MånedsguidesStreamingnyt

HBO Nordic månedens nyheder

torsdag 3. december
baby god.134442
3 dec 2020
00:00

Baby God

Dokumentar
Læs omtale

I mere end 30 år har Dr. Quincy Fortier i al hemmelighed brugt sin egen sperm til at inseminere de infertilitetspatienter, der har søgt behandling hos ham. Nu er hans hemmelighed afsløret, og flere af de børn, han er biologisk far til, afsøger i denne dokumentar sandheden om ham og hans motiver. Dokumentaren er skabt og instrueret af Hannah Olson.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 4. december
*HBO Nordic
murder2.122855
4 dec 2020
00:00

The Miramar

Dokumentar
Læs omtale

Denne dokumentarserie i seks episoder fortæller den usædvanlige historie om Pablo Ibar og Seth Penalver, der i august 1994 blev dømt for at have begået tre mord, et indbrudstyveri, et røveri og et forsøg på røveri. Sagen har varet i over 25 år og har medført en politisk kamp mellem to lande på grund af landenes forskellige syn på dødsstraf. Serien er skabt og instrueret af Olmo Figueredo.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
mandag 7. december
*HBO Nordic
euphoria.165036
7 dec 2020
00:00
Læs omtale

De to nye særafsnit fungerer som en bro mellem første og anden sæson af den Emmy-vindende HBO-serie med Zendaya i hovedrollen. Det første særafsnit, der har titlen "Trouble Don't Last Always", foregår kort tid efter, Rue (Zendaya) blev efterladt af Jules (Hunter Schafer) på togstationen. Vi følger en nedtrykt Rue, der prøver at fejre jul oven på alle de traumatiske oplevelser, hun var ude for i første sæson. Foruden Zendaya medvirker Colman Domingo også i dette afsnit. Det er seriens skaber, Sam Levinson, der har skrevet og instrueret afsnittet.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
*HBO Nordic
Euphoria
7 dec 2020
06:00
Læs omtale

Euphoria får to nye særafsnit, der fungerer som en bro mellem første og anden sæson af den Emmy-vindende HBO-serie med Zendaya i hovedrollen.

Det første særafsnit, der har titlen “Trouble Don’t Last Always”, foregår kort tid efter, Rue (Zendaya) blev efterladt af Jules (Hunter Schafer) på togstationen. Vi følger en nedtrykt Rue, der prøver at fejre jul oven på alle de traumatiske oplevelser, hun var ude for i første sæson. Foruden Zendaya medvirker Colman Domingo også i dette afsnit. Det er seriens skaber, Sam Levinson, der har skrevet og instrueret afsnittet.

Det første særafsnit af Euphoria får premiere 7. december på HBO Nordic. Det andet afsnit kommer senere.

Ved Emmy-uddelingen tidligere i år vandt Zendaya prisen for bedste kvindelige hovedrolle i en dramaserie, og Euphoria vandt desuden for bedste make-up og bedste originale musik.

Serien er skabt af Sam Levinson, der også fungerer som executive producer sammen med Ravi Nandan, Kevin Turen, Drake, Future the Prince, Hadas Mozes Lichtenstein, Ron Leshem, Daphna Levin, Tmira Yardeni, Mirit Toovi, Yoram Mokady og Gary Lennon.

Euphoria er produceret i samarbejde med A24 og er baseret på den israelske serie af samme navn, skabt af Ron Leshem og Daphna Levin fra HOT.

Hele første sæson af serien er tilgængelig nu på HBO Nordic.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
Bryan Cranston Your Honor HBO Nodic
Ny serie
7 dec 2020
09:00

Your Honor (1:10)

Serie Thriller
Læs omtale

HBO Nordic har 7. december premiere på en ny dramatisk miniserie, Your Honor, af Peter Moffat med Bryan Cranston i hovedrollen.

