[responsive_menu_pro]

Hvornår har de danske tv-serier premiere? – Se vores oversigt

| onsdag 03. okt, 2018 08:50 | opdateret 20. maj, 2019 kl. 13:12 | 0 Kommentarer

Er du til danske serier, så er flere nye på vej her i oktober. DIGITALT.TV holder løbende øje med status på danske tv-serier. Se mere herunder

The Rain – sæson 2

the rain sæson 2 Netflix
*Netflix 6 Afsnit Fra fredag 17/05/19
17-05-2019 09:00:00 Europe/Copenhagen The Rain – sæson 2

Fra 17. maj giver Netflix dig mere The Rain. Sæson 2 handler om fællesskab versus individualitet. Om kærlighed, overgangen fra barn til voksen, venskab og at holde sammen gennem de mest udfordrende tider.

Netflix

Fra 17. maj giver Netflix dig mere The Rain. Sæson 2 handler om fællesskab versus individualitet. Om kærlighed, overgangen fra barn til voksen, venskab og at holde sammen gennem de mest udfordrende tider. I en verden hvor naturen forandrer sig, og hvor virussen gradvis bliver mere og mere farlig, og hvor ingen kan være sikre på, hvem der er en allieret eller en fjende, bliver solidaritet og loyalitet blandt gruppens medlemmer sat på den ultimative prøve.

Gruppen af unge overlevende, ført an af Simone, er flygtet tilbage til karantænezonen. Rasmus er syg og bærer på den meget smitsomme virus. Martin er såret og Apollon er lige i hælene på gruppen i deres ubarmhjertige forsøg på at fange Rasmus.

Der er splittelse i gruppen, da de søger ly i en skjult base, hvor et forskerteam ihærdigt prøver på at finde en kur for virussen, før Apollon gør det. Det er et ræs mod tiden, og Simone og resten af den unge gruppe er nødt til at redde Rasmus, for også at kunne redde sig selv, ved at opklare mysteriet om virussen og regne ud, hvad Apollons plan er.

 

Perfekte Steder – sæson 3

Perfekte Steder s3 TV 2 Zulu
TV 2 Zulu TV 2 Play 6 Afsnit Fra mandag 27/05/19 TV 2 Zulu kl. 21:15
27-05-2019 21:15:00 Europe/Copenhagen Perfekte Steder – sæson 3

Rose og Tobias er tilbage med nye op og nedture i forholdsserien Perfekte Steder fra 27. maj på TV 2 Zulu

TV 2 Zulu TV 2 Play

Rose og Tobias er tilbage med nye op og nedture i forholdsserien Perfekte Steder fra 27. maj på TV 2 Zulu

Det er sommer, og hele slænget samles i et sommerhus, som Alex og MM har lånt. Rose og Tobias er forelskede, men Rose er begyndt at føle sig overset og laver et risikabelt nummer for at få hans opmærksomhed. I mellemtiden møder Natascha en ung kvinde på en badebro, der tydeligvis ser hende som andet og mere end en overfladisk influencer.

Tredje sæson skulle blive seriens sidste.

Video Thumbnail
Perfekte Steder Sæson 3 - Lancerings Trailer - 36 sek

Serier på vej som vi endnu ikke kender premieredato på

Udover ovenstående, der allerede har fået en premieredato, så har vi også information om flere serier på vej som vi endnu ikke kender en konkret premieredato på.

Casper Erobrer Norge

casper erobrer norgeEftersom serien her har danske Casper Christensen i hovedrollen, så skal den da også lige med på listen.

“Casper Erobrer Norge” er en fiktiv dokumentarserie, en såkaldt mocumentary, der viser danskerens desperate forsøg på at blive berømt i nabolandet Norge. Serien vil premiere på Viaplay og TV3 i 2019.

Serien handler om Caspers forsøg på at opnå berømmelse udenfor det danske kongerige, efter at danskerne efterhånden er blevet godt trætte af at høre om komikerens mange eskapader og skandaler.

