TV-Nyt

FC København – Manchester United Europa League kvartfinale – sådan ser du kampen på TV og Streaming

Så er der ikke længe til én af dansk klubfodbolds allerstørste europæiske kampe, når FC København mandag aften møder Manchester United i kvartfinalen i Europa League. Kampen spilles på neutral bane i Køln ved Uefas Final 8-stævne i Tyskland.

Klubber som Brøndby, OB, B1903 og AGF har tidligere stået i en europæisk kvartfinale, men det er første gang, at FC København er kommet så langt, og det er første gang at en dansk klub når så langt i europæisk regi, siden 96/97-sæsonen, hvor Brøndby tabte kvartfinalen i Uefa Cuppen til spanske Tenerife.

Manchester United er uden tvivl favoritter til at vinde kvartfinalen, men da opgøret ikke spilles som de normale ude-og-hjemme-kampe, vi kender fra europæisk fodbold, kan det muligvis være FC Københavns chance for at overraske.

FC København – Manchester United på TV og Streaming

Det er, som med al Europa League, Discovery Networks der har rettighederne til kampen. Den vises på 6’eren og Dplay samt Eurosport Player. Skal du se den på streaming så plejer Eurosport Player traditionelt at være den mest stabile.

Det koster det at se FC København – Manchester United på streaming

YouSee kunder har som bekendt ikke adgang til 6’eren, så mon ikke en del kunder må over på streaming til aftenens kamp.

Optakt fra kl. 19:00 / Kampstart 21:00

Kampen fløjtes i gang kl. 21.00, men allerede fra kl. 19.00 er vært Mette Cornelius sammen med eksperterne Brian Laudrup, Mikkel Bischoff, Thomas Gravesen klar med optakt.

Udover FC Københavns kvartfinale mod Manchester United, så kan man på Dplay og Eurosport 2 mandag den 10. august kl. 21.00 selvfølgelig også se Christian Eriksen og Inter i kvartfinalekamp mod Bayer Leverkusen. Sidstnævnte sendes også på tyske RTL.

Den 11. august er der igen to kvartfinaler på plakaten. På Dplay og 6’eren kan man opleve Wolverhampton mod Sevilla, og på Dplay og Eurosport 2 tørner Shakhtar Donetsk og Basel sammen.

 

– Det vil naturligvis være en sensation, hvis FC København kan sende Manchester United ud. Men kampen spilles uden tilskuere pga. Coronakrisen, og det er kun én kamp. Læg dertil at Ståle Solbakken naturligvis kender Uniteds norske træner Ole Gunnar Solskjær indgående, og pludselig virker en semifinale ikke fuldstændig uopnåelig. Det skal i hvert fald nok bliver spændende, siger ledende redaktionschef hos Discovery Networks Danmark, Søren Klæstrup.

Kilde: Discovery Networks presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button