TV-NytStreamingnyt

EM fodbold til alle med Viaplay og på TV3 kanalerne

Når EURO 2020 sparkes i gang i Danmark og 11 andre Europæiske lande den 12. juni, er Nordic Entertainment Group klar til fest og lover at give danskerne den bedste EM dækning i historien.

Se alle EM kampe på Viaplay – ikke kun for dem med sportsabonnement

Med Viaplays Film & Serier-pakke kan danskerne have hele EM med sig overalt, for på Viaplay, som for alvor bliver hjemmebane for EM, kan man se samtlige 51 kampe fra slutrunden. På TV fordeles de 51 kampe fra slutrunden således, at NENT viser 29 af kampene på TV3’s kanaler, mens DR viser de resterende 22 på DR’s kanaler.

NENT stiller i stærkeste opstilling på vært,- ekspert,- og reporterholdet. Her vil blandt andre Michael Laudrup, Preben Elkjær, Jan Mølby, Peter Grønborg, Martin Jørgensen, Signe Vadgaard, Camilla Martin, Stig Tøfting, Jesper Grønkjær, Luna Christofi, Carsten Werge, Per Frimann, Pernille Harder – og mange, mange andre prominente fodboldnavne – sikre danskerne den absolut bedste EM-dækning.

NENT vil under EM have tre forskellige studier i gang: Hovedstudiet på Ofelia Plads, som også er den officielle EURO 2020-fanzone; TV3’s nye virtuelle studie – i daglige tale studie 51; og et studie i Helsingør, hvor det danske landshold følges tæt. Der vil være studieudsendelser rundt om alle kampe på Viaplay og TV3-kanalerne samt adgang til en stribe ekstramateriale.

”Med EURO 2020 til at supplere Viaplays øvrige sportsrettigheder i topklasse, fremstår Viaplay som dét, det er: Nordens førende streamingtjeneste. Vi stræber efter – og glæder os til – at give danskerne den bedste EM-dækning i historien såvel på Viaplay som TV3’s kanaler, og med EURO 2020 i Viaplays Film & Serier-pakke, som er Viaplays billigste pakke, får danskerne – også de knap 800.000 uden en TV-pakke – rig mulighed for at deltage i den fantastiske folkefest, som et EM i fodbold er – uanset om man sidder hjemme i stuen, i bussen eller er på ferie”, siger NENT Groups Chief Commercial Officer, Kim Poder.

EM begynder 12. juni og slutter 12. juli. Åbningskampen spilles i Rom, og finalen spilles på Wembley i London. Der spilles i alt i 12 forskellige byer over hele Europa – tre gruppekampe (alle med Danmark) og en ottendedelsfinale afvikles i Parken i København.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button