Fortsat top golf på Viasat Golf

| torsdag 14. jun, 2012 10:43 | opdateret 14. jun, 2012 kl. 11:54 | 0 Kommentarer

Golfinteresserede behøver ikke skifte kanal eller udbyder for at følge topgolf på tv i de kommende år for MTG/Viasat har netop forlænget en række golfrettigheder frem til udgangen af 2015.

De indgået aftaler inkludere PGA European Tour, World Golf Championships, Ryder Cup, The Open, US PGA Championship, Asian Tour, og kvindernes British Open. I forvejen har MTG rettigheder til den amerikanske PGA Tour frem til 2015.

”Det har været meget vigtigt for Viasat at kunne garantere de dedikerede golfseere adgang til den bedste golf. Vi er derfor utrolig glade for at kunne offentliggøre, at aftalerne for visning af de største golfturneringer er i hus. Med den fantastiske succes, som de danske spillere har, oplever vi en stigende interesse for at følge dem – uanset hvor i verden de spiller”, siger Jette Nygaard-Andersen, adm. direktør for Viasat.

Lige nu er Thomas Bjørn tæt på at kvalificere sig til Ryder Cup holdet. Han vandt tre gange på Europatouren sidste år, og Thorbjørn Olesen, der blot er 22 år, har allerede vundet i år. Flere af de andre har været tæt på, og med de imponerende resultater, danske spillere leverer på både Challenge Touren og Ladies European Tour, ser det endog meget lovende ud for de kommende år.

Henrik Knudsen, redaktør for Viasat Golf, er også meget tilfredshed med de nye aftaler.
”Det gælder for Viasat Golf, som for andre tv-kanaler, at populariteten hænger sammen med, at kanalen tilbyder den stærkeste underholdning. Med aftalernes forlængelse har vi stort set samtlige attraktive golfrettigheder, og det er helt unikt.”.

Rettighederne blev erhvervet gennem IMG Nordic.
”Viasat Golf er en golfkanal i verdensklasse, og de respektive rettighedsejere er meget tilfredse med at forlænge samarbejdet med Viasat”, siger Kristian Hysén, Senior Vice President for IMG Nordics.

Viasat Golf er tilgængelig på Viasats satellitplatform, via kabel hos YouSee og Stofa samt via bredbånd hos TDC TV og Waoo. Derudover tilbyder flere af landets antenneforeninger kanalen til deres medlemmer. Mange af golfturneringerne kan ligeledes følges på Viaplay.

Kilde: MTG / TV3 presse

Så må vi håbe at Viasat snart tager sig sammen og leverer Viasat Golf i HD.

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt