Hjem Fora Kabel-TV Har brug for en boks, som kan optage og pause Re:Har brug for en boks, som kan optage og pause

#66587

Per M
Participant

Palleba2000 sagde
Hvad med en Linux boks? F.eks. Dreambox eller Vu+.

Disse kan meget mere end de bokse udbyderne bryder sig om, man kan optage flere kanaler på samme tid og de kan også pause live udsendelser…

MVH
Palleba

Og hvis man benytter en USB harddisk og desuden har en Linux driver installeret på en Windows PC, så kan man kople USB harddisken til computeren og hive optagelserne der over på til redigering med eks. VideoReDo og kopiere dem til andre medier. Gør sig betalt hvis man eks. har abo. på film kanaler som C More og gerne vil gemme filmene.

Jeg har eks. tonsvis af film i HD liggende som jeg har optaget igennem tiderne fra diverse film kanaler jeg havde abo på hos Yousee, som jeg har optaget med min tidl. CubeRevo (udgået) og min nuværende Dreambox 7020 HD V2.

Men det passer ikke hvad at jetdirect skriver, med at det ikke er et færdigt produkt der leveres, for det er det altså! Linux boksene leveres 100% klar til opsætning lige som alle andre digitale modtagere/optagere der findes på markedet. Jeg har aldrig pillet ved den firmware at min Dreambox blev leveret med og den fungerer upåklageligt.

Det han bevæger sig over i er tilsyneladende manipulering af boksen, for at få den til at opføre sig totalt anderledes end producenten har tænkt sig at den skal fungere. Dette kan enten ved fejlslået flashing eller indstallering af fejl fyldt 3rd party firmware medføre, at boksen helt holder op med at fungere. Plus at firmware manipulation medfører at du også mister forhandlerens garanti for reparation.

Det eneste jeg er villig til at give ham ret i, er at man skal kigge efter dem på det Tyske marked, fordi at på de dyreste modeller kan der være op til 1000 kr at spare, i forholdet til hvad der tages for dem i Danmark. Kig eks. hos hm-sat, dem har jeg selv handlet udstyr hos flere gange og er en forhandler at jeg kan anbefale.

https://www.hm-sat-shop.de/