Den nye miniserie kommer fra Showtime og i serien spiller Emmy- og Golden Globe-vinder, Bryan Cranston (Breaking Bad), den højt respekterede dommer, Michael Desiato, hvis søn bliver involveret i et hit-and-run. Desiato dækker over sønnen, og det leder til en dramatisk og højspændt sag, hvor løgne og bedrag står i kø, og hvor man ikke kan stole på nogen.

Foruden Cranston medvirker blandt andre Michael Stuhlbarg (Call Me By Your Name), Hunter Doohan (Truth Be Told), Hope Davis (For the People), Carmen Ejogo (True Detective), Isiah Whitlock Jr. (The Wire) og Maura Tierney (The Affair).

BAFTA-vinderen Peter Moffat (The Night Of, Undercover) har skrevet og produceret serien, og den Emmy-nominerede instruktør, Edward Berger (Patrick Melrose), har instrueret de første tre episoder.

Både Moffat og Berger fungerer også som executive producers sammen med Robert og Michelle King (The Good Fight, The Good Wife), Liz Glotzer (Evil, The Good Fight) og Bryan Cranston.

Your Honor er er baseret på den israelske serie, Kvodo, skabt af Ron Ninio og Shlomo Mashiach.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
torsdag 10. december
alabama snaek.165114
10 dec 2020
00:00

Alabama Snake

Dokumentar
Læs omtale

Den 4. oktober 1991 blev der i byen Scottsboro, Alabama, rapporteret om en voldelig forbrydelse. Glenn Summerford, et stærkt religiøst medlem af pinsebevægelsen, blev anklaget for at have forsøgt at myrde sin kone med en klapperslange. Detaljerne i efterforskningen og retssagen, der fulgte, har hjemsøgt Scottsboro i årtier. I dokumentaren, Alabama Snake, følger man blandt andet lokalhistoriker og folklorist, Thomas Burton, der har brugt hele livet på at studere pinsebevægelsen og dennes okkulte forhold til slanger.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
*HBO Nordic
new pope.165106
10 dec 2020
00:00

The New Pope

Serie Drama
Læs omtale

The New Pope er skabt og instrueret af Oscar-vinderen Paolo Sorrentino og er en fortsættelse af 2016-serien, The Young Pope, med Jude Law i hovedrollen som Lenny Belardo/Pave Pieus XIII. Første sæson endte med, at Lenny fik et hjerteanfald, og derfor er jagten nu sat ind på at finde en erstatning for ham. I den nye sæson ses John Malkovich i rollen som Sir John Brannox/John Paul III.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
let them all talk.165058
10 dec 2020
00:00

Let them all talk

Film Drama
Læs omtale

Let Them All Talk fortæller historien om en berømt og anerkendt forfatter, Alice (Meryl Streep), som inviterer to veninder (Candice Bergen og Dianne Wiest) med på ferie på en luksusliner. Rejsen har til formål at pleje venskabet og klinke nogle gamle skår, og de tre veninder får følgeskab af Alices nevø (Lucas Hedges) og hendes nye agent (Gemma Chan). Filmen er skrevet af Deborah Eisenberg og instrueret af Oscar-vinder, Steven Soderbergh.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
onsdag 16. december
Raised by Wolves hbo
Ny serie
Læs omtale

Raised by Wolves følger to menneskelignende androider, Mother & Father, som har fået til opgave at opdrage menneskebørn på en mystisk jomfruplanet. Da den voksende koloni af mennesker pludselig er i fare for at blive ødelagt på grund af religiøse forskelle, finder androiderne ud af, at det er en svær opgave at kontrollere menneskers tro.

