[responsive_menu_pro]

Forum-svar oprettet

LoginRegistrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 613 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Dårligt antenne signal Åbyvej, Aarhus #174593

  Per M
  Deltager

  Jo højt beton byggeri kan godt virke som en forhindring for modtagelse af signaler.
  Men generelt så er der en ret halvdårlig modtagelse i Århus med en indendørsantenne.
  Der er man bedst tjent med en udendørsantenne.

  Det du kan prøve er at se hvad der sker hvis du retter antennen mod Hadsten i stedet for. Den ligger godt nok længere væk, men det er en kraftigere sendemast på 50 kW,
  Søsterhøj er kun på 10 kW.

  DVB-T / Boxer TV Sendemaster – Se Danmarkskortet

  som svar til: dvb-s og dvb-t modtagelse #169269

  Per M
  Deltager

  Egentlig efter hvad du beskriver at familien har krævet af dig ang. TV’et, så lever Panasonic GX810 modellen op til de krav, det er et af de helt nyeste fra Panasonic.
  Den model findes i 40, 50, 58 og 65 tommer.

  Nappet fra lyd-billed.dk:
  “Smart-TV med adgang til internet fra udvalgte leverandører bl.a. Netflix (understøtter også Netflix i 4K med HDR), Amazon, SF Anytime, Blockbuster, Viaplay, Twitter, YouTube (understøtter også YouTube i 4K med HDR), Picasa og Deezer. Derudover giver Smart-TV adgang til diverse spil samt masser af andre apps.”

  som svar til: dvb-s og dvb-t modtagelse #163122

  Per M
  Deltager

  Det er nogle år siden jeg testede Samsung. Dengang slettede den ikke satellit kanaler, når man scannede DVB-T kanaler. Men det var i praksis lidt omstændigt at skifte mellem de to signaltyper, og man kunne ikke have en fælles kanalliste. På mit ældre Samsung JU7005 fra 2015 på kontoret kan man skifte signaltype i menuen under Udsendelse > Antenne

  Underligt at Samsung altid skal gøre alt ting så indviklet, for på mit Panasonic fra 2012 og mine forældres nye model fra 2019 er det lige til med bare at trykke på TV tasten på remoten for at skifte frem og tilbage mellem signaltyper.
  Vi har begge en kombination af kabel og parabol.

  Men fælleds kanalliste har heller ingen af os, så måske er det ikke teknisk mugligt, men det er til at leve med når Panasonic har gjort det så utroligt nemt at skifte mellem signaltyperne og derved også de 2 forskellige favorit lister der er blevet oprettet på hver sin del af signaltype platformen.

  som svar til: Tysk TV #134312

  Per M
  Deltager

  Når det lige kommer til DVB-C, så er der ingen forskelle mellem Danmark og Tyskland.
  Her er standarderne helt ens, men det er det for den sags skyld for al DVB-C i hele verden.

  Forskellene har altid været at finde på antenne TV imellem vores to lande efter digitaliseringen og her jeg jeg tidligere læst at emnet skulle være DVB underteksterne, men dem er DR som den eneste der benyttede det vist nok ved at droppe.

  Men der er vist ikke så meget sport i den længere for Danskere at køre syd over grænsen for at købe et nyt TV, ikke siden at TV’erne er blevet væsentligt billigere i de Danske butikker.
  Så det er nok derfor at det er svært af finde en her landet der har nyere erfaringer med at anvende et TV i Danmark der er købt i Tyskland.

  Men TV’et understøtter modtagelse af både H.264 (MPEG4) og H.265 (HEVC), så det burde i realiteten kunne bruges her i Danmark, både til antenne, kabel og parabol.

  Men hvis du er i så meget tvivl, så glem tanken om det TV og køb et i en Dansk butik i stedet for, så er du 100% sikker på at det kan bruges.

  som svar til: Søger erfaringer med VU+ DVB-C FBC tunere #130312

  Per M
  Deltager

  Kan skyldes ustabil EPG levering fra dem som Stofa benytter sig af til at levere deres almindelig EPG data til dem.
  Det er også et fænomen vi tit slås med som kunder hos YouSee, hvilket jeg så også kan se tydeligt med min egen Vu+ at den pludselig også er ved at løbe tør for EPG data.