Minkavlerne – ny komedieserie med flere kendte navne på TV 2 Zulu

Minkavlerne TV 2 Zulu

Foto: Andreas Omvik / TV 2

Serien, som har titlen ’Minkavlerne’, er en komedieserie om en familie i det nordjyske – meget langt fra storbyen og den politiske korrekthed – der bliver tvunget til at stå sammen, da de ”kommer til” at kidnappe en mand fra Ringsted.

I ’Minkavlerne’ medvirker Niels Hausgaard og Kirsten Lehfeldt som minkavlerparret Niller og Gerda. Blandt de øvrige medvirkende ses Bodil Jørgensen, Mick Øgendahl, Anna Stokholm, Frank Hvam, Ruben Søltoft samt de to unge manuskriptforfattere bag serien, Jonas Røn Mogensen og Kasper Gross.

Manuskriptet til ’Minkavlerne’ er primært skrevet af de unge, aalborgensiske talenter Jonas Røn Mogensen og Kasper Gross, som har fået støtte i manuskriptarbejdet fra blandt andre Jacob Tingleff og Mick Øgendahl. De to manuskriptforfattere spiller selv med i serien, hvor de har rollerne som sønnerne Allan og Martin, der midlertidigt har overtaget driften af den økonomisk trængte minkfarm efter deres far.

Minkavlerne kommer på TV 2 Zulu / Play til efteråret.

Fred til lands

Fred til lands er titlen på DR1’s søndagsdrama i efteråret 2019. ’Fred til lands’ udspiller sig på Fyn og er en psykologisk dramaserie, der er skrevet og skabt af Christian Torpe og Marie Østerbye, som blandt andet har lavet tv-serier som ’Rita’ og ’Hjørdis’ og den amerikanske Stephen King-filmatisering ’The Mist’.

Store Lars TV3 ViaplayStore Lars – ny Viaplay/TV3 original serie

På vej er også den romantiske komedie, ’Store Lars’ med Lars Hjortshøj. En serie der ligger i grænselandet i mellem fiktion og virkelighed, og optagelserne er netop startet. På rollelisten ses udover Lars Hjortshøj også Ellen Hillingsø, Martin Brygman, Julie Agnete Vang, samt en stor skare af kendte danske personligheder.

’Store Lars’ er historien om den folkelige danske komiker, Lars Hjortshøj, der i sin jagt på det store gennembrud søger efter respekt fra de finere kulturelle kredse. Lars har etableret sig som standup-komiker, ham der spillede julemanden på TV og var god til at underholde børn. Men nu skal det være slut. Lars Hjortshøj vil anderkendes. Han vil lave Shakespeare, mænge sig med de kongelige og have kulturelitens accept. Han vil være ’Store Lars’. Intentionerne er gode og ambitionerne er store. Men Lars Hjortshøj oplever gang på gang at lave benspænd for sig selv i sin søgen efter anerkendelse.

Søren Frellesen, Maj Bovin og Lars Hjortshøj er hovedforfattere til ’Store Lars’ og Morten BH er instruktør. Sendes på TV3 og Viaplay i efteråret 2019.

Forhøret

Forhøret Viaplay

Foto: Henrik Ohsten

Ulrich Thomsen, Lars Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Trine Dyrholm, Søren Malling, Lars Ranthe og David Dencik er blandt navnene i ny Viaplay serie skabt og instrueret af Christoffer Boe.

Ulrich Thomsen har hovedrollen som politimanden Bjørn, der sætter alt ind på at finde den morder, som har slået hans egen datter ihjel. Handlingen udspiller sig over et enkelt døgn, og i hvert afsnit konfronterer Bjørn en ny mistænkt i et forhør på en ny location. Hver afhøring bliver en psykologisk kamp mellem to personer; en kamp, som med nervepirrende intensitet vil bringe både Bjørn og seerne et skridt nærmere morderens identitet – og sandheden om datterens død. Men er det en sandhed, Bjørn har lyst til at kende?