Raised by Wolves hbo amandaDanske Amanda Collin (Undtagelsen, En frygtelig kvinde) spiller hovedrollen som Mother, og Abubakar Salim (Fortitude, Jamestown) spiller Father. Desuden medvirker Winta McGrath (Aloft, Red Dog: True Blue), Niamh Algar (The Virtues, Calm With Horses), Jordan Loughran (Infiltratoren, Emerald City), Matias Varela (Narcos, Point Break), Felix Jamieson (Game of Thrones, The Ghost), Ethan Hazzard (The Long Song, Damned), Aasiya Shah (Call the Mormife, Unforgotten) Ivy Wong (Star Wars: Rogue One, Maleficent 2) og Travis Fimmel (Vikings).

Serien er skabt og skrevet af Aaron Guzikowski (Prisoners), og Ridley Scott har instrueret de første to episoder af serien, hvilket markerer hans debut som serieinstruktør. Scotts produktionselskab, Scott Free Productions, har produceret sammen med Guzikowski, David W. Zucker (The Man in the High Castle), Jordan Sheehan (The Terror), Adam Kolbrenner (Prisoners) og Mark Huffam (The Martian).

Vi har fået et brugertip. Serien har dansk premiere allerede nu via TNT, så har du Yousee eller Canal Digital og deres app, så er der to afsnit i arkivet allerede nu, her hvor vi skriver dette.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 18. december
the stand tv serie HBO Nordic
Ny serie
18 dec 2020
09:00

The Stand (1:9)

Serie Fantasy
Læs omtale

Det bliver HBO Nordic, der henter den nye amerikanske serieudgave af The Stand til Danmark. Serien er på 9 episoder, og der frigives en episode ugentligt. Serien er en CBS All Access serie i USA, og HBO Nordic viser serien dagen efter den amerikanske premiere.

Det handler The Stand om

The Stand er baseret på Stephen Kings bestseller af samme navn og handler om en muteret form for influenza, som på kun få uger slår størstedelen af verdens befolkning ihjel.

Vi følger en lille gruppe overlevende anført af den 108-årige Mother Abagail, som kæmper for at sikre menneskehedens overlevelse.

The Stand har en ny og anderledes slutning end den oprindelige bog, og det er Stephen King selv, der har omskrevet denne del til serien.

De er med i The Stand

The Stand har Alexander Skarsgård, Amber Heard, James Marsden, Katherine McNamara, Nat Wolff og Whoopi Goldberg på rollelisten og får premiere 18. december på HBO Nordic.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
mandag 21. december
Sløborn HBO Nordic
Ny serie
21 dec 2020
09:00

Sløborn

Serie Thriller
Læs omtale

Den tyske thrillerserie, Sløborn, er skabt af manden bag Dogs of Berlin og har Roland Møller på rollelisten. Serien får premiere på HBO Nordic 21. december.

Om handlingen i Sløborn

Da en fugleinfluenza-lignende virus med oprindelse i duer opdages i det nordlige Kina, giver det ikke megen genlyd hos beboerne på en lille, idyllisk ø i Nordsøen. Men en dag skyller en sejlbåd med to lig op på øen, og det viser sig, at ligene har bragt virussen med sig.

Den nye, tyske serie blander coming-of-age-drama med pandemisk thriller. Serien følger beboerne på en lille ø i Nordsøen, hvor de unge mennesker kæmper med den første kærlighed og indviklede venskaber, og deres forældre med adskillelse, midtvejskriser og eksistentielle magtkampe. Alle er så optaget af egne problemer og hverdagsdramaer, at de ikke overvejer, at den strandede sejlbåd med de to lig ombord kan være et foruroligende tegn på en forestående apokalypse.

Langsomt begynder den dødbringende virus at sprede sig på øen, og den infiltrerer karakterernes dagligdag og bevidsthed. Før de ved af det, forsvinder statens, religionens og familiens magt, og alle autoriteter – forældre, lærere, borgmesteren, politibetjenten og præsten – mister deres indflydelse, og i værste fald bliver de sat helt ud af spil.

