HansPedersen

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Forsiden med nyheder #428018
  HansPedersen
  Deltager

  TAK! Min fejl. Jeg har været vandt til at lede i bunden jo

  som svar til: Landsholdsfodbold rettigheder #340664
  HansPedersen
  Deltager

  Men nu står der jo i artiklen fra 2022 til 2028 😉 Jeg er helt ud med på hvem der har den næste kvalifikation. Men jeg tænkte om jeg havde misset hvem der så har kval frem til EM 2024 og derefter.

  som svar til: Canal Digital vs. Viasat anno 2020 #334338
  HansPedersen
  Deltager

  Du skal vide at Viasat og Canal Digital er i gang med en sammenlægning på parabolmarkedet. Mig bekendt afventer de konkurrencemyndighedernes godkendelse. Så det fremover kun bliver en udbyder og dermed udsendes fra en satellit. Der er dog nok andre der har mere viden på denne front hvilken betydning det får.

  som svar til: Wimbledon #124519
  HansPedersen
  Deltager

  Jeg kan kun opfordre til at skrive til TV2 og opfordre til at de lærer at bruge Zulu eller Charlie  ved overlap af sportsrettigheder og gør en af dem til en mix kanal ligesom TV3 Max. Jeg har forsøgt via sporten på tv2. Men tænker det måske skal gå andre steder hen på tv2, da sportsredaktionen nok gerne vil have så mange sendinger som muligt 🙂

  Næste år overlapper touren og Wimbledon begge uger… Så vi kan da kun håbe de finder en løsning på begge. Og jeg er interesseret i begge dele, men vil bare gerne selv vælge hvad jeg vil se og zappe mellem det.

  som svar til: Wimbledon #114419
  HansPedersen
  Deltager

  Her gik jeg og troede en tv-station har brug for lidt forberedelsestid til en så stor turnering…

  som svar til: Kanaler på Viasat parabol mm. #109859
  HansPedersen
  Deltager

  Ja det er selvfølgelig muligt at supplere med et Eurosport Player abon i de måneder der er noget interessant. Og det vil også ske under især næste års OL. Men jeg ville nu stadig foretrække at det skete via alm. tv signaler til mit tv så jeg ikke skal flytte signalet fra PC til TV osv. Selvom det selvfølgelig er muligt.

  I disse klimatider kan det jo også undre hvorfor streaming er så populært. Mig bekendt er det frygte omkostningstungt for klimaet at streame, fordi det det kræver meget mere strøm og kapacitet i net og osv. Hvorimod alm tv-signal det kræver ikke mere uanset hvor mange der ser det.

  HansPedersen
  Deltager

  Nå okay. Vidste ikke den regel var der. Men er egentlig fortaler for den. Om et powerbreak er nok til en naturlig pause, hmm måske. Nu jeg tænker over det har de jo også haft i tennistransmissioner mellem sæt mener jeg?

  Nå, men så bryder de da ikke loven 🙂 Tænkte selv på at spørge dem, men tak for svar 🙂

  som svar til: Rettighederne til de nye fodboldsæsoner #75273
  HansPedersen
  Deltager

  Er der slet ikke noget nyt angående den tyske bundesliga????

  som svar til: Rettighederne til de nye fodboldsæsoner #74319
  HansPedersen
  Deltager

  Et af problemerne med de store tv-rettigheder er i mine øjne at de købes for store områder af gangen, og det vanskeliggør mulighederne for kanaler der kun har hjemme i et land for at byde ind. De store købmænd bag virker til at ville sælge det meste på en gang. Ligesom Eurosport købte OL til hele Europa (eller hvert fald tæt på) eksempelvis.

  Og nu skal man jo ikke sammenligne prisen på Bundesligaen i Tyskland med hvad den vil koste i Danmark. Men hører nogle gange nogle vilde priser om hvad der er betalt for Superligaen, eller hvad Sky har betalt for Premier league… Men jeg savner information om hvad betaler man for andre rettigheder… Hvad har Eurosport betalt sidst for Bundesligaen? Jeg har ingen anelse om vi er i 20 millioner eller 200 millioner (for Danmark) eller hvilket niveau vi har. Hvad har TV2 Sport betalt for hollandsk fodbold sidste sæson? Man har ingen anelse. Synes det er et spændende marked, men det er desværre ikke så gennemskueligt når man ser det udefra. Så jeg aner ikke om vi snakker 50 millioner eller 200 millioner, eller 5 millioner (for hollandsk fodbold sidste år)…

  Men hvis man skulle forestille sig TV2 gå ind i Bundesligaen, så er der jo nok nødvendigt de går med sammen med TV2 Norge og TV4 Sverige er mit gæt. De har (mig bekendt) også begge sportskanaler, så det kunne måske være en mulighed for at købe for hele Skandinavien. Men ja jeg er godt med på det nok ikke sker. Men synes det kunne være forfriskende hvis en stor liga kom til TV2, hvem ved om ikke de kunne finde plads lørdag eftermiddag på hovedkanalen!

