Svar til: RTL og andre tyske kanaler

#78461
Per M
Deltager

modtager boksen skal vist blot være hd+ kompatibel for at det virker, tvivler om det er nok at modtageren har cam slot kanalerne kommer heller ikke ind i en søgning på en alm dvb-s2 modtager

Jo en alm. boks kan sagtens finde HD+ kanalerne, den skal bare have mugligheden til at kunne anvendes til kodede kanaler og have CI også. Eks. så har min Dreambox der bestemt ikke er HD+ godkendt ingen problemer med at hitte dem. Selv mit Panasonic TV med DVB-S2 fra 2012 kan hitte dem og det er heller ikke HD+ godkendt.

Det er så afkodningen af dem med en ikke HD+ godkendt boks der godt kan give en lille smule hovedpine, fordi det kræver et specielt CAM modul der kan flashes med en 3de parts software, en løsning der heller ikke just er billig, det render op i omkring en 650kr for sådan et modul og hardware til at flashe det med.

Så den billigste løsning er at anskaffe sig en HD+ godkendt boks, for sådan en kan man få for under 100 Euro i Tyskland. Så må man bare leve med at boksen har sine begrænsninger og måske ikke har PVR muglighed.

Back to top button