Per M

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 41 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Forskellen på to ens kanaler #1756267
  Per M
  Deltager

  Et skud i tågen er at den på Samsung platformen måske enten sendes forskudt, eller er en speciel version af kanalen udelukkende beregnet til den platform.

  som svar til: fejl ved kanal på dreambox 7020 hd v2 #1666078
  Per M
  Deltager

  jeg har ikke common interface monteret og har ikke allente kanaler. vedr at astra ikke opdaterer fjernede kanaler kan jeg forstår der ikke er noget og gøre ved dette problem. boksen kører med dream multimedia org image

   

  Nej, vi kan kun vente på at SES får lavet en oprydning i deres kanal liste på Astra, så at de ugyldige TV kanal navne bliver fjernet.

  Om man kører med det originale image eller et alternativt der er lavet til den boks som man har er egentlig ligemeget, for de 3de part images er teknisk baseret på det originale selv om de ikke lige synligt ligner hinanden.

  som svar til: fejl ved kanal på dreambox 7020 hd v2 #1665654
  Per M
  Deltager

  sid kan ikke findes i pat. hvad betyder denne fejl der kommer på visse kanaler på astra, der er kun sort skærm og så meddelsen. jeg har prøvet og lave en kanal søgning. modtageren er en dreambox 7020 hd v2 koblet mod 19″ø

  Typisk fejl ved kanaler der har skiftet transponder, eller ved kanaler der ganske enkelt ikke eksisterer længere.
  Så da du har foretaget en opdatering af kanal listen, så er det kanaler der med meget stor sandsynlighed ikke længere eksisterer.

  SES er ikke de kvikkeste til at få droppet TV kanalernes navne efter de er ophørt med at sende på Astra.
  Samme fejlbesked får jeg også på min Vu+ Duo 4K SE når jeg under en kanal zapping af hele kanal listen rammer en kanal der er ophørt med at sende, men stadig forefindes der med dens navn fordi SES ikke har sørget for at få kanalens navn fjernet.

  som svar til: FCM og FCN i Europa på tv? #1662014
  Per M
  Deltager

  Prøv at kigge efter i programoversigten for RTL og NITRO.
  RTL har som den eneste i hele Tyskland meldt ud at de sender udvalgte kampe fra både Europa League og Europa Conference League og det indtil 2027.
  De to kanaler kan i hvert fald ses ukodet i SD på 19 grader øst.

  Kanalerne kan ikke streames gratis, det kræver et abo på RTL+ tjenesten og jeg er ikke sikker på om det er mugligt uden for Tyskland kan tegne et abo på den.

  som svar til: Parabol til altan #1589617
  Per M
  Deltager

  Ja det burde fungere. Der er ikke helt så meget signalreserve i meget dårligt vejr, men de kan sagtens bruges.

  Du har helt ret med signalreserven. Jeg har haft en af de flade Selfsat og den mistede signalet så snart der var kraftig regn og skybrud, samt når det sneede ret godt.
  Så den blev skiftet ud til en almindelig 85cm parabol der tjente os godt i næsten 12 år uden nogen former for problemer angående vejret og nu har vi en 80cm fra Triax som jeg fik sat op for en månedstid siden af en parabolmontør.

  Men nu har vi heller ikke altan, men der i mod terrasse med tilhørende have, så derfor godt med plads til sådan en.

  som svar til: Ekstern læser til CA-modul? #1565344
  Per M
  Deltager

  Nu har jeg prøvat at grave lidt og det skal vise sig at man i Tyskland kan købe et CAM med tilhørende Tivusat kort som der leveres allerede aktiveret.

  Prøv at google:
  Tivusat WE CAM Digiquest Modul inkl. Aktivierte Smartcard

  som svar til: Ekstern læser til CA-modul? #1563375
  Per M
  Deltager

  Bliver nok utroligt svært til ikke mugligt at finde et som der også er beregnet til at man kan koble det til ens TV.
  I hvert fald dem jeg kender til har krav om at de skal kobles til en PC (Linux & Windows) eller en Mac.

  Ellers skal der kigges på om producenten af dit TV har lavet en, som der så kan bestilles specielt hjem af den butik hvor du har købt dit TV.
  Så mit råd er at prøve at snakke med forhandleren af dit TV om en ekstern kortlæser der kan bruges af din model.

  som svar til: Hjælp – alternativ til Viasat #1531928
  Per M
  Deltager

  Du har ret, det er Viasat Total – og jo, jeg troede faktisk at alt superliga var op Disc +

  Jeg må kigge på yousee, synes bare ikke at de gode anbefalinger stå i kø 🙂

  Du kunne også prøve at kigge på Norlys Play som sammenligning med Yousee’s streaming angående indhold og pris.

  som svar til: Bedste sekundære position #1531927
  Per M
  Deltager

  Der er 28,2 måske nok den mest interessante da der stadig er en masse der kan modtages over alt i Europa, for dem der eks. typisk vælger at have en større parabol monteret med 4 LNB’ere tager typisk kun 13,2 med pga. NASA TV UHD kanalen, for stort set alt det andet forstår man ikke sprogene på alligevel.