Medvirkende

Blandt de medvirkende finder man Wotan Wilke Möhring (Valkyrie), Emily Kusche (Cortex), Alexander Scheer (Sun Alley) og Roland Møller (R, Under Sandet, Papillon).

Sløborn er skabt og produceret af Christian Alvart (Dogs of Berlin), der også har instrueret fire af seriens otte episoder. De resterende fire episoder er instrueret af Adolfo J. Kolmerer (Snowflake). Serien er produceret af Syrreal Entertainment i co-produktion med ZDF, Tobis, Nordisk Film og ZDF Enterprises.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
søndag 27. december
*HBO Nordic
download.092006.091242.145152
27 dec 2020
00:00

Outlier

Serie Drama
Læs omtale

Serien følger Maja Angell (Hanne Mathisen Haga) – en anerkendt, ung akademiker bosat i London, der specialiserer sig i profilering af seriemordere. En dag hører hun om en ung kvinde, der er blevet myrdet i den by, hun selv er vokset op i i Nord-Norge. Maja beslutter sig for at tage hjem og deltage i efterforskningen, og i takt med, at hun kommer tættere og tættere på at finde morderen, bliver hun konfronteret med sine egne dæmoner. Serien er skrevet og instrueret af Kristine Berg og Arne Berggren.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
*HBO Nordic
normal people.165151
27 dec 2020
00:00

Normal People

Serie Drama
Læs omtale

Normal People følger de to gymnasieelever, Marianne (Daisy Edgar-Jones) og Connell (Paul Mescal), der går på samme skole i en lille by i Irland, men derudover ikke har meget tilfælles. Connell er en vellidt elev med udseendet med sig, og Marianne er en stolt enspænder, som udfordrer lærernes autoritet. En gnist tændes mellem de to teenagere, og kærligheden begynder mod alle odds at spire, men de beslutter alligevel at holde deres forhold skjult for deres venner. Serien bygger på Sally Rooneys prisbelønnede roman.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
onsdag 30. december
Vikings 6B HBO
Ny sæson
30 dec 2020
00:00

Vikings – Sæson 6B (1:10)

Serie Adventure
Læs omtale

Vikingekrigerne og sønnerne af den store Ragnar Lothbrok; Bjørn Ironside (Alexander Ludwig), Ivar the Boneless (danske Alex Høgh Andersen), Ubbe (Jordan Patrick Smith) og Hvitserk (danske Marco Ilsø) ser skæbnen i øjnene i den uigenkaldeligt sidste sæson af vikingesagaen.

I første halvdel af sjette sæson udkæmpede russerne og vikingerne et stort slag med en Lothbrok-bror på hver side. Bjørn Ironside kæmpede for sit hjemland med Kong Harald (Peter Franzén) ved sin side mod Ivar the Boneless og russerne. Slaget endte i en tragedie med en døende Bjørn efterladt på slagmarken på vej til at miste alt.

I den sidste del af sagaen får konflikten mellem russerne og vikingerne yderligere konsekvenser for Ragnars efterkommere. Ubbe, som befinder sig på Island, sætter kursen mod vest med ambitionen om at nå længere, end nogen viking har været før. Og i England fortsætter vikingernes kolonisering af landet til Alfred the Greats store fortrydelse.

Vikings er skabt af Michael Hirst, som blandt andet også står bag den Oscar-vindende film, Elizabeth og den Emmy- og Golden Globe-vindende serie, The Tudors. Serien er en irsk/canadisk co-produktion mellem TM Productions, Take 5 Productions og Corus Entertainment. MGM Television distribuerer serien internationalt.

I den netop offentliggjorte Top 10 over de mest sete serier på HBO Nordic i 2020 ligger Vikings på en flot førsteplads. Alle tidligere sæsoner af serien er tilgængelige nu.

Sæson 6B får premiere 30. december på HBO Nordic. Alle 10 episoder frigives samme dag

Komplet sæson starlist LoadingTilføj Favoritlisten

I samme kategori

Back to top button