Hjem Fora Antenne-TV Hjææælp – min antenne driller…. Re:Hjææælp – min antenne driller….

#60122

per drage
Participant

Pia1978 sagde

Hej Per

Det er mig der har skrevet forkert – vi har ikke stueantenne – men alm. antenne som er monteret på taget af huset. Det er et sommerhus. Har sat kablet direkte i fjernsynet og søgt på DVB-T (og DVB-C – for en sikkerheds skyld) – intet virker. Har forsøgt med et andet fjernsyn også – blot at for at udelukke – men det er samme resultat.

Mange tak

 

 

 

antenne.dk sagde

Pia1978 sagde

Jeg er simpelthen dybt frustreret. Vi har en alm. stueantenne og ved overgangen til digitalt TV har vi fået en SAGEM boks som skal tilsluttes til fjernsynet som så tilsluttes stikket i væggen. Nu har vi købt en helt ny LG fladskærm (med sidste nye digitale tunere) – men nu kan fjernsynet ikke finde kanalerne. Kun hvis boksen er tilsluttet kan vi se TV.

Det nye LG er forbundet direkte via alm. antennekabel – men ved søgning finder fjernsynet ikke nogle kanaler – uanset hvilken tuner som anvendes (DVB-C eller DVB-T). Er der nogle der har et tip til hvad det kan være??

 

Mange mange tak!

Har Du prøvet at tilslutte stueantennen direkte til LG fladskærmens antenneindgang og så søge dvb-t

Mvh Per

Så kunne det jo tyde på at det er antennen eller kablet der er problemet, hvor ligger huset ift. en sendemast? hvad er det for en antenne der er opsat på huset?

Mvh Per