Hjem Fora TV-kanaler og programmer De nye regionale kanaler Re:De nye regionale kanaler

#61649

reslfj
Participant

urup sagde

Jeg tvivler på at regionerne har HD materiale de kan sende. Man må da indrømme at politikerne er fulde af underlige beslutninger.

…..

Så ville folk der kun modtager TV via DTT kunne få DR 1 og 2 i en anstændig kvalitet og ikke bare sådan noget “lidt bedre end SD, men ikke helt HD” pjat!

DR2 sender meget, der ikke er eller nødvendigvis skal være i HD.   Men TV2 regionerne i HD er ret vildt og mindst en postgang – 3 til 5 år – for tidligt.

Det egentlige problem er imidlertid, at  DVB-T muxer er for små til HD kanaler, dvs der kan være for få kanaler i en mux til at stat-mux virker godt.  Risikoen for at fx 2 kanaler på samme tid har brug for max bitrate, er langt større end fx 4 kanaler (med forskellige programmer) samtidig har det.

 

DR burde have bidt alt skam i sig og have foreslået at  der blev anvendt DVB-T2/MPEG-4 her fra 11 januar på MUX1.

 

Den eneste grund til at der stadig har været DVB-T udstyr i vore forretninger, er at myndighederne, DR og Boxer ikke  havde meldt  klart ud  sidste forår.  Det ville ikke engang blive dyrere for forbrugerne.

Og så kom Boxer i september med sit  'hovsa',  vi skifter alligevel til DVB-T2 allerede til april 2012 – Udygtigt og  Utidigt – til skade for forbrugerne.

 

Lars   smile