Re:Udfald m.m. på parabolen

#62682
peterras
Deltager

Om der er dårlig signal på parabolen, det bliver i nok nødt til at få en fagmand til at undersøge på stedet, for det kan have mange forskellige årsager.

Den Canal Digital boks har mine forældre også haft, og haft samme oplevelser med. Den flytter rundt på kanaler og især det at at lave favoritliste med de tyske kanaler er håbløst. Jeg har prøvet at spørge Canal Digital om det, men det med de tyske kanaler kan de ikke hjælpe med. Boksen søger automatisk kanaler, hvorfor de af og til får nye pladser. De nye bokse fra CD kan mig bekendt slet ikke tage andre programmer end deres egne. Hvis man ønsker at se tysk tv og samtidig have Canal Digital, kan en ekstra boks til Astra anbefales.

Mine forældre droppede CD, bl.a. pga problemer med boksen. Jeg blev skuffet over, at den ikke kunne finde de tyske HD kanaler, da der kom flere af dem. Tidligere kunne den godt vise Das Erste HD, den kunne den ikke efter omlægningen.

Man behøver ingen abonnement for at se tysk tv, det kan tages ganske gratis via parabol med en modtager, der er beregnet til det.

Hvad de så skal have af betalings tv e jo afhængig mange af ting. Hvilken pakke har de nu og er de tilfredse med den. Der er flere billigere muligheder end CD, Boxer f.eks. Om det er bedre er jo til diskussion, det afhænger af ens tv vaner, men sikkert er det, at billedkvaliteten er bedst med CD.

Vælger de at beholde CD, så ville jeg købe en ny boks, der er beregnet til gratis tv. De bliver så også nødt til at trække nye kabler, et fra hver parabol og altså et til hver boks.

Med Boxer får man en tysk, en svensk og en norsk kanal med i alle pakker, ellers kan man kun lovligt modtage nordiske kanaler med antenne, hvis man bor tæt nok på Sverige eller Norge.

Vælger de at skifte til Boxer, er de nødt til at købe en ny boks til tysk, da CD boksen ikke kan noget som helst uden kortet, det har jeg konstateret.

Back to top button