Hjem Fora Parabol-TV Ønsker at anvende flere Canal Digital Kort samtidig i samme boks, hvad gør jeg? Re:Ønsker at anvende flere Canal Digital Kort samtidig i samme boks, hvad gør jeg?

#57846

Palleba2000
Deltager

mallanikkelsen sagde:

hej med jer

 

Jeg er så heldig, at jeg pt har cd-kort til både cd danmark, norge og sverige. PT anvender jeg mine cd-kort i en viasat-modtager (nokia 220S) med et ca-modul. Dette betyder, at jeg skal skifte kort hver gang jeg vil gå fra fx cd-danmark til de norske lokal-kanaler. Dette er selvsagt højst irriterende, og jeg vil derfor høre om der er nogen herinde, der eventuelt har en løsning på mit problem, sådan at jeg kan anvende alle 3 kort samtidigt i en og samme boks? Jeg har godt hørt om dreamboksen, men da jeg ikke selv har mulighed for at optatere med nye images ofte, kunne det være dejligt med en god modtager, der virker med det samme, uden at der skal installeres extra ting. den må også meget gerne kunne håndtere hd.

 

Har nogen nogle forslag?

 

De bedste hilsner fra allan


 

Hej!

Ja, du er heldig at have disse kort…

Men jeg vil sige at du behøver ikke at lægge nyt image ind på Dreambox’en i tide og utide. Jeg har kørt med samme image på min DM7020 i flere år nu, og det kører bare derudaf og meget stabilt også. Havde en overgang 3 kort fra Canal Digital i boksen på en gang, og det fungerede bare perfekt. De 2 ekstra kort havde jeg lånt fra en bekendt.

Men det er kun DM500HD, DM800 og DM8000 der klarer HDTV hos Dreambox.

MVH
Palleba