Re:Spørgsmål om DVB-T2 & C2

#58247
Preben Pedersen
Deltager

reslfj sagde:

 

Men så fandt regeringen, Teracom.se og Boxer.se sammen med SVT alligevel ud af,  at DVB-T2 var fremtiden og vupti blev den svenske mux6 ryddet her pr 1 juni,  radioens p1,p2,p3 i SE-MUX1 slukkes 4 august,  og så kommer der 2 muxer med 9 HD kanaler, alle sendt med DVB-T2/MPEG-4,  til efteråret. (6-7 HD kanaler forventes at blive boxer betalbare)

Det er, som J.O. Krag så klogt sagde og blev så ‘berømt’ på at sige – “Man har et standpunkt til man tager et nyt”.

Dermed ikke være sagt, at der sker noget her til efteråret i Danmark eller måske ikke engang til nytår 2011/12.  Men det bliver ikke let at sælge sport i SD  fra  OL i London  i 2012 –  tror jeg.

 

Lars   Smile


 

Lad os nu se om det ikke bliver DVB-T2/Mpeg4 fra 2012, da vi dumme dansker har solgt DTT-nettet til Svenskerne, som jo så allerede nu har 2 år til at forberede sig på det.  Så kommer de jo nok også EU i forkøb, der var jo et udvalg igang med at se på hvilken krav, der skulle være til tv-udstyr pr. 1.1.2012. Skal vi ikke gætte på at det bliver krav om understøttelse af DVB-T2/Mpeg4 og DVB-C2/Mpeg4 både på VHF og UHF for DVB-T2, dog kommer nok også nordig.org standarden på S-båndet.

 

Det bliver nu spændende, hvorledes der skal afregnes for modtagelse af de 2 danske public service mux´er og om man stadigvæk kan nedtage de Svenske Mux´er med gratis-kanalerne eller om der vil blive luft-forstyrelser, nu når det er Teracom, som ejer begge net. Thumbs down

 

Kan ikke forstå de danske politikker er så vilde med, at sælge ejerskabet af vores infastruktur. Shock 

 

Gad viden om alle luftbåret tv-signaler i 2012 bliver kodet, så der skal kort til før de kan ses.  ?

Hvordan får Teracom ellers hentet deres penge hjem fra købet af det dankse DTT-net. Hvad skér der så om 12 år, når Boxer licens løber ud, hvem kan så få adgang til DTT-nettet. ?

 

Skal dette til at blive lige som med TDC, som skal åbne deres net for andre konkurrenter, skal Teracom også lade andre kunne leverer enkelte Mux´er. ?

 

Ja spændende fremtid, godt man stadigvæk har kontrol med fjernbetjeningen, så kan man altid slukke for det hele.Respekt

 

DK

 

Back to top button