Streamingnyt

Internationalt spændingsdrama på vej fra Viaplay – ‘Red Election’

Det internationale spændingsdrama ’Red Election’ er den seneste annonceret internationale Viaplay Original serie. Det danske talent, Victoria Carmen Sonne, som har vundet flere prestigefyldte priser, bl.a. to Bodil og én Robert-pris, indtager én af hovedrollerne i serien, hvor også Stephen Dillane (’Game of Thrones’), Lydia Leonard (’Gentleman Jack’) og James D’Arcy (’Broadchurch’) medvirker. ’Red Election’ distribueres globalt af A+E Networks® International og produceres af Sveriges Mopar Studios.

‘Red Election’ består af 10 episoder og er planlagt til at premiere eksklusivt på NENT Groups streamingtjeneste Viaplay i 2021.

Det handler Red Election om

En terrortrussel i London udgør den dramatiske kulisse for ’Red Election’, hvor den danske efterretningsagent Katrine (Victoria Carmen Sonne) og den britiske ditto Beatrice (Lydia Leonard) tvinges til at samarbejde i et desperat ræs mod tiden. Fanget i et net af løgne, mord og magtkampe indser de snart, at de ikke kan stole på nogen. Og er den dødbringende sammensværgelse i virkeligheden blot en lille del af en langt større masterplan?

”Indsatserne kunne ikke være højere i denne stjernespækkede internationale og højspændte serie. Samtidig skaber det komplekse forhold mellem de to hovedpersoner en stærk menneskelig dimension. ’Red Election’ er en spektakulær samproduktion, som demonstrerer hvor hurtigt vores produktioner bevæger sig mod det globale marked,” siger Filippa Wallestam, EVP og NENT Group Chief Content Officer.

’Red Election’ er instrueret af BAFTA-nominerede Jill Robertson (Harlots) og Paul Murphy (Death in Paradise, Doctor Who). Serien produceres af Veronika Eriksson og Christian Alveborg i Mopar Studios. Moreyba Bidessie og Jill Robertson er executive producer for A+E Networks.

Serien er skabt af Mopar Studios’ William Diskay og Jonas Fors sammen med Ola Norén, Roland Ulvselius og hovedforfatter Stephen Brady ( Stan lee’s a Luckey Man)

 

Kilde: Nent Group presse

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button