Kanal 4 / Kanal 5 – kommende highlights

| mandag 05. dec, 2016 08:45 | opdateret 24. jun, 2017 kl. 9:13 | 0 Kommentarer

kanal 4 kanal5

 

Film: Niceville

Lørdag den 24. juni 2017 kl. 21:00 på Kanal 4

Mississippi i 1960’erne. Den unge Skeeter vender hjem efter at have været på universitetet. Med en drøm om at blive forfatter, begynder hun at bore i byens mørke historie. Hun interviewer en række sorte kvinder, som har brugt hele deres liv på at tjene hvide familier. Med sine spørgsmål får Skeeter vendt op og ned på livet i den lille by. Undervejs bliver nye venskaber smedet og tætte bånd knyttet, men ikke alle i byen håndterer den nye situation lige godt.

Sæsonafslutning: Det stærkeste netværk

Torsdag den 29. juni kl. 20:00 på Kanal 5

Uffe Holm er værten, som styrer slagets gang, når tv-værten Felix Smith og svømmeren Jeanette Ottesen dyster i dagens udgave af Det stærkeste netværk. Kampen om følgere starter på toppen – i et fyrtårn et sted på Sjælland – og fortsætter med både bus-byggeri og -ræs. Det ender helt hæsblæsende med en udfordring i at løfte to helikoptere.

Sæsonafslutning: 5. halvleg

Torsdag den 29. juni kl. 21:00 på Kanal 5

Den røde holdkaptajn, Jesper Juhl får i aften hjælp fra tv-vært Signe Lindkvist og OL-sølvvinderen i brydning, Mark O. Madsen. Sammen skal de forsøge at slå Jesper Skibby og hans blå holdkammerater: komikeren Uffe Holm og den dobbelte nordiske bokse-mester, Sarah Mahfoud. Der er smæk for skillingen på begge hold, når Juhl skal i ringen mod Sarah Mahfoud. Skibby kommer i store vanskeligheder i sin brydekamp mod Mark O. Madsen. Uffe Holm udfordrer Carsten og Skibby til gymnastik på hesteryg, men må selv udgå med en slem skade. I den store finale viser Signe Lindkvist sine evner på et surfbræt, mens Skibby skal forsøge at følge trop.

Fredagsfilm: Narnia: Løven, heksen og garderobeskabet

Fredag den 30. juni kl. 21:00 på Kanal 4

Peter, Susan, Edmund og Lucy er fire børn, som under Anden Verdenskrig sendes ud af London for at bo hos en excentrisk professor. Livet i professorens hus er ekstremt kedsommeligt. Indtil Lucy en dag opdager et klædeskab, der er en port ind i en magisk verden. Stedet kaldes Narnia. Her kan dyr tale og landet ledes af den kløgtige løve, Aslan. Til at starte med tror de andre børn ikke på Lucy, men de får selv syn for sagen, da de tager turen gennem gaderoben. De ankommer i en tid af opbrud, hvor landet herskes af den onde hvide heks, Jadis. Enhver, som ikke følger hendes diktatoriske bud, bliver fluks omdannet til sten. Børnene slår sig sammen med Aslan og hans loyale følgesvende i et modigt forsøg på at vælte Jadis’ herredømme.

Lørdagsfilm: Waterboy

Lørdag den 1. juli kl. 21:00 på Kanal 5

Adam Sandler er den ydmyge vandbærer, der overraskende bliver footballstjerne i denne løsslupne sportskomedie. Bobby Boucher, der er født og opvokset langt ude i Louisianas sumpe, har ikke opfundet den dybe tallerken, men han sætter en stor ære i at være den bedste vandbærer for footballholdet på det lokale college, også selvom spillerne og deres træner konstant mobber den ikke alt for opvakte Bobby. Bobby, der bor ude i sumpen sammen med sin dominerende og aligator-ædende mor, bliver en skønne dag fyret fra sit job. Det tvinger ham til at søge arbejde som vandbærer for footballholdet på et rivaliserende college. Det er imidlertid et bundhold, trænet af den udbrændte træner Klein. Klein gør imidlertid den utrolige opdagelse, at Bobby bag sin gode og milde facade er helt fantastisk til at foretage tacklinger. Bobby, der må holde sine uventede evner som footballspiller hemmelige for sin Mama, kommer nu på college, hvor han snart opdager, at livet byder på meget andet end aligator-stuvning. Han falder endda for den tidligere straffede pige Vicki Vallencourt, der lærer ham noget om blomsterne og bierne. Da Bobby begynder at føre sit hold frem mod nye og uvante sejre, modtager de en invitation til at deltage i den årlige Bourbon Bowl-turnering, hvor modstanderen er ingen anden end Bobbys tidligere hold. Men Bobby må nu vælge mellem kærligheden til sin syge Mama og udsigten til sejr og sød hævn i den store finale – eller måske er der en måde, hvorpå han kan få begge dele.

Kilde: Discovery Networks

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: TV-Nyt