Hjælp til optagelser på computeren. Masser af hjælp…

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

  • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #56858
    Brian9740
    Deltager

    Hej alle sammen og tak for et super lækkert forum. Jeg vil gerne optage Kabel-TV fra Jerslev, postnr. 9740 og fra Hjørring Antenneselskab, postnr. 9800.

    Jeg har en computer m/Windows 8 og 2TB lagerplads.

    Vil den her USB TV-modtager virke på kabelTV?

    http://www.ebay.com/itm/USB-TV-Stick-DVB-T-T2-C-FM-DAB-Hi-speed-USB2-0-MPEG2-MPEG4-H-264-Windows-2000-/181392854786?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a3bdb4f02

    Eller, hvad vil i anbefale?

    Jeg vil fx. gerne optage 5-6 timer TCM og TV3 af gangen og jeg vil gerne bruge Windows Media Center til det. Er det et bedre “lille” program som jeg kan bruge? Jeg behøver ikke nogen information om programmer, undertekster vil dog være lækkert.

    #64988
    Anonym
    Inaktiv

    Meget fidus har jeg ikke til den du fandt på Ebay, ikke til den pris og alt det der påstås at den kan. Jeg tror jeg ville gå efter den her fra Hauppauge i stedet for til DVB-C/T/T2, den er også på kampagne tilbud lige nu:

    http://www.computersalg.dk/produkt/651383/hauppauge-pctv-triplestick-t2-292e-dvbc

    Som program til modtagelse og optagelse, der ville jeg gå efter DVB Viewer, den er der rigtig mange der taler godt om.

    http://www.dvbviewer.com/en/index.php

    #64991

    Hvis du insisterer på Windows Media Center så er jeg ikke sikker på at den du linker til vil virke. Jeg har gode erfaringer med Digital Devices produkter http://www.digital-devices.de, men de koster også en del.

    Og ligesom Per så foretrækker jeg DVBViewer, specielt deres Recording Service del er super smart.

    #64992
    martin
    Deltager

    Den Hauppauge USB-stick som Per henviser til, ser ud til at være en perfekt løsning for dig – og jeg kan også anbefale at handle hos ComputerSalg. Har endnu ikke måtte “afprøve” deres reklamationsafdeling, men da jeg den ene gang skulle have rettet noget i en bestilling, var de super flinke og tjekkede op på sagen den efterfølgende dag.

    Og jeg vil også anbefale dig at se på anden software end den indbyggede fra Windows. Specielt hvis du gerne vil tage en optagelse ud og gemme den. Her bliver det lidt langhåret med Microsofts løsning. Så hvis du vil have noget nemt, så prøv DVBViewer.

    #64994
    Anonym
    Inaktiv

    No problemo med Computersalg’s reklamations afdeling. Det hele gik glat da jeg skulle have byttet en defekt PC skærm, som PestDK havde behandlet alt for hårdhændet og derfor ødelagt. Siden da har jeg brugt GLS Pakkeshop, hvilket også er hurtigere levering.

    #64995
    Anonym
    Gæst

    Jeg anbefaler også DVBViewer. Rigtig godt program, som koster ca. 120 kr. (så vidt jeg husker). Når programmet er købt kan du altid opdatere til den nyeste version uden at betale ekstra for det.

    Jeg havde lidt problemer i starten med at finde kanaler. For selvom din antenneforening siger at du i søgeindstillingerne skal søge efter 64 QAM, så kan det også være at du skal søge efter 256 QAM.

    Jeg kan også se, at man på sit TV skal sætte frekvensens til 346 Mhz. Men sætter du DVBViewer til det, så finder programmet sandsynligvis ikke alle de kanaler det skal. Lav derfor en fuld søgning.

    http://www.has.dk/sites/default/files/Kanalliste_2014_0.pdf

    #64996
    Brian9740
    Deltager

    Tak for alle svarene. Den tuner fra Hauppauge vil jeg købe, tak. Der star på computersalg.dk side at den understøttet:

    Supported TV standards:
     DVB-T2, DVB-T
     VHF-/UHF band
     Stereo / dual channel sound
     Antenna input: MCX connector
     PC-interface: USB 2.0 (Hi-Speed)

     

    Skulle den ikke understøtte DVB-C?

    #64998

    Jo den understøtter DVB-C ifølge http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_292e.html 

    Tror dog ikke du direkte kan anvende den med DVB-C i Windows Mediacenter softwaren. Det kan kræve ekstra software som DVBLink http://dvblogic.com/en/software/windows-pc/

Login Registrer
Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button