  Men der plejer det sommetider at hjælpe på det hvis jeg kanal zapper, hvor jeg lader boksen stå på hvert enkelt kanal i en 20 sekunders tid, inden jeg så hopper videre til den næste kanal. Det kan godt være nødvendigt et par gange at zappe hele listen af mine favoritter igennem, for at få gang i noget EPG hentning og der lader jeg så bare boksen stå og passe sig selv bag efter i håb om at den så får hentet noget data ned til alle kanaler.
  Nogen gange hjælper det, andre gange ikke. Åbenbart er det generelt bare nogle lorte EPG tjenester at vores kabel-tv leverandører benytter.

  Men den liste med EPG leverandører kan ikke bruges til noget, andet end hvis boksen er koblet direkte op til internettet, for det er her at de operatører på den liste befinder sig, hvor boksen så downloader EPG data fra deres servere.
  Men det er vist kun udenlandske tjenester der er på den liste, der ikke rigtig har nogen Dansk EPG data til vores kabel-tv operatører.

  som svar til: Tv købt i Tyskland #130309

  Per M
  Deltager

  Mja jeg er ikke så sikker på om du overhovedet sparer noget ved at købe det i Tyskland, for her har jeg set priser på omkring 3000 Euro, hvilket er rundt regnet 22.400 kr.
  Hos Elgiganten har de det til ca. 21.100 og her er du så også 100% garanteret at det vil fungere fuldt ud i Danmark, plus at du har meget nemmere ved at få det til reparation til nu hvis uheldet skulle være ude.

  https://www.elgiganten.dk/product/tv-billede/fladskarms-tv/24406/lg-55-4k-uhd-oled-tv-e9-oled55e9

  som svar til: Søger erfaringer med VU+ DVB-C FBC tunere #114683

  Per M
  Deltager

  Ja når jeg læser om det på Stofa’s hjemmeside, så lyder det til at kører det på nøjagtig samme metode som Yousee kører det i vores bolig område.

  Her kan vi også frit vælge om vi ønsker den gamle pakke ordning med lille, mellem og stor pakke hvor de leveres ukodet, eller den lille pakke med vælg selv kanaler, hvor man så skal være obs på at de vælg selv kanaler er kodet og at man derfor lige skal huske at have et CAM og kort også.

  som svar til: Wimbledon #114681

  Per M
  Deltager

  29. juni som TVSporten skriver om er Wimbledon 2019 ikke startet endnu, så måske er det en genudsendelse af 2018 finalen. Der er ikke programsat Wimbledon i de opdaterede programoversigt fra TV3 Sport for 1. juli og frem.

  Jeg ved ikke om du har en fejl i din browser, men hos mig får jeg den her popup besked for den 1/7 og frem:

  INGEN PROGRAM INFORMATION FUNDET
  PRØV IGEN SENERE

  Så det betyder at TV guiden åbenbart ikke er opdateret endnu.
  Prøv at vent til slutningen af ugen, for Søndag d. 30/6 er den sidste dag at jeg får en fyldestgørende program oversigt.

  som svar til: Søger erfaringer med VU+ DVB-C FBC tunere #114422

  Per M
  Deltager

  Her er en masse god læsning og tillige guides til efter at man har købt enten en
  Vu+ Uno 4K eller Vu+ Uno 4K SE med en FBC tuner til brug hos Yousee:

  Vu+ Ultimo 4K hjælp til køb.

