Hjem Fora IPTV-TV bredbånd / fiber Netflix er Danmarks sjettestørste tv-kanal. Og i fremtiden ? Re:Netflix er Danmarks sjettestørste tv-kanal. Og i fremtiden ?

#64188

Per M
Participant

mich sagde

Preben Pedersen sagde

mich sagde
 

https://digitalt.tv/netflix-er-danmarks-sjettestoerste-tv-kanal/#comment-2866

 

Mon ikke dette kun er begyndelsen, efterhånden som flere og flere TV, blueray, telefoner og tablets kan afspille streaming.

 

Hvor mon Viaplay, Youbio og HBO så ligger ?

 

 

Lad os nu se, om det forsætter – når de forskellige play-out leverandører får styr på deres håndtering af “30 dage gratis prøve perioder” – så alle skal betale den månedlige betaling. winkny

Der skal jo til denne type løsninger tillægges prisen for Internet forbindelsen, før den rigtige pris sammenligning kan gøres…

 

Mon ikke internetforbindelse efterhånden er en selvfølge i se fleste hjem, det tror jeg.

Desuden tror jeg mange fravælger de dyre pakker, og bruger lidt ekstra, 79,- på Netflix f.eks.

 

Bredbånd er ikke en selvfølge for samtlige Danskere. Der er ekstremt mange her i landet der har yderst ustabile internet forbindelser og har hastigheder der ligger langt fra overhovedet at kunne se stabilt streamet video på bare en tjeneste som Youtube.

Løsningen foreligger fra TDC, men grundet at den nuværende regering ikke vil lempe reglerne på IT området, så kan TDC’s løsning ikke tages i brug, selv om at den har vist at det kan lade sig gøre at presse hastighederne op på 100 Mbit via Kobber i flere tests at de har gjort over lange strækninger.

Det er en løsning der ganske enkelt dræber størstedelen af den støj der er i Kobberet, men grundet at det kræver hardware der skal sættes op hos brugerne, der så konstant kommunikerer med lignende hardware på telefon centralerne, så vil regeringen ikke være med grundet deres håbløse uvidenhed inde for IT.