Panasonic DMR-BWT735

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

  • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #56752
    hhougaard
    Deltager

    Hej

    Jeg har med glæde læst anmeldelsen af DMR-BCT730 (https://digitalt.tv/panasonic-dmr-bct730eg/) og set sammenligningen af Panasonic harddiskoptagere (https://digitalt.tv/panasonic-harddiskblu-ray-optagere-pris-og-funktionssammenligning/), hvilket er lige hvad jeg har brug for, nu hvor min elskede DMR-EX77 døde i weekenden.

    Jeg har talt med mit lokale Panasoniccenter, som påstod, at der ikke fandtes modeller med DVB-T på det danske marked. Det har de jo sådan set ret i, da BCT730’eren og tilsvarende i sammenligningsartiklen stammer fra det tyske marked. 

    Jeg hæftede mig dog ved, at T2 savnes på disse modeller. Jeg er faldet over modellen DMR-BWT735, som udbydes i UK. Der er tale om en maskine med to T2-tunere. Min lokale Panasoniccentermand påstod dog, at UK-maskiner ikke fungerer i Danmark.

    Er der nogen, der ved, om det er korrekt?

    Ellers kunne det jo være aktuelt at kigge på denne. Anmeldelsen her pejer jo kun i én retning: http://www.trustedreviews.com/panasonic-dmr-bwt735_TV-recorder—set-top-box_review

     

    Mvh.

    Henrik

    #64269
    Anonym
    Inaktiv

    Det har han ret i med at DMR-BWT735 ikke kan bruges her hjemme, da den er tilpasset det engelske Freeview +HD system og ikke det danske der er anderledes.

    Men skal holde sig helt væk fra at købe apparater i udlandet til dansk DVB-T/T2 brug, for ingen af dem kan anvendes.

    Det eneste man kan købe i udlandet med sikkerhed er apparater til DVB-C og DVB-S/S2 brug, da det er ens på hele Jorden.

    #64274
    hhougaard
    Deltager

    OK – rart at vide mht. UK. Min gamle EX77’er kom dog fra Tyskland, ligesom de maskiner der refereres til i sammenligning (https://digitalt.tv/panasonic-h…..enligning/). Så alt er ikke helt skidt, omend jeg har haft problemer med at få vist undertekster på DR2 grundet specielt format i DK.

    Tak for svaret.

    #64275
    Anonym
    Gæst

     

     Det der er galt med udstyr fra UK, er ikke at de ikke som sådan er kompatible, for det er de, men der mangler en for Norden vigtig ting, og det er at der ikke er noget CA. Det er jo nødvendigt for at de kan bruges, da de fleste TV kanaler jo er krypterede, en ting som i andre lande ikke er så anvendt på DVB-T.

    #64983
    Louis
    Deltager

    Hej Henrik.

    Står i fuldstændig samme problematik som du gjorde. 
    Hvordan endte sagen, købte du en Panasonic DMR-BWT735 i udlandet, og hvordan gik det?

    mvh Louis.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button