TV-Nyt

Nickelodeon når ud til flere

Fra 2018 kan alle kunder med Comedy Central glæde sig over at have fået adgang til morgenfladen af den populære børnekanal Nickelodeon. Kanalen, der er ejet af Viacom, har haft et rekordår i Danmark med rekordhøje seertal.

Nu får endnu flere seere mulighed for at zappe over på Danmarks største kommercielle børnekanal. Viacom har indgået aftale med alle danske operatører om, at morgenfladen fra Nickelodeon vil sende fra kl. 05.00-09.00 på Comedy Centrals kanalplads. Da Comedy Central kommer i grundpakken hos flere danske operatører, så øges distributionen betydeligt.

Det sker oven på et år, hvor kanalen har haft stor succes med at nå deres kernemålgrupper. Kanalen har i 2017 opnået en såkaldt ’share’, som er fordelingen af seertid mellem kanalerne, på næsten 7 pct. (6,8 pct.) blandt 3-11- årige. I kernemålgruppen aldersgruppen 6-11 år var kanalens share helt oppe på 8,1 pct. Dermed indtager Nickelodeon titlen som den mest sete kommercielle børnekanal i Danmark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Vi er glade for, at Nickelodeon nu bredes ud til endnu flere seere. Kanalen har klaret sig virkelig flot i Danmark i 2017, og vi er meget stolte af, at vi er lykkedes med at nå børnene, der som bekendt er en ganske krævende målgruppe, siger Andrea Sahlgren, der er SVP og General Manager for Viacom i Norden.

Juli og november satte rekord

2017 har været et særdeles godt år for Nickelodeon, og juli og november var de to bedste måneder i kanalens danske historie. Særligt serier som ’Familien Thunderman’, ’Henry Danger’, ’Nicky, Ricky, Dicky og Dawn’, ’Game Shakers’, ’School of Rock’ og ’Bella and the Bulldogs’ har trukket seere til kanalen og givet programmerne en høj rating. Også det nye tv-show ’Jeg er Frankie’ er kommet flot fra start.

Udvidet distribution

Når Nickelodeon toner frem på skærmen i tidsrummet 05:00-09:00 på Comedy Central, vil indholdet være en spejling af det, der sendes på den eksisterende Nickelodeon-kanal. Den nye kombinerede kanal bliver i 2018 tilgængelig for over 70 pct. af de danske tv-husstande.

Comedy Central er kanalen med de bedste komedieserier, standupkomikere og animerede serier. Her kan man se originale serier som The Daily Show og South Park. Comedy Central tilbyder også danskproducerede programmer.

Den fulde version af Nickelodeon vil stadig være tilgængelig i de sædvanlige operatør-pakker fra kl. 05.00-22.00

Kilde: Pressemeddelelse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button