  Jeg vil så nødig gentage det hele een gang til 🙂

  som svar til: Wimbledon #114420

  Per M
  Deltager

  Prøv at holde øje med TV3 Sport’s tv-guide i løbet af måneden til at guiden er opdateret fra 1 Juli og frem, for der er sites der ude, som siger at de vil sende fra Wimbledon i år.

  https://www.tv3sport.dk/tv-guide

  som svar til: Udskift antenneforstærker #114378

  Per M
  Deltager

  Kommer an på hvor den 3de antenne helt nøjagtig er rettet mod og hvad at tilslutningen på den forstærker bruges til, hvor at teksten er slidt væk.
  For er det egentlig en VHF tilslutning og antennen i realiteten er drejet skævt nok mod det sydlige Sverige, så kan det være at den TV antenne i realiteten fanger VHF DVB-T2 signalerne fra Hörby sendemasten på VHF kanal 10.

  som svar til: Hd tv fra Sverige #113419

  Per M
  Deltager

  Det er forskellige signal typer med forskellige frekvenser og kræver derfor andre antenner.

  UFO’en understøtter godt nok VHF, men den forsøger på at fange signaler hele vejen rundt omkring den og jeg har læst at den er ret følsom over for ting der kan forstyrre signalet pga. det, så det kan være at der er noget der virker signal forstyrrende (ikke LTE) i det område hvor han bor, der så gør at den har bøvl med at fange de Svenske signaler.

  Her er det så bedst med en retningsbestemt antenne som de ovenstående jeg linkede til, der så direkte er peget mod Hörby.
  Desuden skal man også huske at købe en UHF antenne der så er peget mod en Dansk sendemast for at få de Danske kanaler.

  Men umiddelbart pga. det VHF nummer at Svenskerne har gjort med Hörby masten, der ser det ud til at man er tvunget til at trække 2 kabler fra antennerne ned til ens TV, hvor man så har en DVB boks stående monteret med 2 stk DVB-T2 tunere, hvor man så kan skifte frem og tilbage mellem signalerne fra de 2 antenner.
  Sådan noget kan man eks. med boksene fra Dreambox og Vu+ der har mugligheden for montering af 2 DVB-T2 tunere.

  som svar til: Hd tv fra Sverige #113411

  Per M
  Deltager

  Tv er helt nyt,til 10000 ,min antenne er en ufo trias 150.

  Så er det nok din UFO antenne der er problemet, for jeg har set at rigtig mange der ude skriver, at det absolut bedste til modtagelse af Svensk TV i Danmark, er at anvende en alm. TV antenne der er peget direkte mod den Svenske sendemast, i dette tilfælde mod Hörby.

  Eks. kombi antenner som de her:
  https://www.elextra.dk/details/H39646/konig-vhf-uhf-antenne
  https://www.elextra.dk/details/H39647/konig-vhf-uhf-udendoersantenne

  som svar til: Hd tv fra Sverige #113404

  Per M
  Deltager

  Det her er vist nok det mest aktuelle om fordelingen af TV kanalerne på Hörbymasten
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Hörbymasten

  Den siger at MUX 6 (UHF kanal 30) og MUX 7 (VHF kanal 10) er DVB-T2 og har HD kanalerne.

  som svar til: Kanaler på Viasat parabol mm. #109829

  Per M
  Deltager

  Et sted som Tyskland benytter der de samme frekvenser til HD+ og Freenet TV via satellit, men det skyldes så også at begge køres på Astra 19.2Ø der rent opereres af SES.

  Canal Digital og Viasat kunne egentlig godt slås sammen hvis ejerne bag begge ønskede det, for en som Canal Digital ejes af Nordmænd og Viasat egentlig af Svenskere.
  Så hvis nu at de fik OK fra både Norsk og Svensk side af med en sammenslutning, så skal konkurrencestyrelsen her i Danmark reelt blande sig uden om.
  Men for begge parter ville det så også være en fordel med at en af dem blev lukket på den pågældende position der pt. opereres på for at spare penge.

  Så ville der også være en god grund for Bonnier endelig at lukke C More der siges at være en underskudsforretning, for det ryger nok ikke med i sammenslutningen fra
  Canal Digital’s side af, grundet den meget stærkere Viasat/Viaplay kombination af film og sport der allerede eksisterer.

LoginRegistrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 613 i alt)