  NB: Boxer TV er blevet til Norlys.

  som svar til: Er satellit-tv en død teknologi? #1526480
  Per M
  Deltager

  Død er den i hvert fald ikke teknologien ifølge en ekspert.
  Jeg har lige haft en parabol montør her på Fyn ude for at sætte en ny parabol op og trække nye jordkabler ind til huset og han sagde at de alle sammen (altså samtlige montører der ude) har meget travlt med opsætning af nyt udstyr og efter hvad jeg forstod også at udføre vedligeholdelses opgaver.

  Per M
  Deltager

  Jeg har haft testet flere af de der som også har “streamet TV”, hvilket i sig selv allerede er et ret groft ord at anvende, for det er typisk kun noget “live streaming” som de tjenester selv står bag.
  Hverken indhold, billede eller lydkvalitet er der noget som man kan råbe hurra for.
  Mange af dem har synlige fejl på overkomprimering, obskurt såkaldt “HD” med en opløsning på under 720p og når man ser det på ens store TV skærm, så har mange af dem en ret dårlig billede kvalitet med synlig overkomprimering.

  Det eneste på det felt jeg vil give en halvvejs tommelfinger op er Peacock som NBCUniversal står bag.
  De har også en gratis konto hvor at der er en stor stavl af deres ældre film og serier kan tilgås, man skal så bare leve med reklame afbrydelser i ny og næ.
  Men bonus er at det hele er med 1080p og bitraten ligger på ca. 7.5 Mbps og så har en del af deres nyere dato gratis film også DD+ 5.1

  Jeg tilgik det hele ved at bruge ExpressVPN og det fungerede ganske fint, den kunne jeg også anvende til at få adgang til BBC, ITV, Channel 4 & 5 osv. via en Britisk streaming tjeneste der blot hedder: tvplayer
  Her registrerede jeg mig bare med min gamle Gmail adresse der ender med .com og et postnummer for en af Londons forstæder som jeg googlede mig til.

  som svar til: Dreambox DM525 setup #1489529
  Per M
  Deltager

  Bare lige angående routere, så findes der routere med indbygget VPN.
  Techradar har i December kigget på nogle af dem som de anser som værende de bedste:
  https://www.techradar.com/news/best-vpn-routers

  Selv har jeg dog ingen anvendelse for den slags, for på min Android TV media player fungerer min ExpressVPN app ganske fortrinligt med at få adgang til samtlige live streamede kanaler fra de Tyske public service kanaler via deres egne mediathek apps.

  som svar til: Streamingtjenesteoversigt kommentarer/opdateringer #1489514
  Per M
  Deltager

  Det kan godt være det lyder dumt,så er det bare det ss Hvor mange kanaler høre der til på digital.tv for jeg fadter natter. Og hvad er prisen for det pr.mdr Mvh Mariane Hansen

  digitalt.tv har ingen streaming kanaler, her fortælles blot som nyheder hvad at de forskellige streaming tjenester har at tilbyde folk.
  Så vil du have adgang til det, så skal du gå til disse tjenesters hjemmesider og oprette et abonnement direkte hos dem.
  På deres hjemmesider kan du også se hvad at det koster for at få adgang hver måned.

  som svar til: Er satellit-tv en død teknologi? #1474076
  Per M
  Deltager

  Det er muligt at købe koder til forlængelse, når HD+ kortet er udløbet. Man behøver derfor ikke skifte kortet rent fysisk, men blot aktivere det igen vha. koder, man køber over nettet.

  Det er ikke alle kortene man kan det med.

  Der skal man være heldig at have et af de kort hvor det er mugligt, for det er ikke alle 6 eller 12 måneders kort at det er mugligt med.
  Jeg har prøvet både et 6 måneders og to 12 måneders kort af som jeg købte hos Amazon og her stod der direkte da jeg gik ind i de tekniske indstillinger på selve kortene:
  Verlängerung nicht möglich (forlængelse ikke mugligt).

  som svar til: Er satellit-tv en død teknologi? #1460280
  Per M
  Deltager

  Hej, rent teknisk kan jeg så blot sætte kortet i eks. et modul mage til det jeg benytter hos Norlys (tdligere: Boxer) og sætte det i mit tv (Sony ?), eller kræver det en separat tuner box ? Jeg kunne godt være interesseret i HD+, da jeg udlejer mit sommerhus, bl.a. til tyske gæster.

  Kortet skal helst købes med et tilhørende HD+ modul. Det gjorde jeg dengang, så er man også 100% sikker på at det hele virker. Så er det bare at stikke det i TV’ets CI, indstille det til RTL HD og så låses kortet op efter 1-2 minutter.
  Man skal bare lige være obs på at for at hvis man vil ønsker at modtage de par UHD kanaler der også følger med, så skal TV’et
  understøtte 4K (HEVC).

  Når kortet så udløber efter 6 eller 12 måneder, så er det bare at hive kortet ud af HD+ modulet og så stoppe et nyt kort til HD+ i, igen indstille TV’et til RTL HD og så er man kørende igen efter 1-2 minutter.

  Eks. virkede det ganske fint i mit gamle Panasonic TV fra 2013, jeg havde bare ikke UHD kanalerne fordi at det er TV’et alt for gammelt til.

  Min adgang til UHD kanalerne kom først da anskaffede mig en
  Vu+ Duo 4K SE PVR og et alternativ modul, som der kunne flashes med en 3rd party software der også understøttede HD+ kanalernes kodninger.
  Men den slags er bedst reserveret til de mere garvede brugere af
  Linux Enigma2 PVR’s og flashing af CAM moduler.

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 41 i alt)
Back to top button