarserie Drottningarna, der får premiere på C More Reklame-link den 15. oktober.

Den storslåede programserie sætter fokus på otte fascinerende svenske dronninger og deres begivenhedsrige liv i vores naboland. Afsnittene byder på flotte rekonstruktioner, forbudt kærlighed, passion, pantsatte kronjuveler, svigt, jalousi og statskup.

– Historie er fascinerende. Gennem den forstår vi bedre os selv, og den tid vi lever i. Det er altid magthaverne og de mest afgørende og dramatiske begivenheder, der får opmærksomhed. Dronningerne har befundet sig midt i det hele, og alligevel er deres spændende liv ukendt. Nu er det på tide, at vi lærer dem bedre at kende, siger Sofia Helin.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det er første gang, at Sofia Helin (Broen, Mystery Road) er vært på en programserie, og hun får undervejs hjælp fra en lang række anerkendte eksperter og historikere til at skildre svensk historie set fra dronningernes perspektiv. Med flotte klæder og historiske rekvisitter skaber de en unik billedramme sammen med hundredevis af lookalikes af historiske personligheder.

Drottningarna er baseret på virkelige hændelser fra den svenske historie fra 1500-tallet frem til 1930’erne med rekonstruktioner filmet på slotte og herregårde i Sverige – fx Stockholms Slot, Rosersbergs Slot og Gripsholms Slot. Der er også optagelser fra Tyskland, Frankrig, Italien, Schweiz, Egypten og Holland.

Drottningarna består af otte afsnit. Hvert afsnit er dedikeret til en dronning, og hendes fascinerende livshistorie fra barndom til sidste åndedrag. Altid et skridt bag sin konge men med stor magt og indflydelse både politisk og kulturelt.

De otte svenske dronninger, der portrætteres i Drottningarna:

Karin Månsdotter (1550-1612)
Kristina (1626-1689)
Hedvig Eleonora af Holstein-Gottorp (1636-1715)
Lovisa Ulrika af Preussen (1720-1782)
Fredrika Dorotea Wilhelmina (1781-1826)
Desideria (1777-1860)
Louise af Nederlandene (1828-1871)
Victoria af Baden (1862-1930)

Drottningarna består af 8 afsnit og får premiere på C More Reklame-link torsdag den 15. oktober.

lørdag 17. oktober
C More Play
120 17
17 okt 2020
00:00
Læs omtale

Arthur Curry er halvt menneske, halvt havgud. Da hans oceaniske halvbror Orm truer med krig mod menneskeheden, fordi de forurener havene, rejser Curry med prinsesse Mera til undervandsriget Atlantis for at redde verden. Hun hjælper Aquaman i jagten på den magiske trefork, han skal bruge for at vinde kampen om magten i undervandsriget.

mandag 19. oktober
C More Play
Robssons
Seriepremiere
19 okt 2020
00:00

Robssons
Serie Komedie
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Mød robotfamilien Robsson, sendt til Jorden for at infiltrere menneskeheden og indsamle information til nogle hjemløse rumvæsner. De må gøre deres bedste for at forstå fremmede begreber som kærlighed, løgn, humor og kendisser. “Robssons” er en komedieserie af Fredde Granberg og Thomas Claesson, skaberne af succeser som “Familien Rysberg”, “Hjem til Midgård” og “Panik på julemandens værksted”.

10 afsnit af 22 minutter.

C More Play
120 24
19 okt 2020
00:00
Læs omtale

Efter at en egyptisk udstilling om barnefaraoen Tutankhamon kommer til byen, begynder der at ske uforklarlige ulykker blandt de ansatte på museet. Barnedetektiverne Tiril og Oliver sætter sig for at opklare – med hjælp fra deres hund Åtto – hvad der ligger bag. Er det mon ”Tutankhamons forbandelse” der rammer, eller findes der en helt naturlig forklaring?

fredag 23. oktober
C More Play
120 27
23 okt 2020
00:00
Læs omtale

Prisvindende dokumentar om tre unge mænd, der i 80'ernes New York tilfældigvis opdager, at de er identiske trillinger, som er blevet bortadopteret. Medierne står i kø, men hvordan kom de egentlig i denne situation? Snart viser det sig, at deres historie gemmer på en foruroligende hemmelighed. "Three Identical Strangers" har vundet flere priser og blev nomineret til både BAFTA og Emmy-priser.

tirsdag 27. oktober
C More Play
120 16
27 okt 2020
00:00
Læs omtale

Anmelderrost dokumentar om Apollo 11, den legendariske rumrejse, hvor Neil Armstrong blev den første mand på månen. Filmskaberne har her fået adgang til en stor mængde optagelser, der aldrig før er blevet vist – både af forberedelserne og starten, såvel som af selve rumrejsen og turen tilbage, og filmen består udelukkende af arkivmateriale.

lørdag 31. oktober
C More Play
120 26
31 okt 2020
00:00
Læs omtale

Earl Stone (Clint Eastwood) er en mand i 80’erne med problemer. Han er fattig, alene og truet af tvangsauktion, men så får han tilbudt et simpelt chaufførjob – tror han. I virkeligheden kommer han til at smugle narko for et mexicansk kartel. Økonomien bliver bedre, men Earls fejl fra fortiden begynder til gengæld at trænge sig på, og snart har han også en ihærdig DEA-agent (Bradley Cooper) i hælene? Baseret på virkelige hændelser.

I samme kategori

Back to top button