Re:Prisstigning IGEN hos Stofa

#57416
player
Deltager

Ripenser sagde:En opgradering af antenneanlægget som kostede millioner via banklån og de sædvanlige stigninger på kanalerne. Var årsagen til den voldsomme prisstigning. Og har til aften hørt, at flere vil melde sig ud nu. Så det bliver en gyser for de resterende at skulle betale. Jeg modtager de gratis Danske kanaler via DVB-T og har 3 paraboler. Hvor jeg henter FTA kanaler fra Tyskland 13 og 19 grader samt de Engelske fra 28 grader. Så jeg betaler kun licens. Men lejer gerne en god DVD film engang imellem. Jeg bruger HD sat boks så jeg har et par Tyske HD kanaler. Samt naturligvis DR HD via DVB-T.


Hvordan skal jeg lige skrive et svar herpå?

Fra 1994 faldt der lov om at der inden 1998 skulle noget deles op i mulighed for betale i pakkevis. Og der kom på et tidspunkt også et lovkrav om Antenneanlæg skulle gå hele vejen fra 47MHz op til ca 870MHz. Ingen fortalte at et sådant net helt per automatik også ville være forberedt på fordele digitale kanaler. I princippet er det fordele analoge og digitale frekvenser det samme, beklager men sådan er det.

Jeg vil endda gå så langt at de som skriver man skulle opgradere fra “Et i forvejen lovligt og stjernemæssigt (Pakkemuligheder) udbygget Antennenet” og til et “Digitalt klart antennenet”, at disse er fyldte med løgn. Og så må jeg tage injurieanklagerne herfra!

Back to top button