Branche-Nyt

NFL frem til 2017 på TV3+ og TV 3 SPORT 1

NFL TV rettigheder 2012-2017Amerikansk fodbold, NFL, bliver stadig mere populært udenfor USA’s grænser – også i Danmark. Og her kort tid efter Superbowl-opgøret imellem New England Patriots og New York Giants på Lucas Stadium, har TV3 sikret sig en eksklusiv forlængelse af rettighederne for NFL i Norden frem til og med Superbowl 2017.

Den nye aftale sikrer Viasats kunder og TV3+-seerne adgang til NFL kampene i fem år mere. Rettigheden inkluderer tv, internet-tjenesten Viaplay og mobile enheder.

”Jeg er særdeles glad for aftalen, da NFL passer rigtig godt til Viasat,” siger TV3’s adm. direktør Kim Poder og uddyber: “TV3+ har i forvejen det bedste fodbold og den bedste motorsport. Forlængelsen af NFL-rettighederne er en understregning af vores ambition om, at TV3+ både i dag og fremadrettet vil være stedet, der har de bedste rettigheder indenfor topsport til vores seere. Samtidig er det en fornøjelse, at rettigheden dækker alle platformene tv, internet og mobil, så vores kunder ikke behøver at gå glip af spændende øjeblikke, fordi de ikke er hjemme.”

For de danske seere betyder det, at NFL fortsat mandsopdækkes tæt på dansk tv. 

Viasats sportschef, Peter Nørrelund, konstaterer, at seertallene på den amerikanske fodbold er vokset gennem årene, og at stadigt flere har fået øjnene op for den fantastiske sport:

”NFL er topklasse-underholdning af ypperste karat, og dermed passer disse rettigheder perfekt i forhold til vores ønske om hele tiden at bringe verdens bedste sport ud til vores seere. NFL har vist sig at have en meget trofast skare af fans, og med en femårig forlængelse er det vores ambition at udvikle dækningen yderligere og skubbe på den positive NFL-interesse, som findes i Danmark”.

Se overblik over NFL dækningen på dansk tv her.

Kilde: Viasat

I samme kategori

Back to top button