Re:Antenne-TV i 2012 – Hvad sker der?

#60982
Kenneth.Wenzel
Deltager

kram5610 sagde

reslfj sagde

Jeg er stadig overbevist om, at  Danmark og Sverige i fællesskab kan udbygge med yderligere en VHF mux og så er vil oppe på 29-30 HD kanaler.   To VHF muxer vil afgørende forbedre økonomien i  at opsætte en VHF antenne for den enkelte husstand.

……………………………….. 

Lars   smile

  

Bliver du aldrig træt af at reklamere for DVB-T2??? Hvem har brug for det? Folk der ønsker mange kanaler / mange HD kanaler ser TV via kabel, bredbånd eller parabol. 

Jeg er stadig af den overbevisning, at Boxers kunder generelt ikke gider betale ekstra for HD… hvem skal betale for at udbygge et nyt net? Hvem skal betale for at alle skal have nye bokse? 

Efter min mening burde man nu udmelde, at ja DVB-T2 er fremtiden – det bliver gradvist indført fra 2016-2017 (eller noget i den stil). Jeg går meget ind for konkurrence, men jeg er ikke blå øjet! 

Mvh. Morten Hesseldahl

 

Kære Morten Hesseldahl

Jeg er overrasket over dit udbrud over at der nogle der informerer om DVB-T2.

Elektronikbranchen vil jo ikke informere forbrugerne om, at deres netop indkøbte settopboks og fjernsyn allerede er forældet.

DVB-T2 er den mest succesrige terrestrisk digital format, som til dags dato er lavet.

Det er utrolig vigtigt, at forbrugerne får at vide, at de kan købe i Elgiganten en 55”Philips DVB-T2 fjernsyn for ”kun” 8.500 kr. incl. moms, således at de har et valg. Det er da brand ærgerligt, at man køber et fjenrsyn med ”kun” en DVB-T tuner, hvis man ville have købt et fjernsyn med DVB-T2 tuner, hvis man var informeret om, at T2 er på vej

MUX 8 bliver nu sat i udbud, og det betyder, at DVB-T2 allerede næste år er en realitet i Danmark. Det er i hvert fald ikke først i 2016. DVB-T2 er en realitet i Danmark. Det er bare ikke meldt ud til befolkningen.

Desuden bliver der sendt DVB-T2 i Storkøbenhavn (MUXKBH-2) af Open Channel, som netop har modtaget en ny 500 watt kraftig tv-sender (= 2.000 Watt ERP sendestyrke) samt skrifter frekvens til UHF kanal 39 (fra UHF kanal 67) i løbet af september måned.

MUXKBH-2 kommer til at dække hele Storkøbenhavn og kommer til at få et større dækningsområde i forhold til vores nuværende DVB-T (MUXKBH), som ”kun” kan se af 700.000 husstande.

Mvh Kenneth Wenzel

Back to top button