Re:To DVB-T2 muxer i Østrig i første halvår 2012.
kram5610 sagde
reslfj sagde
I afsnit 3 §6 (2) står:
“Die bisher für DVB-H vorgesehene Bedeckung wird zum Betrieb einer bundesweiten Multiplex-
Plattform für digitalen terrestrischen Rundfunk mittels DVB-T2″Det er dømt til at mislykkedes. Østrig har reelt syv kanaler:
RTL Österrreich, Sat 1 Österreich mv. har ikke østrigsk licens, endvidere vil det ikke tjene noget formål at udsende disse kanaler via DVB-T, da de sendes FTA via satellit.
Så hvad skal Østrig med fire Mux? De har jo i forvejen Mux a und Mux b.
Mvh.
Morten Hesseldahl
Nu har jeg jo inkluderet en officiel link, så det er op til alle selv at læse, hvad der er besluttet og planlagt.
Det er imidlertid et spørgsmål, hvor længe copyrightholdere kan bevare deres ubetingede politiske flertal for forbrugerne skal betale og det desværre nærmest ubegrænset i både beløb og tid. Det må snart være tid 'at pendulet svinger over' og almindelig borgeres interesser tilgodeses og rettitghedsholderne komme i menneskehænder mht. til også at yde,
Immaterielle rettighederer er tildelt via love og internationale aftaler for at sikre en rimelig betaling for en arbejdsindsats – efter min bestemte mening misbruges sådanne aftaler til at berige enkelte og firmaer, der ofte ikke bidrager til jobs og anden samfundudvikling.
Som oftest fremhæves en meget fattig digter, der har solgt 300 digtsamlinger, som argument for en sådan ublu udnyttelse af almindelige mennesker. Men problemet er ikke den fattige digter, der jo forbliver fattig. Nej problemet er, at der fx er flere penge i Real Madrid end i investeringer i at skabe arbejdspladser i Spanien.
En simple forbedring ville være, at forbyde geografiske grænser i copyright aftaler.
Det ville nok være godt med en hård og effektiv beskatning af immaterielle rettighederer, så de, der blot hæver rettighedslicenser, også tvinges til at bidrage til at nedbringe gælden i verden. Man kunne som udgangpunkt tænke sig en 67% kildeskat.
Patentrettigheder har jo kun en levetid på 20 år, og der ligger ofte en lang og dyr udvikling forud, så her synes argumentene helt anderledes valide for retten til en rimelig licens.
Lars