French Open vises i 3D

| søndag 22. maj, 2011 12:31 | opdateret 24. maj, 2011 kl. 11:16 | 0 Kommentarer

Med et 3D TV og et Family abonnement hos Canal Digital kan tennisstjerner som Caroline Wozniacki, Roger Federer og Rafael Nadal opleves i 3D format, når Eurosport sender hele French Open fra d. 22. maj til d. 5. juni.

Søndag den 22. maj blænder Eurosport op for hele to ugers direkte sendinger fra French Open. Begivenheden kan som altid ses i det super skarpe HD-format hos Canal Digital. Men i år får Eurosports kendte slogan om, at sport skal opleves ”LIVE”, endnu en dimension. For første gang kan danskerne nemlig følge Caroline Wozniackis kampe på Roland Garros i 3D, hvilket gør begivenheden endnu mere nærværende og levende at opleve hjemme i stuen.

3D er et nyt tv-format, men hvad de færreste nok ved er, at det rent faktisk er anden gang i historien, at Eurosport transmitterer direkte fra French Open i 3D.

”Sidste år var Eurosport og Canal Digital først i Norden til at vise en direkte sportsbegivenhed i 3D, men dengang var formatet endnu i sin vorden og blev udelukkende sendt som et test-signal. I år skruer vi imidlertid helt op for vores store båndbredde på satellit og sender hele French Open på en særlig Eurosport 3D event tv-kanal, så vores kunder kan nyde alle tennisstjernerne i hele tre dimensioner,” siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør i Canal Digital Danmark.

Canal Digital er blandt de tv-udbydere i Danmark, som stiller den højeste billedkvalitet til rådighed for sine kunder. Den høje billedkvalitet er meget vigtig, når man viser tv-signaler i 3D, hvor øjnene skal koordinere synsindtryk fra to forskellige kilder.

Den særlige Eurosport 3D event tv-kanal sender hver dag under hele French Open fra kl. 9 til 24. Der vises både live kampe og tidligere spillede kampe, og indholdet på event kanalen er ikke det samme som på Eurosport HD og SD.

For at se French Open i 3D skal man – udover et 3D TV-apparat – have et Family-abonnement fra Canal Digital og en HDTV-box.

Canal Digital er den eneste danske tv-udbyder, som har indgået aftale med Eurosport om at sende French Open i 3D.

Eurosport 3D  (12341.00MHz, pol.V SR:28000 FEC:7/8 SID:4611 PID:515[MPEG-4] /660).

Kilde: Canal Digital presse

Opdateret 22-05 med info om frekvens

Del på:

Tags: , , , ,

Gemt under:: Canal Digital

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked