Hjem Fora TV-kanaler og programmer Canal 9’s fremtid Re:Canal 9’s fremtid

#57870

Kristian
Participant

Der bliver ikke lukket noget.

Canal + sports kanaler er high pay mens Canal 9 er low pay, Canal + har 1 milion kunder jeg tror deres nye line up holder på de flest.

 

Canal 9, den skal bygges op, det er de igang med og i 2012 sidder de sikket med en del mere end idag og de har melt ud at EM 30230 ligge hos dem….Canal 9 er 1 low pay som er i familie med Canal +  mens SBS har 3  low pay kanaler som skal fyldes op derfor købet af Premier League .

 

Det med at V Canal 9 har købet  EM, jamen til den tid er det sikket at den kanal kommer i en større pakke hos yousee, ellers får de problemer med deres kunde hos Yousee når folk ikke kan se EM.

 

Da Viasat lukket deres sports kanaler var det ikke fordi de ikke køret men fordi det blev stillet som krav for at kunne gå sammen om at  åben TV 2 sport.

TV 2 Sport er dyret, men det alle sports kanaler på market… 

 

At der ikke er kommet flere kanaler fra Viasat eller TV2 Sport, det ikke let at få nye sports kanaler ind hos Yousee, det ses med Canal 9.

Jeg tror dog med tiden at TV2 Sport får en kanal mere… på sigt skal de følger med, alle andre sports kanaler har mere end en..

Men det koster og der sal være plads til det.