Re:kabeltv til smartTV – er individuelle løsninger mulige

#65354
kram5610
Deltager

mich sagde 
Hvor mange HD kanaler får du hos Fullrate ?

Kunne du forestille dig at 150 lejligheder skulle sætte en parabol op ude på muren/altanen ? Og med mindre kanaludbud

Selvom der er andre udbydere, så skal det gamle sløjfeanlæg hos mange udskiftes. Det er det der koster rigtigt mange penge

Hej

 

Jeg kan kun tilslutte mig “mich”. 

 

Jeg boede tidligere i Århus i en ejendom (med 4 ejer lejligheder i alt). I efteråret 2008 var vi alle af forskellige årsager trætte af Aarhus Antenneforening / Stofa (= 100% ønskede et alternativ). Vi blev hurtigt enige om at undersøge muligheden for et fælles satellit/TV/Radio anlæg (med modtagelse af Thor, Sirius, Astra 1 + Astra 2). Dette ville give have givet mulighed for Canal Digtial, Viasat, Boxer (fra 2009) eller blot nøjes med gratis dansk (DR + TV2), tysk og engelsk tv. 

Vi indhentede flere tilbud, prisen var ca. 5.500 kr. lejlighed – med to dåser pr. lejlighed (hvilket jo ikke er vildt meget i 4 værelses lejligheder). Kablerne kunne man trække i en nu nedlagt skorsten – men derfra ville man selvfølgelig have kunne se kablerne. Derudover ønskede de fleste alligevel enten Canal Digital, Viasat eller begge dele… Så besparelsen ville have være meget lille (i nogle tilfælde ville man endda have betalt mere). Husk også på at sådan et anlæg skal vedligeholdes. 

Vi blev derfor enige om at beholde antenneforeningen – da besparelsen enten var ringe eller slet ikke tilstede (jeg var en af de få som gerne ville have skiftet, da jeg sagtens kunne have nøjes med gratis kanalerne). 

 

Hilsen

 

Morten Hesseldahl

Back to top button