Forhøret får premiere eksklusivt på Viaplay sidst i 2019

Doggystyle (sæson 2), DR3

DR’s ungdomsserie Doggystyle er bekræftet for endnu en sæson. Her skulle afsnittene i øvrigt blive lidt længere har vi hørt.

DNA – Ny dansk serie på TV 2 i efteråret 2019

DNA TV 2

Nicolas Bro, Anders W. Berthelsen og Olivia Joof i ‘DNA’. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

’DNA’ forventes at få premiere på TV 2 i efteråret 2019.

I seriens hovedrolle ses Anders W. Berthelsen som politi-efterforskeren Rolf Larsen. Han spiller blandt andet overfor den anerkendte, engelske skuespillerinde, Charlotte Rampling, der har medvirket i en lang række internationale spillefilm, og som forleden modtog en ærespris under årets Berlin Filmfestival. Desuden medvirker danske Nicolas Bro, Olivia Joof, Louise Mieritz, Johanne Louise Schmidt, Trine Pallesen og den polske Zofia Wichlacz i nogle af de mest fremtrædende roller.

For manuskriptet står Torleif Hoppe, der tidligere har været manuskriptforfatter på afsnit af tv-serier som ’Forbrydelsen’, ’Den som dræber’ og ’Nikolaj og Julie’. Og i instruktørstolen sidder Henrik Ruben Genz, der har instrueret prisvindende spillefilm som ’Frygtelig lykkelig’, ’Undskyld jeg forstyrrer’ og ’Gud taler ud’ samt afsnit af tv-serier som ’Bankerot’, ’Borgen’, ’Lulu & Leon’, ’Forbrydelsen’, ’Krøniken’, ’Forsvar’ og ’Nikolaj og Julie’.

’DNA’ er en krimiserie om Rolf Larsen – en engang respekteret efterforsker ved Københavns Politi, der har mistet sin datter i en tragisk ulykke. Knust af sorg, skyld og spirende vanvid har han mistet grebet om sit liv, indtil afsløringen af en systemfejl i politiets DNA-register bringer overraskende spor frem i lyset. Nye oplysninger nærer et spinkelt ha?b hos Rolf Larsen om, at datteren stadig lever, og en desperat og uautoriseret efterforskning leder ham pa? sporet af en sag om trafficking.

Erobreren

HBO Nordic’s første danske serie Erobreren blev annonceret tilbage i 2017. Den er ikke bekræftet endnu så vidt vi ved til 2019 premiere, men vi tager den lige med som en bobler.

‘Erobreren’ bygger på bind II-IV af Martin Andersen Nexøs bogklassiker ‘Pelle Erobreren’. Første del af bogen blev i 1987 til en film med Max von Sydow og Pelle Hvenegaard instrueret af Bille August. Serien vil blive på 8 afsnit af en time.

I slutningen af Bille Augusts ‘Pelle Erobreren’ drog Pelle væk fra Lassefar mod København, hvor han bliver involveret i arbejderkampen. Og det er hans tid i København fra omkring år 1870, den kommende serie på HBO Nordic skal fokusere på.

Dan Sommerdal TV 2 Charlie krimi

De tre største roller i ‘Dan Sommerdahl’ (fra venstre): André Babikian er efterforskningsassistent Flemming Torp, Laura Drasbæk spiller chefkriminaltekniker Marianne Sommerdahl og Peter Mygind i rollen som Dan Sommerdahl. (Foto: Mike Kollöffel / TV 2)

Dan Sommerdahl – ny dansk TV 2 Charlie krimi

Helsingør bliver rammen om TV 2 CHARLIEs første egenproducerede krimiserie, ’Dan Sommerdahl’. Optagelserne blev indledt mandag 6. maj i den nordsjællandske by ved Øresund, som hele sommeren og frem til 20. september vil være den levende ramme, som serien udspiller sig i.CHARLIE-serien, der er inspireret af bestsellerforfatteren Anna Grues krimier om ’Den skaldede detektiv’, har Peter Mygind i hovedrollen som Dan Sommerdahl – en højt respekteret politiefterforsker, som engagerer sig stærkt i opklaringen af byens store kriminalsager. Men engagementet har en pris for Dans privatliv.

