Linda P. vært på Zulu Awards

| tirsdag 31. jan, 2012 10:06 | 0 Kommentarer

Seerne kan forvente det uventede, når dørene til en nedlagt fabrik i Sydhavnen åbner for Zulu Awards 2012 med Linda P. som vært.

Linda P vært Zulu Awards 2012– Det bliver en sand fornøjelse at lave det bedste Zulu Awards til dato – med masser af overraskelser. Og jeg lover ikke at være nøgen, så kom glad, siger Linda P.

Også Zulu Awards-redaktør Signe Lindkvist glæder sig – og glæder sig til at have Linda P. som vært.

– Linda P. har i sit seneste show vist nye sider af sig selv, og ved dette års Zulu Awards vil vi komme til at se endnu flere nye sider af stand-up dronningen. Det bliver helt sikkert ikke kedeligt, siger Signe Lindkvist og fortsætter:

– Vi er ved at pimpe en nedlagt fabrikshal i Sydhavnen til den fedeste ramme om et awardshow, der kommer til at indeholde al den skævhed, de overraskelser og det mod, som man forventer fra TV 2 Zulu – og mere til.

Det, vi alle sammen talte om i 2011-prisen
Zulu-seerne kan fra i aften kl. 19.00 gå ind på zulu.dk og se de nominerede i de 13 kategorier. En af dem, der kan bære rigtig mange statuetter hjem, er Nikolaj Lie Kaas, der er nomineret i hele fire kategorier – som Nik i musikvideoen ”Nik & Ras”, som Dirch i filmen af samme navn samt i kategorierne årets tv-værtpræstation og Årets Film (”Dirch”).

– De mange Zulu-fans er vores største aktiv. Uden dem, er der ingen priser, og netop fordi, Zulu Awards er det eneste awardshow i Danmark, der honorerer seernes favoritter, håber vi også det er en helt særlig ære for vinderne at modtage netop denne pris, siger Maiken Wexø, kanalchef på TV 2 Zulu, og fortsætter:

– Det er vigtigt for os hele tiden at udvikle os, så som noget nyt vil man blandt andet på listen over dette års priser finde en helt ny kategori: ”Det vi alle sammen talte om i 2011-prisen”.

De nominerede i den nye kategori tæller en række bemærkelsesværdige handlinger eller øjeblikke, som vi alle var optaget af i 2011: Jes Dorph-Petersen, der valgte at følge sin kærlighed til fodbold og blive sportsvært, ”Nik & Ras”-videoen fra Zulu Comedy Galla 2011, Manu Sareens, Minister for ligestilling og kirke, beslutning om at give homoseksuelle ret til kirkelige vielser, Lars von Triers udtaleser om Hitler under Cannes Film Festival og ikke mindst Joachim B. Olsen, der faldt i søvn til et folketingsmøde under en live tv-transmission.

Zulu Awards bliver sendt på TV 2 Zulu 11. marts. kl. 20.45 – efter Zulu Awards ’12 den røde løber, der starter kl. 20.00. 

Kilde: TV 2 presse

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt