Hjem Fora Antenne-TV MPEG 2 – MPEG 4 – Løses med et CA modul? Re:MPEG 2 – MPEG 4 – Løses med et CA modul?

#57581

reslfj
Participant

Berndt sagde:

Jeg så på en tysk hjemmeside tilfældigt denne interessante information: 
In Dänemark soll die Umstellung für das erste Programmpaket voraussichtlich 2012 erfolgen, neue Programme könnten bereits von Anfang an DVB-T2 verwenden.[2] Derzeit wird die MPEG-4-Unterstützung von DVB-T-Receivern in der Regel durch Conditional-Access-Module nachgerüstet.[3] Wo das nicht möglich ist, ist ein neues Empfangsgerät mit MPEG-4 (H.264) notwendig.

Altså, at man i 2012 i Danmark kan opgradere sin DVD-optager fra MPEG 2 til MPEG 4 ved at isætte et specielt CA-modul i apparatets CA modulåbning. Jeg har en Sony RDR-HXD870 med indbygget DVB-T tuner (MPEG 2) – og der er i håndbogen under tilslutninger rent faktisk en vejledning, som kunne få mig til at tro, at det kan lade sig gøre.

Er det bare ønsketænkningSmileny


Nu er det god praksis, at man giver en link til den side man citerer – kildekritik er helt nødvendig – men jeg kender heldigvis den tyske Wiki og har nu skrevet en (engelsk) advarsel – så jeg håber teksten forsvinder eller tilpasses af en, der staver tysk bedre end undertegenede. 

 

Dette er en information der kan lede folk i fordærv – for det er ikke rigtigt og den er især forkert i Danmark, hvor vi anvender HE-AAC lyd via  MPEG-4. Det Neotion modul   kan ikke transkode AAC til  MPEG-1 level 2 (MP2) lyd, som  MPEG-2 fjernsyn kan forstå.  Men for døve måske Laugh.

Desuden er der ingen MPEG-2 fjernsyn der kan forstå HD signaler, så videoen fra HD kanaler er også væk.  

 

Glem sådanne ‘Mickey Mouse’ forslag og køb en boks eller et nyt fjernsyn – det ender der alligevel.

 

Lars 🙂