Hjem Fora Kabel-TV Manglende opdateringer på YouSee’s Boks? Re:Manglende opdateringer på YouSee’s Boks?

#64979

martin
Participant

Min hurtige analyse: YouSee lever i en verden med meget lidt konkurrence… og deres eneste rigtige konkurrent er kobbernettet, som er ejet af samme virksomhed.

Nu vil nogen måske nævne Stofa, som er andenstørst i Danmark, men her spiller fortiden en vigtig rolle. Det er sjældent at Stofa og YouSee er i samme område, da lokalpolitik har forbudt flere netværk i samme område. Derfor har YouSee kunder sjældent et alternativ.

Selv er jeg så heldig at bo i et område af København, hvor vi har fået Parknet, som er et non-profit alternativ til YouSee. Men på landsplan er der endnu mange, som ikke har nogle gode alternativer. Derfor ved TDC, at de kan tjene gode penge – selvom servicen er i bund. Og det gælder også opdateringer af deres hardware, som er håbløst bagude.

Selv er jeg indlagt til kabel-tv fra YouSee, men har heldigvis internet gemmen Parknet. Så jeg kender godt din frustration, som er skyld i at jeg for en del år siden erstattede YouSee boksen med mit eget media center (HTPC). Og for nogle måneder siden, smed jeg også mine gamle YouSee bokse ud (Samsung bokse, hvor den ene havde harddisk og den anden ikke havde). Oplevelsen var ganske simpelt for dårlig. Den ville måske havde været bedre, hvis jeg have betalt dyrt for internet gennem YouSee?