Hjem Fora Mediepolitik Frit Valg jf. Tænk og Forbrugerstyrelsen Re:Frit Valg jf. Tænk og Forbrugerstyrelsen

#66847

Preben Pedersen
Participant

Preben Pedersen sagde
 Hej

Efter sidste indlæg fra Stofa omkring levering af Frit valg kanaler pr. 1.1.2016 – så har jeg kigget lidt på omkring Koda/Copydan afgifterne – som kan findes på http://verdenstv.dk/Forening/Priserogvejledning.aspx

Men hvorfor kan man ikke se BoxerTV vejledne priser ?

Det er kun de kabel-tv leverandørs priser, som kan findes her – og de priser der nævnes ved enkelt kunde valgte tv-kanaler/tv-pakke sammensætning er da meget højre end ved en kollektiv fælles tv-pakke, hvor også Copydan har fået indført nogle penetrationskrav – som en tidligere tv-udbyder blev dømt for i højesteret om ikke kunne stilles ved levering af deres tv-kanaler, hvordan kan så Copydan gøre det ?

Hvorfor skal der være større afgifter på tv-kanalerne, når det er Frit valg ? Har ikke tv-selskaberne allerede betalt for udsendelserne tilblivelse og dermed burde det være samme lave afgifter på tv-kanalerne efterfølgende, især når det ser ud til, at det ikke er alle leveringsformater, som betaler.

Er der nogen som køber BoxerTV kanaler og kan fortælle om der står en hvad der betales i Koda/Copydan afgift, lige som Yousee gøre på deres faktura ?

Denne Koda/Copydan afgift burde vel også være blevet behandlet, når man så gerne vil havde Frit Valg ?  

Slet ingen som vil byde ind med indlæg til debatten omkring denne “skjulte skat/afgift” – Nu har vi jo ellers hørt så meget om kanalprisernes himmelflugt, men denne afgift er også steget utroligt meget siden 2009 – næsten 151% ifølge nogle.

Men det er svært, at finde materiale fra BoxerTV kunder, som jo har kørt med fritvalg og egne valgte tv-pakker i flere år, er det så dyrt på Koda/Copydan afgiften. ?