  Men selvom vi siger 3 kampe om ugen på TV2 sport, af 20.000 seere, så er vi oppe på lidt over 2 millioner seere på en sæson. Hvad er en seer værd i reklamekroner? Jeg er ikke reklameekspert så må indrømme jeg ikke ved det J Og det koster selvfølgelig også at producere/kommentere. Og Bundesligaen vil også forvente at have noget studiedækning omkring hvert fald nogle af kampene.

  Har forsøgt at kigge på priser for at reklamere på TV2. Og som jeg forstår deres hjemmeside, så i højsæson i tidsrummet 6-18, er det ca. 92.000 for et 30 sekunders reklameklip med en forventning om 20.000 seere på TV2 Sport. Der er måske 10 minutters reklamer, før, i pausen og efter kampen alt i alt. Det er knap 2 millioner pr. kamp. Altså 6 millioner om ugen ved 3 kampe, og dermed 204 millioner på en sæson… Det er meget groft stillet op, det er jeg med på. Men Bare et forsøg på en lille udregning. Lig dertil måske et par tusinde nye play-abonnementer. Ja jeg ved det ikke. Men meget sjovt at regne på, selvom jeg alligevel ikke har meget forstand på det 😉

  Men synes generelt emnet sportsrettigheder er super spændende, og ville ønske jeg vidste mere.

  MVH
  Hans Pedersen

  som svar til: Rettighederne til de nye fodboldsæsoner #74273
  HansPedersen
  Deltager

  Hmm

  TV2 Sport 2 kunne de oprette og placere både tysk og hollandsk fodbold 😉 Så har de også samtidig en kanal mere tennis og andet overlapper osv. 🙂

  som svar til: Rettighederne til de nye fodboldsæsoner #74259
  HansPedersen
  Deltager

  Kan det virkelig passe at ingen danske kanaler har den tyske bundesliga med sæsonstart i morgen?

  Kunne det tænkes at TV2 Sport viser interesse? Tænker de har nogle finanser til rådighed efter misset OL  2018 og 2020… Og har de i øvrigt hollandsk fodbold her fra sæsonstart? Eller går de helt ud af fodbold…

  som svar til: Viasat og Canal Digital bytten kanaler… #64407
  HansPedersen
  Deltager

  Og jeg Canal Digital ;) Det eneste jeg savner der er faktisk Eurosport… 6´eren til dels. Men mest eurosport.

  Egentlig undrer det mig de ikke går med overvejelser om at starte et fælles selskab med kun en satellit eller hvad man kalder det. De har alligevel rigtig rigtig mange af de samme kanaler. Så rigtig mange kanaler er jo dobbelte. Hvorfor stifter de ikke et fælles selskab der styrer udsendingen af kanaler, og så fokuserer på deres kanaler… Og så bare laver flere forskellige pakker… Det må da være billigere for begge parter. Især nu hvor de har næsten byttet alt… Og kunne give dem flere seere og øgede reklame indtægter. Ren win win… Men det sker nok ikke.

  som svar til: Viasat og Canal Digital bytten kanaler… #64403
  HansPedersen
  Deltager

  3 plus vil du jo også få ved et bytte ;)

  Jeg vidste faktisk ikke Discovery ejede Eurosport, troede de var selvstændige uden at være en del af en større koncern, og hvis de var det, synes jeg netop det ville give mere mening de skiftede. Men så kan vi jo lave en stor byttehandel hvor Canal Digital får 3+ og TV3 Sport 2, så får Viasat Eurosport 1 og 2 ;)

  som svar til: Blå bjælke på viasat boks #62089
  HansPedersen
  Deltager

  Tjaaa, det er der stadig i perioder… Igen her til aften har jeg set det… Men det er langt fra hver dag jeg ser det… Virker sgu underligt, men hvad, det går jo nok, og hvis det også er rapporteret andre steder så er det da betryggende, for så er det jo ikke kun mit system der er noget galt med.

  MVH

  Hans Pedersen

  som svar til: Premiere League HD? #58108
  HansPedersen
  Deltager

  Med hensyn til Premier League undrer jeg mig over dette indlæg på betxpert… Indlæg i dag kl. 14:52. http://www.betxpert.com/forum/diverse/vis/premier-league-18 Her skriver en bruger at You See har sagt TV2 Sport vil vise Premier League?

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 16 i alt)
Back to top button