Hans hustru, Marianne Sommerdahl (spillet af Laura Drasbæk), er chefkriminaltekniker på samme politistation som sin mand. Her arbejder også deres fælles kollega og ven, efterforskningsassistent Flemming Torp (André Babikian), der har været hemmeligt forelsket i Marianne siden ungdommen.Da Dan Sommerdahl bliver mødt af Mariannes ønske om skilsmisse, vokser hans problemer, og det samme gør den anspændte stemning i efterforskningsafdelingen. Her er tre hovedpersoner fanget på samme arbejdsplads, mens hemmeligheder af lykke og sorg udspiller sig i det skjulte trekantsdrama.

Badehotellet – sæson 7 i 2020

Skaberne af ‘Badehotellet’ fortæller at serien vender tilbage i en syvende sæson til næste år.

– Det var ikke nogen svær beslutning at tage med den opbakning, ‘Badehotellet’ har hos seerne. Vi var spændte på, om de ville være med, da vi valgte at springe seks år frem i handlingen, men det har de jo virkelig været, fortæller Stig Thorsboe og Hanna Lundblad til TV 2.

Når tv-serien vender tilbage i 2020, vil den foregå under begyndelsen af en af de mest dystre perioder i danmarkshistorien, nemlig under besættelsen.

– Vi sprang netop i tiden for at komme op i nærheden af besættelsen og måske ind i den. Det kommer vi så med næste sæson, der udspiller sig i sommeren 1940, nogle få måneder efter at Danmark er blevet besat af Hitlers tropper, siger forfatterne og fortsætter:

– Straks blev der indført kørselsforbud, rationeringsmærker og mørkelægning, men i stedet for at grave sig ned i depression reagerede danskerne med en trodsig løssluppenhed denne første sommer under besættelsen. Biografer, revyer og restauranter havde travlt som aldrig før. Og tyskerne skulle fanden gale mig heller ikke bestemme, om vi skulle på badeferie, selv om bilen måtte blive hjemme.

Når støvet har lagt sig – nyt DR1 drama

Fra januar 2020 viser DR søndagsdramaserien ’Når støvet har lagt sig’. Det er et multiplot-drama om otte meget forskellige mennesker, hvis liv bliver forbundne, efter et tragisk terrorangreb rammer Danmark. Det er en serie om den sammenhængskraft, der forbinder os, og de handlinger, der truer med at splitte os ad. For hvad sker der i det enkelte menneske og i samfundet, når fællesskabet bliver angrebet?

Serien er skrevet af Ida Maria Rydén og Dorte Høgh og bliver instrueret af et hold nye, talentfulde instruktører med Milad Alami i spidsen, efterfulgt af Jeanette Nordahl og Iram Haq.

’Når støvet har lagt sig’ kommer i ti afsnit på DR1 og DRTV søndag klokken 20.00 i starten af det nye år.

En familiesag – kommende DR1 drama

I efteråret 2020 har DR Drama premiere på en stor serie om kærlighed, ansvar og omsorg, skrevet af forfatter Maja Jul Larsen.

’En familiesag’ instrueres af Pernille Fischer Christensen og stiller skarpt på en familie, der splittes af beskyldninger om vold i hjemmet. En 14-årig pige skriver en skoleopgave, der anklager stedfaren for grov vold, og systemet reagerer hårdt med en tvangsanbringelse. Men både pigens forældre og hendes lillebror benægter alt, og socialrådgiveren i sagen placeres i et dilemma. Forældrene tvinges i krig mod systemet, og ikke mindst mod deres egen datter. To parter der kæmper om retten til at give børnene en lykkelig barndom. Men hvem har ret?

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked