[responsive_menu_pro]

Forum-svar oprettet

LoginRegistrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 609 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Søger erfaringer med VU+ DVB-C FBC tunere #130312

  Per M
  Deltager

  Kan skyldes ustabil EPG levering fra dem som Stofa benytter sig af til at levere deres almindelig EPG data til dem.
  Det er også et fænomen vi tit slås med som kunder hos YouSee, hvilket jeg så også kan se tydeligt med min egen Vu+ at den pludselig også er ved at løbe tør for EPG data.

  Men der plejer det sommetider at hjælpe på det hvis jeg kanal zapper, hvor jeg lader boksen stå på hvert enkelt kanal i en 20 sekunders tid, inden jeg så hopper videre til den næste kanal. Det kan godt være nødvendigt et par gange at zappe hele listen af mine favoritter igennem, for at få gang i noget EPG hentning og der lader jeg så bare boksen stå og passe sig selv bag efter i håb om at den så får hentet noget data ned til alle kanaler.
  Nogen gange hjælper det, andre gange ikke. Åbenbart er det generelt bare nogle lorte EPG tjenester at vores kabel-tv leverandører benytter.

  Men den liste med EPG leverandører kan ikke bruges til noget, andet end hvis boksen er koblet direkte op til internettet, for det er her at de operatører på den liste befinder sig, hvor boksen så downloader EPG data fra deres servere.
  Men det er vist kun udenlandske tjenester der er på den liste, der ikke rigtig har nogen Dansk EPG data til vores kabel-tv operatører.

  som svar til: Tv købt i Tyskland #130309

  Per M
  Deltager

  Mja jeg er ikke så sikker på om du overhovedet sparer noget ved at købe det i Tyskland, for her har jeg set priser på omkring 3000 Euro, hvilket er rundt regnet 22.400 kr.
  Hos Elgiganten har de det til ca. 21.100 og her er du så også 100% garanteret at det vil fungere fuldt ud i Danmark, plus at du har meget nemmere ved at få det til reparation til nu hvis uheldet skulle være ude.

  https://www.elgiganten.dk/product/tv-billede/fladskarms-tv/24406/lg-55-4k-uhd-oled-tv-e9-oled55e9

  som svar til: Søger erfaringer med VU+ DVB-C FBC tunere #114683

  Per M
  Deltager

  Ja når jeg læser om det på Stofa’s hjemmeside, så lyder det til at kører det på nøjagtig samme metode som Yousee kører det i vores bolig område.

  Her kan vi også frit vælge om vi ønsker den gamle pakke ordning med lille, mellem og stor pakke hvor de leveres ukodet, eller den lille pakke med vælg selv kanaler, hvor man så skal være obs på at de vælg selv kanaler er kodet og at man derfor lige skal huske at have et CAM og kort også.

  som svar til: Wimbledon #114681

  Per M
  Deltager

  29. juni som TVSporten skriver om er Wimbledon 2019 ikke startet endnu, så måske er det en genudsendelse af 2018 finalen. Der er ikke programsat Wimbledon i de opdaterede programoversigt fra TV3 Sport for 1. juli og frem.

  Jeg ved ikke om du har en fejl i din browser, men hos mig får jeg den her popup besked for den 1/7 og frem:

  INGEN PROGRAM INFORMATION FUNDET
  PRØV IGEN SENERE

  Så det betyder at TV guiden åbenbart ikke er opdateret endnu.
  Prøv at vent til slutningen af ugen, for Søndag d. 30/6 er den sidste dag at jeg får en fyldestgørende program oversigt.

  som svar til: Søger erfaringer med VU+ DVB-C FBC tunere #114422

  Per M
  Deltager

  Her er en masse god læsning og tillige guides til efter at man har købt enten en
  Vu+ Uno 4K eller Vu+ Uno 4K SE med en FBC tuner til brug hos Yousee:

  Vu+ Ultimo 4K hjælp til køb.

  Jeg vil så nødig gentage det hele een gang til 🙂

  som svar til: Wimbledon #114420

  Per M
  Deltager

  Prøv at holde øje med TV3 Sport’s tv-guide i løbet af måneden til at guiden er opdateret fra 1 Juli og frem, for der er sites der ude, som siger at de vil sende fra Wimbledon i år.

  https://www.tv3sport.dk/tv-guide

  som svar til: Udskift antenneforstærker #114378

  Per M
  Deltager

  Kommer an på hvor den 3de antenne helt nøjagtig er rettet mod og hvad at tilslutningen på den forstærker bruges til, hvor at teksten er slidt væk.
  For er det egentlig en VHF tilslutning og antennen i realiteten er drejet skævt nok mod det sydlige Sverige, så kan det være at den TV antenne i realiteten fanger VHF DVB-T2 signalerne fra Hörby sendemasten på VHF kanal 10.

  som svar til: Hd tv fra Sverige #113419

  Per M
  Deltager

  Det er forskellige signal typer med forskellige frekvenser og kræver derfor andre antenner.

  UFO’en understøtter godt nok VHF, men den forsøger på at fange signaler hele vejen rundt omkring den og jeg har læst at den er ret følsom over for ting der kan forstyrre signalet pga. det, så det kan være at der er noget der virker signal forstyrrende (ikke LTE) i det område hvor han bor, der så gør at den har bøvl med at fange de Svenske signaler.

  Her er det så bedst med en retningsbestemt antenne som de ovenstående jeg linkede til, der så direkte er peget mod Hörby.
  Desuden skal man også huske at købe en UHF antenne der så er peget mod en Dansk sendemast for at få de Danske kanaler.

  Men umiddelbart pga. det VHF nummer at Svenskerne har gjort med Hörby masten, der ser det ud til at man er tvunget til at trække 2 kabler fra antennerne ned til ens TV, hvor man så har en DVB boks stående monteret med 2 stk DVB-T2 tunere, hvor man så kan skifte frem og tilbage mellem signalerne fra de 2 antenner.
  Sådan noget kan man eks. med boksene fra Dreambox og Vu+ der har mugligheden for montering af 2 DVB-T2 tunere.

  som svar til: Hd tv fra Sverige #113411

  Per M
  Deltager

  Tv er helt nyt,til 10000 ,min antenne er en ufo trias 150.

  Så er det nok din UFO antenne der er problemet, for jeg har set at rigtig mange der ude skriver, at det absolut bedste til modtagelse af Svensk TV i Danmark, er at anvende en alm. TV antenne der er peget direkte mod den Svenske sendemast, i dette tilfælde mod Hörby.

  Eks. kombi antenner som de her:
  https://www.elextra.dk/details/H39646/konig-vhf-uhf-antenne
  https://www.elextra.dk/details/H39647/konig-vhf-uhf-udendoersantenne

  som svar til: Hd tv fra Sverige #113404

  Per M
  Deltager

  Det her er vist nok det mest aktuelle om fordelingen af TV kanalerne på Hörbymasten
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Hörbymasten

  Den siger at MUX 6 (UHF kanal 30) og MUX 7 (VHF kanal 10) er DVB-T2 og har HD kanalerne.

  som svar til: Kanaler på Viasat parabol mm. #109829

  Per M
  Deltager

  Et sted som Tyskland benytter der de samme frekvenser til HD+ og Freenet TV via satellit, men det skyldes så også at begge køres på Astra 19.2Ø der rent opereres af SES.

  Canal Digital og Viasat kunne egentlig godt slås sammen hvis ejerne bag begge ønskede det, for en som Canal Digital ejes af Nordmænd og Viasat egentlig af Svenskere.
  Så hvis nu at de fik OK fra både Norsk og Svensk side af med en sammenslutning, så skal konkurrencestyrelsen her i Danmark reelt blande sig uden om.
  Men for begge parter ville det så også være en fordel med at en af dem blev lukket på den pågældende position der pt. opereres på for at spare penge.

  Så ville der også være en god grund for Bonnier endelig at lukke C More der siges at være en underskudsforretning, for det ryger nok ikke med i sammenslutningen fra
  Canal Digital’s side af, grundet den meget stærkere Viasat/Viaplay kombination af film og sport der allerede eksisterer.

  som svar til: PVR USB-Stick #105767

  Per M
  Deltager

  Så kan det måske tænkes at der er en minimum størrelse på den Humax og at en USB harddisk nok er det bedste at gå efter.
  Men sådan en på eks. 500 GB koster heller ikke alverdens penge i dag, sådan en kan findes fra ca. 330 kr hos eks. Computersalg og de fleste af dem får deres strøm via USB, så man slipper for at skal have strøm fra en stikkontakt.

  som svar til: PVR USB-Stick #105765

  Per M
  Deltager

  Det er en 16gb jeg har tilsluttet, men jeg for ikke muligheden for at formater den, det er måske fordi der ikke er plads nok??, det nok 32gb der er minimum.

  De skal formateres på din computer til FAT32 eller NTFS: Start => Computer
  Her markerer du USB nøglen, højreklikker og vælger Formater
  Så kommer der en popup hvor du i Filsystem kan vælge hvad du vil formatere til.

  Personligt, der ville jeg vælge NTFS, for så slipper du for at det du optager splittes op i flere enkelte små filer, til nu hvis du tænker på at overføre optagelser til din computer for at redigere dem osv.

  som svar til: PVR USB-Stick #105760

  Per M
  Deltager

  Jeg fandt en Svensk manual til boksen og i den står der at USB enheden skal være formateret til enten FAT32 eller NTFS.

  Der står ikke nogen nævnelse angående krav til størrelsen, men en på 32 GB lyder i forvejen som en god idé for at have nok optage plads, for der tror jeg også at 8 GB er lige lovlig i underkanten, taget i betragtning af bitraten der køres med på både DR og TV2’s kanaler der godt kan få eks. en film til at fylde over 8 GB, fordi at man er nød til at tænke på at stort set ingen af DR eller TV2’s kanaler kan finde ud af at starte og slutte film til tiden og man derfor kan være nødsaget, specielt i TV2 kanalernes tilfælde, at give optagelsen
  10 minutter ekstra i slutningen.

  som svar til: PVR USB-Stick #105745

  Per M
  Deltager

  Ah, okay.
  Så har jeg faktisk fundet lidt fra Bo der kiggede på den helt tilbage i 2011 og han skriver i hans test, at der kræves en USB harddisk for at anvende PVR funktionen.
  Der anvendte han i sin test en på 500 GB og de fungerede fint.

  Humax BXR-HD

LoginRegistrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 609 i alt)