Per M

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 649 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • Per M
  Deltager

  mener Der var en på forum som havde købt en zgemma der virkede med canal digital kort.Ca modul? Zgemma har i test fået topkarakterer

  Måske er det den her der tale om:

  ZGEMMA H9 Combo mit CI DVB-S2X DVB-T2/C UHD 2160p H.265 HEVC E2 Linux Dual WiFi Combo Receiver

  Bare copy/paste det til Amazon’s Tyske webshop, så dukker den op i toppen af søgeresultaterne hos dem. Bo’s kill filter dræber beskeder med links til Amazon.

  Prisen for den er 135 Euro og den har både CI+ og en kortlæser.

  som svar til: Er Vu+ ved at udgå? #405630
  Per M
  Deltager

  Nå, jeg fik det til at virke alligevel det med remote koder. Fandt det gemt under de værktøjer der også følger med i Black Hole 3.0.8
  Så nu kører den med DVB-S2 tuneren med remote kode 1 og den med DVB-C tuneren remote kode 2, så at der ikke opstår nogen former for remote konflikter.

  som svar til: Adgang til flere nordiske kanaler? Hvad kan gøres? #405584
  Per M
  Deltager

  Ophavsret på en masse af indholdet, hvor de kun ønsker at betale for indholdet i det pågældende land de sender fra. Det er eks. derfor at DR’s kanaler også er kodet via satellit, så at hverken Svenskere eller Nordmænd kan se kanalerne.

  Via 19.2Ø kan man også opleve det med eks. de Østrigske ORF kanaler, som egentlig ekstremt mange uden for Østrig gerne ville have lov til at kunne se.

  som svar til: Er Vu+ ved at udgå? #405546
  Per M
  Deltager

  HM-SAT mangler ikke VU+ produkter… Og jeg mener, at VU+ kan omstilles, så der kan anvendes op til 3 bokse uden remoteproblemer, men det er muligt at hukommelsen ikke er skarp på det her? Jeg har forresten en ekstra VU+ DVB-C S2 FBC tuner, som jeg ikke bruger. Du kañ få den for 200, hvis det har interesse!

  Nej, det er i orden. Jeg kører bare med den ekstra Uno 4K med DVB-S2 FBC tuner jeg har bestilt hos Amazon, som jeg efter sidste undersøgelse kan se siges at skulle ligge klar til afsendelse, så den sender de nok afsted i næste uge når helligdagene i Tyskland er ovre.

  Men lige umiddelbart kan jeg ikke i Black Hole se nogen steder at det skulle være mugligt at indstille remote koder, så at man undgår remote konflikter, men det kan måske være et image fra en anden du tænker på, hvor du har hørt om den funktion.

  som svar til: Er Vu+ ved at udgå? #405532
  Per M
  Deltager

  Ang. harddisk, så har jeg efter jeg oprettede indlæget opdaget at jeg har 2 harddiske, en på 250GB og en på 2TB, plus også et ICY BOX kabinet at en af dem kan sidde i, som jeg helt havde helt glemt alt om fordi at de i lang tid har ligget godt gemt inde i et af mine skabe sammen med andre gamle computer dele 🙂

  Men det med betjening har jeg tænkt over ved en hurtig test af min nuværende, og det er bare at lægge en foldet fiberklud hen over fronten ved LED’en på den der ikke skal betjenes, så virker remoten slet ikke på enheden.
  Placering var også blevet ændret grundet det med de opdagede HDD’ere, med at den med DVB-S2 i stedet skal stå på en hylde at jeg har på vægen lige ved siden at TV’et, for de Blu-ray’s der står på den hylde kan jeg godt rykke lidt rundt på til andre hylder.

  Men det kan måske godt tænkes at det Corona spiller det hele et puds, men så er det bare underligt at forhandlere som Proshop, Computersalg og Pulsat eks. skriver om Duo 4K, at der er tale om et udgået produkt.

  Men nå ja, jeg lever jeg bare med den kommende Uno 4K til lidt over 199 Euro, hvilket også er betydeligt billigere end en Duo eller Ultimo, der koster godt over 400 Euro.

  som svar til: Landsholdsfodbold rettigheder #340667
  Per M
  Deltager

  Kan tænkes at ud over det jeg nævnte stadig holdes tæt og først vil blive offentliggjort her senere i 2020, da folketinget stadig mangler at få forhandlet den sportliste på plads som de gerne vil have genindført, da det også vil berøre fremtidig EM og VM i fodbold.

  som svar til: Canal Digital vs. Viasat anno 2020 #334342
  Per M
  Deltager

  Viasat og Canal Digital slår sig vist nok permanent sammen på 1 grad vest, men hvilken kryptering der så endelig vil benyttes står ikke fast.
  Pt. benytter Canal Digital i hvert fald selv Conax på positionen og det gør de også på TV3, Viasat Film og Viasat Sport kanalerne.

  Kun Viasat Ultra HD er udelukket fra det, her benyttes Videoguard af en underlig grund.

  som svar til: Landsholdsfodbold rettigheder #334341
  Per M
  Deltager

  Sådan noget som EM og VM i fodbold blev forhandlet for længe siden for herre landsholdet.

  EM 2020 for herrer sidder DR og Viasat på.
  VM 2022 for herrer sidder DR og TV2 på, hvilket kunne komme på plads, fordi de slog pjalterne sammen med andre TV kanaler i hele norden om at købe det i fællesskab.

  Kvalifikation til EM og VM sidder Discovery ind til videre stadig på, men der går over 1 år inden at de faktisk viser en landskamp der har nogen form for betydning, hvilket er kvalifikations kampe der først spilles i 2021, så det betyder at alle landskampe der vises på Kanal 5 her i 2020 er hamrende ligegyldige.

  Kvalifikationer, EM og VM for vores gæve piger deles DR og TV2 vist fortsat om, jeg har i hvert fald ikke selv hørt anderledes.

  som svar til: Boksanbefaling? Skal have tuner DVB-S2/T2 og CA-modul #334322
  Per M
  Deltager

  Alle kanaler fra antenne og parabol samlet i een liste tror jeg godt du kan glemme.
  Ikke engang så sofistikerede og nørdede bokse som dem fra Dreambox og Vu+ har den muglighed, der skal man også over i 2 forskellige kanal lister og oprette 2 forskellige favorit lister, for grundet den tekniske forskel der er mellem både antenne, satellit og også kabel tv kan det vist ikke lade sig gøre.

  som svar til: 13 grader øst #323629
  Per M
  Deltager

  Det er selvfølgelig vigtig at dit udstyr er godkendt til det cam. Mit tv er iflg tivusat.it, men om min vu+ reciever kan håndtere cam er uvis… Overvejer om jeg vil købe et Tivusat cam med sort kort

  Måske med en softcam løsning kan det lade sig gøre.
  Der downloader man et specielt FTP klient program fra nettet, som man anvender til at kopiere softcam IPK installer filerne til Vu+’en og anvender så boksen selv til at installere dem.
  Der efter anvender man så bare kortlæseren i Vu+’en i stedet for CAM modulet.

  Du kan læse om hvordan den slags gøres i de forskellige Vu+ images på vuplus4k.com hjemmesiden, hvor de har komplette guides til hvordan man gør det.

  som svar til: 13 grader øst #323604
  Per M
  Deltager

  Inden kanalerne kan låses op skal du til TotalSat oplyse en legal Italiensk post adresse og “Codice Fiscale”, der er en Italiensk skattekode.
  Den smuttede vist for tlk i farten, for det nævnes hos en del forhandlere.

  Om der så er nogle forhandlere der ordner den slags for dig og oplyser falsk adresse og falsk skattekode til TotalSat kan jeg ikke sige.

  som svar til: Boksanbefaling? Skal have tuner DVB-S2/T2 og CA-modul #321263
  Per M
  Deltager

  Ja det burde virke med Cam. Den står jo til at have Conax indbygget også så måske også uden Cam.

  Man skal bare være OBS på at det ikke er en 4K boks, selv om den har H.265 understøttelse. Max opløsning er 1080p.
  Tænker bare på Viasat Ultra HD, der vist også skulle være hos Canal Digital nu.

  som svar til: 13 grader øst #305351
  Per M
  Deltager

  Jeg tror at din parabol er for lille. Jeg kan huske at have læst for et godt stykke tid siden, at man skal have en parabol på minimum 80 cm til Hotbird for ordentlig modtagelse.
  Så en 90 cm ville nok være på sin plads.

  som svar til: Langt kabel fra parabol (og andre dumme spørgsmål) #305336
  Per M
  Deltager

  Udover at istemme hvad andre har skrevet her om kabling etc, så tror jeg ikke du behøver så meget cement som f.eks. 0,75mx0,75mx1m (en halv kubikmeter beton vejer omkring 1200 kg!). Jeg har en 120cm siddende på et 60cm rør i beton, og hullet er vel 40x40x90 cm (gætter på lidt over 300 kg). Den har ikke rørt sig en tøddel siden 2012, så det virker fint.

   

  Nu blander du også to indlæg sammen, får SÅ meget cement brugte vi nu heller ikke til mit projekt, jeg skrev bare at der blev brugt en ordentlig omgang, hvilket var nok omkring en 150 kg der blev blandet og skovlet ned i hullet vi gravede.

  Vi bankede jo med en mukkert også selve røret en ekstra halv meter ned i den hårde jord i bunden af hullet, som også tilføjer en masse stabilitet.
  Oven på det kom der så også jorden at hullet blev fyldt op med, som i sig selv tilføjer adskillige kilo ekstra stabil vægt.

  som svar til: Langt kabel fra parabol (og andre dumme spørgsmål) #301405
  Per M
  Deltager

  Man kan gøre meget for det æstetiske hvor man har udført arbejdet.
  Vi lagde eks. fliser rundt om den, så at der på bagsiden kan stå nogle store krukker med kraftigt voksende Margueritter, der så dækker en stor del af bagsiden der er direkte ud mod hvor vi går ind i huset.

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 649 i alt)
Back to top button
Close
Close